Polecam zajawke nowej produkcji polskiego konkurencyjnego mediamachtu. (To dla tych co jeszcze nie widzieli)
Hoolyszit
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Kesonex
- WSR Guru

Kumpel tam chodzi, a jest takie powiedzenie nie matura lecz siekiera zrobi z ciebie menadzera(bez obrazy dla tych ktorzy sa przed lub w trakcie:)
Maja zbyt wielkie usmiechy jak dla mnie poza tym ona musiala czytac bo sie nie da tak plynnie mowic z czaszki:)
Apropo czy my tez mamy taki filmik??Bo jesli nie to teraz powiedza ze my od nich sciagnelismy....

Maja zbyt wielkie usmiechy jak dla mnie poza tym ona musiala czytac bo sie nie da tak plynnie mowic z czaszki:)
Apropo czy my tez mamy taki filmik??Bo jesli nie to teraz powiedza ze my od nich sciagnelismy....
-
pesca
- Ekspert

-
crypter
- Zadomowił(a) się

nie polacam sie zapisywac sam niewiem jak ja tam miesiac wytrzymalem i jak to sie wydazrylo ze ja sie tam zapisalem wogole chyba mnie normalnie zachibnotyzowali albo co albo pijany bylem
szkola do d.... a jak kogos to urazilo to bardzo mi przykro ale prawda kole w oczy
niestety chodzi tam muj kumpel i juz ledwo tam wyrabia wspolczuje mu
szkola do d.... a jak kogos to urazilo to bardzo mi przykro ale prawda kole w oczy
-
crypter
- Zadomowił(a) się

hmmm co widze ze chyba pojechalem nie tej szkole bo dopiero po napisaniu posta przejrzem ten fadscynujacy obraz filmowycrypter pisze:nie polacam sie zapisywac sam niewiem jak ja tam miesiac wytrzymalem i jak to sie wydazrylo ze ja sie tam zapisalem wogole chyba mnie normalnie zachibnotyzowali albo co albo pijany bylem![]()
szkola do d.... a jak kogos to urazilo to bardzo mi przykro ale prawda kole w oczyniestety chodzi tam muj kumpel i juz ledwo tam wyrabia wspolczuje mu
w kazdym badz razie powyzszy poszt jedzie na Wyzsza Szkole Promocji hehehehehehehehe