szkoła reklamy czy szmelcu?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 09:06:23

reni pisze:przecież nie cfaniak , tylko cwaniak
Pewnie ze tak. To mialo byc blizej zycia i wymowy naturalnej. Drobny cwaniaczek ze mnie. Chcialem dodac cos od siebie ;)

Keso a Ty nie chcialbys byc ambasadorem na Jamajce? :)

reni
Nowy(a)

Post autor: reni » 14 lip (śr) 2004, 09:42:20

No to jaką szkołę możesz mi zaproponować
po wsr
chce iść gdzieś na mgr uzup zocznie w Warszawie (licencjata już mam)

stawiam pifko

jeśli polecisz coś co warto polecić

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 14 lip (śr) 2004, 10:37:33

Jaaaa... i z tymi plemionami jak Tony Halik(swietej pamieci) oczywiscie, ze tak zawsze do uslug:)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 10:57:29

Czyli mam byc Twoim osobistym Doradca Edukacyjnym :) Coz moze to jest warte tego pifka no moze 2 pifek ;)

Wiesz musialbym miec wiecej info np. co skonczylas, co chcesz robic po szkole. Jesli szukasz w Polsce nawet nie w Warszawie szkoly reklamy ktora daje magistra to takiej nie znajdziesz. Mysle ze jest kilka szkol w ktorych mozna sie uczyc na pokrewnych kierunkach - public relations, marketing, corporate identity. No i musisz sie oczywiscie przygotowac na to ze w programie bedziesz miala te rozne glupstwa o ktorych wspominal Slawek Wojtkowski.

Niestety nie wiem czy zawsze sa to uzupelniajace. Moga byc tylko podyplomowe czy pelne magisterskie. No ale nawet wtedy to trzeba zagadac z rektorem i sprobowac sobie przepisac przedmioty moze uwzgledni czesc z tych 2 lat w WSR i licencjata.

Pewnie znajdzie sie kilka takich szkol. Tyle ze przeswietlic musisz je sama. Wiadomo ze szczegolnie trzeba uwazac na ten marketing i zarzadzanie, zeby do jakies mlockarni nie pojsc. No ale podobno masz na to czas jakies 1,5 roku :)

PS. Podaj maila albo GG to podesle Ci kilka adresow
PSS. Uwaga bardziej ogolna. Jesli WSR nie zamierza sie starac o licencjata czy tym bardziej magistra to moze warto by znalezc dla WSR porzadna zaprzyjazniona szkole wyzsza. I podjac z nia partnerska wspolprace a ona uznawala by te nasza edukacje w WSR (tyle ze to tez bylo by jakies ograniczenie) Jest cos chyba takiego z ASP.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 11:06:39

Kesonex pisze:Jaaaa... i z tymi plemionami jak Tony Halik(swietej pamieci) oczywiscie, ze tak zawsze do uslug:)
No no wlasznie. Albo to pamietasz:
Masz pittbula ktory wyglada jak jamnik, gibasz sie jak piii*** rezus, zachwycasz sie panem Kunta-Kinte

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 14 lip (śr) 2004, 16:20:25

To wszystko przez Smierć w wenecji:)

ODPOWIEDZ