Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
macie rację...
Dzisiaj kolejne przegięcie, ale to już kwestia przyzwyczajenia...
Happy, wiem wiem, ale w tym przypadku jedynym rozwiązaniem jest przeprowadzka.
Maczetka, na nieszczęście mojej mamy, mam charakter zupelnie inny niż ona by chciała żebym miała i jestem bojowa... A jej to przeszkadza... bywa...
Wiem Marta, że tak jest. Ostatnio nie przyjechalam na noc do domu to później pytali dlaczego itp. ale dzień wcześniej powiedzieli, że mam 2 miesiące na wyprowadzenie się z domu...
Dzisiaj kolejne przegięcie, ale to już kwestia przyzwyczajenia...
Happy, wiem wiem, ale w tym przypadku jedynym rozwiązaniem jest przeprowadzka.
Maczetka, na nieszczęście mojej mamy, mam charakter zupelnie inny niż ona by chciała żebym miała i jestem bojowa... A jej to przeszkadza... bywa...
Wiem Marta, że tak jest. Ostatnio nie przyjechalam na noc do domu to później pytali dlaczego itp. ale dzień wcześniej powiedzieli, że mam 2 miesiące na wyprowadzenie się z domu...
-
- Ekspert
Wkurza mnie niesamowicie to, ze na ostrym dyżurze, pan doktor byl pod wpływem alkoholu, czekalam niewiadomo ile czasu, aż zjawi sie pan doktor od prześwietlenia, później pan doktor od odczytania tego prześwietlenia, i na końcu, niesamowicie irytująca diagnoza: "Sport to zdrowie, ręka na pewno nie jest złamana, a to sinienie spowodowane jest trzymaniem ręki w dół" tylko, że ja trzymałam rękę w górze!
PARANOJA POLSKIEJ SŁUŻBY ZDROWIA....
PARANOJA POLSKIEJ SŁUŻBY ZDROWIA....
-
- Zadomowił(a) się
-
- WSR Guru
Mogę tylko dopowiedzieć, że garstka takich żołnierzy może i jest faktycznie skończonymi sukinsynami, ale większej ilości po prostu odbija. To czyni wojna i świadomość, że możesz zginąć każdego dnia o każdej minucie i tak przez kilka miesięcy albo i więcej. I stąd większość takich zezwierzenconych czynów.a_anka pisze:Wiecie co mnie wkurza?? TACY "LUDZIE"...sorry za wyrażenie, ale powinno się takich wieszać za jaja!![]()
![]()
Oto co w wolnych chwilach porabiają amerykańscy "żołnierze"
-
- Loża WSR
Obejrzałem i ... to co ma miejsce w końcówce to... jedyne co ciśnie się na język to wyrażenia tak siarczyste, iż tutaj wole ich lepiej nie zamieszczać...a_anka pisze:Wiecie co mnie wkurza?? TACY "LUDZIE"...sorry za wyrażenie, ale powinno się takich wieszać za jaja!![]()
![]()
Oto co w wolnych chwilach porabiają amerykańscy "żołnierze"
...
- końcówka jest najgorsza, więc jeśli ktoś za bardzo kocha zwierzęta niech lepiej nie ogląda...

Owszem masz rację Kali, iz wojna potrafi z psychiki robić totalna papkę, niemniej uważam : żołnierze powinni być poddawać okresowym badaniom etc. w celu eliminowania tego typu zachowań - o ile cześć rzeczy to owszem różne wygłupy to jednak część z nich - czyli np owce a zwłaszcza szczeniak - to czyste sk*******stwo