Miss/Mister WSR grup zaocznych

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Anamis
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Anamis » 12 sty (sob) 2008, 14:45:47

Zezullo popieram inicjatywę integracji nominowanych... bo jak na razie jestesmy wszytscy ;)

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 12 sty (sob) 2008, 17:36:49

Natalunia pisze:
pesca pisze:Natalunia - BARDZO DZIĘKUJĘ ZA NOMINACJĘ

Ależ proszę :):):):) Na bank chodzi o Ciebie :):):)

Eno, co to ma być, wszyscy już wiedzą? :( :oops:

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 12 sty (sob) 2008, 19:01:05

OSHka - uszy do góry!!! zapewniem, że nie jesteś odosobnionym przypadkiem :D widocznie za mało się reklamuję ;)

Dzięki Natalunia, teraz przynajmniej wiem, że troje zaocznych wie, że ja to ja :mrgreen:

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 12 sty (sob) 2008, 19:15:06

pesca pisze:OSHka - uszy do góry!!! zapewniem, że nie jesteś odosobnionym przypadkiem :D widocznie za mało się reklamuję ;)

Dzięki Natalunia, teraz przynajmniej wiem, że troje zaocznych wie, że ja to ja :mrgreen:
Spoko, na razie mam milion razy większy problem - obrona w tą środę :(
A ja chyba do końca życia zapamiętam, że Ty, to Ty :) Happy zamieszcza w avatarze swoje fotki i każdy wie kto to :) A Ty leniuszku? ;)

Natalunia
Ekspert
Ekspert

Post autor: Natalunia » 12 sty (sob) 2008, 20:07:25

OSHka czas też na nas ;) nie czepiaj się, bo my też nie jesteśmy lepsze ;P

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 12 sty (sob) 2008, 21:45:52

OSHka pisze: Spoko, na razie mam milion razy większy problem - obrona w tą środę :(
No to trzymam kciuki!!! będzie dobrze (tylko się nie stresuj! :D)
OSHka pisze:A ja chyba do końca życia zapamiętam, że Ty, to Ty :)
dlaczego?? Aż taką jędzą jestem? a no tak zapomniałam, że Happy twierdzi że jestem pogromem i wszyscy się mnie boją ;) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D
OSHka pisze:Happy zamieszcza w avatarze swoje fotki i każdy wie kto to :) A Ty leniuszku? ;)

A ja tylko 'ośle' uszy i udaje że mnie nie ma :D

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 13 sty (ndz) 2008, 12:10:09

Na obronie pewnie zemdleję - ciężko znoszę takie stresy :D

Zapamiętam Cię, o to gafę, że nie wiem kim jesteś :) I nie uważam Cię za pogromcę, jakoś niczego złego od Ciebie nie zaznałam, no może chociaż to, że jestem OSHka (oszka) a nie OSHka (oshka) ;) Ale to jest do wybaczenia :D

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 13 sty (ndz) 2008, 21:07:16

OSHka (OSZKA, już pamiętam, wiem i rozpowszechniam poprawne brzmienie ;)

TRZYMAM KCIUKI!!!!

Natalunia
Ekspert
Ekspert

Post autor: Natalunia » 15 sty (wt) 2008, 10:37:55

Adam!!!! kiedy mamy się spodziewać tej wspaniałej imprezy? Mam nadzieje, że nie w kwietniu (prowosławni mają Wielkanoc dopiero 28 kwietnia)

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 15 sty (wt) 2008, 22:45:10

O FAK !
wybaczcie bardzo. ja zupełnie religijny nie jestem i nie wziąłem poprawki na święta i tym podobne sprawy. postulat wzięty pod uwagę i
impreza 12 kwietnia
o ile mnie stary wzrok nie myli, to właśnie wtedy jest zjazd, zatem szafa gra :)

szczegóły już wkrótce.
klub, w którym były ostatnio wybory całkiem fajnie się prezentował, a ponadto odpowiada misternie uknutej przez organizatorów intrydze, zatem na 99% padnie na ten sam (nazwy nie pamiętam, wybaczcie, nie te lata). poza tym łatwiej będzie trafić i bez pałętania (ukłon w stronę Happy :) jednak błądziliśmy ze wskazówkami, hehe :) ale dzięki temu była pełniejsza integracja. nie ma tego złego)

godzina będzie prawdopodobnie zbliżona do ostatniej imprezy.

niemniej jednak należy przyjść punktualnie !! niektóre z zaangażowanych w imprezę osób są ograniczone czasowo, zatem będzie z grubej rury od początku, a chyba nikt nie chce stracić wątku :)

plakaty postaramy się wywiesić na początku sesji

i to chyba tyle na szybko

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

WAŻNE - spotkanie organizacyjne

Post autor: po_prostu_Adam » 15 sty (wt) 2008, 22:59:41

Szanowni wylistowani poniżej!

w sobotę, 19 stycznia, o godz. 13.30 zbióreczka w sali nr 1 celem obgadania szczegółów!
niestety nie każdy zgłoszony chce wziąć udział, a wymagana jest wasza zgoda (przez organizatorów). konkurs to będzie z prawdziwego zdarzenia i nie ograniczy się tylko do oddania głosu i cześć. przewidziana jest część rozrywkowa z udziałem tych, którzy do konkursu staną. trochę czasu do namysłu jest. myślcie intensywnie. jak przygotowania pójdą pełną parą to odwrót będzie ciężki :)

i spokojnie. nie będzie ekscesów, ale planujemy coś zabawnego :) oczywiście dla wykładowców również ;) z tym, że wykładowcy wycofać się nie mogą (raczej) :D

zatem (sorki, przeklejam, jak podali)

Panie:
Dominika Branicka SGzI
Monika W. SRzI
Ada SRzII
Katarzyna Harmata SRzI
Magda Ż SRzI
Natalia TVzI

Panowie:
Wojtek J SGzII
Sebastian fotograf SRzII
Paweł Bączewski SGzI
Mariusz SGzI
Przemek SRzII
Tomek B. SRzII
Robert Laska Zezulo TVzI
Arek ANANAS FotoZI
Mateusz Mateusz FotoZI
Kamil Kamil SRzII
Zbigniew Zylm TVzI

bądźcie łaskawi pokazać się w podanym czasie i miejscu :)

gdyby ktoś nie mógł - poproszę o deklarację tak/nie :) na korytarzu mnie można spotkać (taki łysy :P w razie co zdjęcie w avatarku), ewentualnie można podesłać się mailem na adres: wybory.zaoczne (małpa) o2.pl

dzięki i do zobaczyska urwisy :P

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 15 sty (wt) 2008, 23:03:36

skleroza nie boli :)

ponieważ trochę mniej się znamy powstał pomysł, aby biorący udział podesłali swoje zdjęcie, co by każdy ich mógł z twarzy skojarzyć :) miłe by było dopisanie kilku słów ;)

zdjęcia i delikatny opis znalazłyby się na specjalnie dla wyborów stworzonej stronie www :) wtedy każdy by miał dostęp i mógł pooglądać :) /obiecuję, że po 22 dostępu nie będzie, bo kto wie, w jakim celu by oglądali :P/

no to tyle :)
zdjęcia i tekścior słać na adres w poprzednim poście podany :)

pesca
Ekspert
Ekspert

Re: WAŻNE - spotkanie organizacyjne

Post autor: pesca » 16 sty (śr) 2008, 21:25:20

po_prostu_Adam pisze: w sobotę, 19 stycznia, o godz. 13.30 zbióreczka w sali nr 1[/size][/b] celem obgadania szczegółów!
Ehkm ekhm, mam małe zastrzeżenie co do sali (chyba że wystaczy Wam 15 minutowa przerwa), jeżeli jednak potrzebujecie trochę więcej czasu - zapraszam do sali numer 4 o 15:30 ;)

TancuTancu
Nowy(a)

Oj<zawstydzil sie Strasznie>

Post autor: TancuTancu » 17 sty (czw) 2008, 20:46:19

Jejku Jejku :oops: no dzieki za nominacje bardzo ladnie merci :))

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: WAŻNE - spotkanie organizacyjne

Post autor: po_prostu_Adam » 18 sty (pt) 2008, 11:18:33

pesca pisze:Ehkm ekhm, mam małe zastrzeżenie co do sali (chyba że wystaczy Wam 15 minutowa przerwa), jeżeli jednak potrzebujecie trochę więcej czasu - zapraszam do sali numer 4 o 15:30 ;)
15 minut styknie :) jeszcze wygospodarowac trzeba czas na fajka, wiec nawet 10 minut bedzie musialo byc :) o ile oczywiscie sie wszyscy ladnie punktualnie zglosza :P bo z tym moze byc delikatny problem :)
ale ze nieobecni glosu nie maja, to sie uzna, ze sie zgodzili LOL :)

ODPOWIEDZ