Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
mnie denerwuje jak ktoś pociąga nosem... raz jeszcze wytrzymam ale jak ktoś to robi co pare sekund i po kilka pociągnięć nosem pod rząd to wymiekam... Dziś usiadłą kołomnie taka piękna dziewczyna i nonstop tym nosem pociągała... nie wytrzymałem i dałem jej coś do wytarcia a ona spojrzała na mnie jak by nie wiedziała co ma zrobić z chusteczką do nosa... no masakra. Wytłumaczyłem jej powoli nie demonstrując a ta dalej nie kapowała... Doszedłem do wniosku że jak dziewczyna jest łądna to odrazu idzie za tym że głupia, nie wiem czy to reguła. W każdym razie przeraziła mnie trochę i zbrzydła mi odrazu...
porażka
porażka

-
- Ekspert
krzysiu pisze:Doszedłem do wniosku że jak dziewczyna jest łądna to odrazu idzie za tym że głupia, nie wiem czy to reguła. W każdym razie przeraziła mnie trochę i zbrzydła mi odrazu...
porażka
Czyżby to samo można by było przypisać do mężczyzn?
Facet jak jest przystojny to ma trochę w głowie nie po kolei... Tak przyanjmniej nauczyło mnie życie. Spotkałam tylko jednego przystojego mężczyznę, który miał trochę oleju w głowie...
-
- Loża WSR
krzysiu pisze:mnie denerwuje jak ktoś pociąga nosem... raz jeszcze wytrzymam ale jak ktoś to robi co pare sekund i po kilka pociągnięć nosem pod rząd to wymiekam... Dziś usiadłą kołomnie taka piękna dziewczyna i nonstop tym nosem pociągała... nie wytrzymałem i dałem jej coś do wytarcia a ona spojrzała na mnie jak by nie wiedziała co ma zrobić z chusteczką do nosa... no masakra. Wytłumaczyłem jej powoli nie demonstrując a ta dalej nie kapowała... Doszedłem do wniosku że jak dziewczyna jest łądna to odrazu idzie za tym że głupia, nie wiem czy to reguła. W każdym razie przeraziła mnie trochę i zbrzydła mi odrazu...
porażka
buuuhehehehehe

-
- Loża WSR
ale ja sie Ksysiowi nie dziwie. mnie też coś takiego zawsze wpienia. i ludzie w autobusach nie kumają też często że ktoś sie na nich spod byka spojrzał bo siąkają jak dzikie świnie. no i takie ciamkanie pomlaskiwanie mnie wkur..za tez niemiłosierine, jak ktos za mna siedzi i ciamka albo ciąga nosem! masz moje poparcie Ksysiu!

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Big or not
Z cyklu Wujek Dobra Rada
To zależy jak duży błąd. Bo jeżeli nieduży, to nie łudź się: to nie była przyjaźń!a_anka pisze:Wnerwia mnie, że jeden błąd może zniszczyć przyjaźń, która trwała 8 lat
-
- Loża WSR
Re: Big or not
Poza faktem że jak już to kontakt czy też podejście sie psuje a nie przyjaźń to nic dodać nic ująć.wojtkowski pisze:To zależy jak duży błąd. Bo jeżeli nieduży, to nie łudź się: to nie była przyjaźń!
-
- Ekspert
Krótko mówiąc, Natalunia chciała napisać że tym kimś jestem ja no ale nie napisała...Natalunia pisze:krzysiu pisze:Doszedłem do wniosku że jak dziewczyna jest łądna to odrazu idzie za tym że głupia, nie wiem czy to reguła. W każdym razie przeraziła mnie trochę i zbrzydła mi odrazu...
porażka
Czyżby to samo można by było przypisać do mężczyzn?
Facet jak jest przystojny to ma trochę w głowie nie po kolei... Tak przyanjmniej nauczyło mnie życie. Spotkałam tylko jednego przystojego mężczyznę, który miał trochę oleju w głowie...