NIE PAL NIE PAL NIE PAL....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
E tam bez przesady w po części z Domi i SW się zgadzam. Ja po prostu dołożyłbym do tego mały bonus : seks bez miłości/konkretnych uczuć (najlepiej wspólnych) to wiocha. Dlatego, że prawdziwą - jak to już tu było określone - przyjemność można odkrywać tylko wtedy gdy płynie ona nie z samego źródła fizycznego ale i psychicznego, emocjonalnego, duchowego etc. Seks w znaczeniu wyłącznie 'wyżycia erotycznego" to totalna wiocha
-
- Początkujący(a)
hahaha...
zajrzalem tu i az musialem swoja radosc wyrazic chociaz zwykle tego nie czynie...
widze, ze mamy dwie szkoly... jedna z wyzsza ideologia, a druga sprowadzajaca seks na poziom codziennosci... ja osobiscie sklanialbym sie ku drugiej... ale co ja tam wiem.. .gowniarz jeszcze jestem... i wieczny singiel w dodatku, który odpowiedzialności i zaangażowania boi sie jak ognia ;]...
zajrzalem tu i az musialem swoja radosc wyrazic chociaz zwykle tego nie czynie...
widze, ze mamy dwie szkoly... jedna z wyzsza ideologia, a druga sprowadzajaca seks na poziom codziennosci... ja osobiscie sklanialbym sie ku drugiej... ale co ja tam wiem.. .gowniarz jeszcze jestem... i wieczny singiel w dodatku, który odpowiedzialności i zaangażowania boi sie jak ognia ;]...
-
- Wyrocznia WSR
hahaha,e
wyższe ideologie są przestarzałe i już totalnym obciachem.
Są dobre dla wiecznych romantyków, których już niewielu po świecie chodzi gdyż bycie romantykiem w dzisiejszych czasach jest niezwykle trudne. Od niezrozumienia przez innych po nieumiejętność odnalezienia się na współczesnym rynku kończąc...
Już nie mówiąc jakim skończonym obciachem jest palenie! Jak już ktoś łączy te dwa obciachy w sobie to już nic tylko zaprosić na terapię!

wyższe ideologie są przestarzałe i już totalnym obciachem.

Już nie mówiąc jakim skończonym obciachem jest palenie! Jak już ktoś łączy te dwa obciachy w sobie to już nic tylko zaprosić na terapię!