Może chcą żebyś wzieła 2. etat i serwowała swoją specjalność czyli pyrki z gzikiemHappy pisze:No jeszcze zapachu jedzenia w tych nie za wielkich pomieszczeniach brakuje Maczetko!Najlepiej pięć razy podgrzewanego oleju... Skoro Wam tak brakuje to niech ktoś postawi budkę z zapiekankami obok szkoły i zarabia na tym. I będzie wilk syty i owca cała...
![]()
Bar :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

A oni tu tajemnice najskrytsze zdradzają. Tak aż tyle osób nie może chodzić. Bo dla dzieci jedzenia nie starczy. To trzeba by zgłaszać wcześniej. Niestety w weekendy szkoła nieczynna i obiadków nie serwują... Po Bożemu. W weekend się odpoczywa.
A pyry z gzikiem, zalewajka, szare jaja to moje tajemnice rodzinne od wieków. Bardzo cenne i bardzo pyszne tajemnice. Jak otworzę restaurację to będę je serwować i wtedy zapraszam...

A pyry z gzikiem, zalewajka, szare jaja to moje tajemnice rodzinne od wieków. Bardzo cenne i bardzo pyszne tajemnice. Jak otworzę restaurację to będę je serwować i wtedy zapraszam...
-
maczetka
- Zaczyna działać

nie jestem tak obcykana w terenie bo nie jestem z wawy. przyjezdzam z piatku na sobote i w niedziele po zajeciach wyjezdzam wiec niewiele zwiedze w przerwach miedzy zajeciami, i chyba nie tylko ja... bo na zaocznych z tego co rozmawiałam to wiele osób chetnie by coś zjadło ... a nie wiedza gdzie (oprocz alternatywnego) .
-
OSHka
- Ekspert

Tak mega blisko niczego nie ma niestety
Jedyne co to ten Sphinx, ale tam się jednak trochę czeka, zawsze można kogoś z autem namówić, by zebrał ekipę i podjechał pod KFC czy MaCa. Jest jeszcze jakaś pizzeria, dobre jedzonko mają, jak się wyjdzie ze szkoły pod ulicę główną i pójdzie się w lewo, jest taki zakręt (cały czas trzeba iść po drugiej stronie ulicy, "za drogą" główną) i trzeba dojść do głównej drogi i troszkę przed nią po prawej stronie jest pizzeria, Wesuwio czy jakoś tak.. Chyba coś z wulkanem ma nazwa wspólnego
Mieszkałam kiedyś w tych rejonach, to co nieco wiem
Ale bardziej nie pomogę 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Aneczko!a_anka pisze:A jakby tak przerobić "nieco" sekretariat i rozszerzyć zakres obowiązków Happy??![]()
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
a_anka
- Zadomowił(a) się

moja własna budka z kebabem w sekretariacieHappy pisze:ale mogę dla Ciebie coś wygospodarować skoroś taka chętna.![]()
ja tak tylko... nie będziemy Cię zmuszaćHappy pisze:No widzisz chyba zacznę Was bardziej kochać niż tych swoich zdradzieckich... Idea
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Nie kocham Was już bo i tak ledwo już żyję a wy mi jeszcze chcecie dorzucić.
I sama zobacz jacy zaoczni są mili, a Wy? Od Was nigdy nikt dobrego słowa nie usłyszał...
A zaoczni jacy dbający o kogoś!
A wy byście zaorali człowieka...
A otwieraj tę budkę z kebabem byle dalej ode mnie bo nie zniosę tego zapachu trupa i to podgrzewanego trupa. Bleeeeeee
A otwieraj tę budkę z kebabem byle dalej ode mnie bo nie zniosę tego zapachu trupa i to podgrzewanego trupa. Bleeeeeee