E tam, co to za namawianie jak samemu nie świeci sie przykładem, z którego to młodzież mogła by czerpać i namawianie traktować rzeczowoNatalunia pisze:hehehe widziszto namawiaj dzienne na rozmnażanie ;P (...)
Dlaczego Ula mnie nie kocha?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
CzarnUla
- Zaczyna działać

Łał! Ile postów! Ile zapisanych stron!
Czuję się sławna! 8O Prawie jak Doda! Nie to, żebym wiedziała jak się Doda czuje, ale tak mi się wydaje, że tak się czuje
Zaraz wejdę na pudelka, może tam też coś o mnie napisali
..a jeśli chodzi o dzieci, to jak najbardziej, ale nie w następnym dziesięcioleciu! Najpierw kariera...
Czuję się sławna! 8O Prawie jak Doda! Nie to, żebym wiedziała jak się Doda czuje, ale tak mi się wydaje, że tak się czuje
..a jeśli chodzi o dzieci, to jak najbardziej, ale nie w następnym dziesięcioleciu! Najpierw kariera...
-
CzarnUla
- Zaczyna działać

-
CzarnUla
- Zaczyna działać

Kobieto! Ty jeszcze nie widziałaś Jego czarnych portencji w paskiHappy pisze:No zobaczymy jak tam on się postara... Już kilka rad hapcinych wprowadził w życie i nieco zmienił wizerunek.Już o wiele ładniej wygląda jak zaczął o siebie dbać. Jeszcze kilka razy wystąpi z wiechciem róż i może, może...
![]()
![]()
Mam nadzieję, że do odzienia w kolorze pomarańczowym nie wróci
-
Happy
- Wyrocznia WSR

No toż mu właśnie powiedziałam że koniecznie w tych rajtuzkach musi do szkoły przyjechać!
Teraz tkwię w oczekiwaniu!
Zapowiedziałam, że jak go jeszcze raz obaczę w owym pomarańczowym czymś to osobiście podpalę to na nim choćby ze względów osobistych gdyż mam awersję do pewnej firmy kurierskiej, która w pomarańczach się lubuje...
Dla dobra mojego swatania jego osoby! 
Ale zawiedziona jednak jestem, że mój ulubiony law nie będzie miał miejsca! Ale Ula głowa do góry Nitka dziś przyjęła do Was na dzienne niezłe ciasteczko płci przeciwnej niż Twoja (uwaga ciasteczkiem nazwał go Drwal a nie ja
).
Także dziewczyny szykujcie się na nowe doznania estetyczne!
Mam nadzieję, że mi to czymś w moim lawie zaowocuje...
Ula pamiętaj o bursztynku dla Hapci i co to za jakiś esemeswoy strajk jest?

Ale zawiedziona jednak jestem, że mój ulubiony law nie będzie miał miejsca! Ale Ula głowa do góry Nitka dziś przyjęła do Was na dzienne niezłe ciasteczko płci przeciwnej niż Twoja (uwaga ciasteczkiem nazwał go Drwal a nie ja
Ula pamiętaj o bursztynku dla Hapci i co to za jakiś esemeswoy strajk jest?
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
CzarnUla
- Zaczyna działać

-
CzarnUla
- Zaczyna działać