Miss/Mister WSR grup zaocznych
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Spoko, na razie mam milion razy większy problem - obrona w tą środępesca pisze:OSHka - uszy do góry!!! zapewniem, że nie jesteś odosobnionym przypadkiemwidocznie za mało się reklamuję
Dzięki Natalunia, teraz przynajmniej wiem, że troje zaocznych wie, że ja to ja

A ja chyba do końca życia zapamiętam, że Ty, to Ty

-
- Ekspert
No to trzymam kciuki!!! będzie dobrze (tylko się nie stresuj!OSHka pisze: Spoko, na razie mam milion razy większy problem - obrona w tą środę

dlaczego?? Aż taką jędzą jestem? a no tak zapomniałam, że Happy twierdzi że jestem pogromem i wszyscy się mnie bojąOSHka pisze:A ja chyba do końca życia zapamiętam, że Ty, to Ty![]()

OSHka pisze:Happy zamieszcza w avatarze swoje fotki i każdy wie kto toA Ty leniuszku?
A ja tylko 'ośle' uszy i udaje że mnie nie ma

-
- Ekspert
-
- Zaczyna działać
O FAK !
wybaczcie bardzo. ja zupełnie religijny nie jestem i nie wziąłem poprawki na święta i tym podobne sprawy. postulat wzięty pod uwagę i
impreza 12 kwietnia
o ile mnie stary wzrok nie myli, to właśnie wtedy jest zjazd, zatem szafa gra
szczegóły już wkrótce.
klub, w którym były ostatnio wybory całkiem fajnie się prezentował, a ponadto odpowiada misternie uknutej przez organizatorów intrydze, zatem na 99% padnie na ten sam (nazwy nie pamiętam, wybaczcie, nie te lata). poza tym łatwiej będzie trafić i bez pałętania (ukłon w stronę Happy
jednak błądziliśmy ze wskazówkami, hehe
ale dzięki temu była pełniejsza integracja. nie ma tego złego)
godzina będzie prawdopodobnie zbliżona do ostatniej imprezy.
niemniej jednak należy przyjść punktualnie !! niektóre z zaangażowanych w imprezę osób są ograniczone czasowo, zatem będzie z grubej rury od początku, a chyba nikt nie chce stracić wątku
plakaty postaramy się wywiesić na początku sesji
i to chyba tyle na szybko
wybaczcie bardzo. ja zupełnie religijny nie jestem i nie wziąłem poprawki na święta i tym podobne sprawy. postulat wzięty pod uwagę i
impreza 12 kwietnia
o ile mnie stary wzrok nie myli, to właśnie wtedy jest zjazd, zatem szafa gra

szczegóły już wkrótce.
klub, w którym były ostatnio wybory całkiem fajnie się prezentował, a ponadto odpowiada misternie uknutej przez organizatorów intrydze, zatem na 99% padnie na ten sam (nazwy nie pamiętam, wybaczcie, nie te lata). poza tym łatwiej będzie trafić i bez pałętania (ukłon w stronę Happy

godzina będzie prawdopodobnie zbliżona do ostatniej imprezy.
niemniej jednak należy przyjść punktualnie !! niektóre z zaangażowanych w imprezę osób są ograniczone czasowo, zatem będzie z grubej rury od początku, a chyba nikt nie chce stracić wątku

plakaty postaramy się wywiesić na początku sesji
i to chyba tyle na szybko
-
- Zaczyna działać
WAŻNE - spotkanie organizacyjne
Szanowni wylistowani poniżej!
w sobotę, 19 stycznia, o godz. 13.30 zbióreczka w sali nr 1 celem obgadania szczegółów!
niestety nie każdy zgłoszony chce wziąć udział, a wymagana jest wasza zgoda (przez organizatorów). konkurs to będzie z prawdziwego zdarzenia i nie ograniczy się tylko do oddania głosu i cześć. przewidziana jest część rozrywkowa z udziałem tych, którzy do konkursu staną. trochę czasu do namysłu jest. myślcie intensywnie. jak przygotowania pójdą pełną parą to odwrót będzie ciężki
i spokojnie. nie będzie ekscesów, ale planujemy coś zabawnego
oczywiście dla wykładowców również
z tym, że wykładowcy wycofać się nie mogą (raczej)
zatem (sorki, przeklejam, jak podali)
Panie:
Dominika Branicka SGzI
Monika W. SRzI
Ada SRzII
Katarzyna Harmata SRzI
Magda Ż SRzI
Natalia TVzI
Panowie:
Wojtek J SGzII
Sebastian fotograf SRzII
Paweł Bączewski SGzI
Mariusz SGzI
Przemek SRzII
Tomek B. SRzII
Robert Laska Zezulo TVzI
Arek ANANAS FotoZI
Mateusz Mateusz FotoZI
Kamil Kamil SRzII
Zbigniew Zylm TVzI
bądźcie łaskawi pokazać się w podanym czasie i miejscu
gdyby ktoś nie mógł - poproszę o deklarację tak/nie
na korytarzu mnie można spotkać (taki łysy
w razie co zdjęcie w avatarku), ewentualnie można podesłać się mailem na adres: wybory.zaoczne (małpa) o2.pl
dzięki i do zobaczyska urwisy
w sobotę, 19 stycznia, o godz. 13.30 zbióreczka w sali nr 1 celem obgadania szczegółów!
niestety nie każdy zgłoszony chce wziąć udział, a wymagana jest wasza zgoda (przez organizatorów). konkurs to będzie z prawdziwego zdarzenia i nie ograniczy się tylko do oddania głosu i cześć. przewidziana jest część rozrywkowa z udziałem tych, którzy do konkursu staną. trochę czasu do namysłu jest. myślcie intensywnie. jak przygotowania pójdą pełną parą to odwrót będzie ciężki

i spokojnie. nie będzie ekscesów, ale planujemy coś zabawnego

zatem (sorki, przeklejam, jak podali)
Panie:
Dominika Branicka SGzI
Monika W. SRzI
Ada SRzII
Katarzyna Harmata SRzI
Magda Ż SRzI
Natalia TVzI
Panowie:
Wojtek J SGzII
Sebastian fotograf SRzII
Paweł Bączewski SGzI
Mariusz SGzI
Przemek SRzII
Tomek B. SRzII
Robert Laska Zezulo TVzI
Arek ANANAS FotoZI
Mateusz Mateusz FotoZI
Kamil Kamil SRzII
Zbigniew Zylm TVzI
bądźcie łaskawi pokazać się w podanym czasie i miejscu

gdyby ktoś nie mógł - poproszę o deklarację tak/nie

dzięki i do zobaczyska urwisy

-
- Zaczyna działać
skleroza nie boli 
ponieważ trochę mniej się znamy powstał pomysł, aby biorący udział podesłali swoje zdjęcie, co by każdy ich mógł z twarzy skojarzyć
miłe by było dopisanie kilku słów 
zdjęcia i delikatny opis znalazłyby się na specjalnie dla wyborów stworzonej stronie www
wtedy każdy by miał dostęp i mógł pooglądać
/obiecuję, że po 22 dostępu nie będzie, bo kto wie, w jakim celu by oglądali
/
no to tyle
zdjęcia i tekścior słać na adres w poprzednim poście podany

ponieważ trochę mniej się znamy powstał pomysł, aby biorący udział podesłali swoje zdjęcie, co by każdy ich mógł z twarzy skojarzyć

zdjęcia i delikatny opis znalazłyby się na specjalnie dla wyborów stworzonej stronie www

no to tyle

zdjęcia i tekścior słać na adres w poprzednim poście podany

-
- Ekspert
Re: WAŻNE - spotkanie organizacyjne
Ehkm ekhm, mam małe zastrzeżenie co do sali (chyba że wystaczy Wam 15 minutowa przerwa), jeżeli jednak potrzebujecie trochę więcej czasu - zapraszam do sali numer 4 o 15:30po_prostu_Adam pisze: w sobotę, 19 stycznia, o godz. 13.30 zbióreczka w sali nr 1[/size][/b] celem obgadania szczegółów!

-
- Nowy(a)
Oj<zawstydzil sie Strasznie>
Jejku Jejku
no dzieki za nominacje bardzo ladnie merci
)

-
- Zaczyna działać
Re: WAŻNE - spotkanie organizacyjne
15 minut stykniepesca pisze:Ehkm ekhm, mam małe zastrzeżenie co do sali (chyba że wystaczy Wam 15 minutowa przerwa), jeżeli jednak potrzebujecie trochę więcej czasu - zapraszam do sali numer 4 o 15:30

ale ze nieobecni glosu nie maja, to sie uzna, ze sie zgodzili LOL