Formuła 1

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 06 lip (ndz) 2008, 15:57:36

prosto po wyścigu.. ech.. niestety Nasz Kubuś nie dojechał do mety.. wpadł w poślizg i wyleciał z toru.. w ogóle do mety dojechało tylko 13 zawodników.. pierwsze miejsce zdobył L.Hamilton, drugi był Heidtfeld, a trzeci był R.Barichello. hehe, śmieliśmy się z moim chłopakiem, że Massa myślał, że dziś trzeba największą liczbę baczków na torze wykręcić i wtedy się wygrywa :D a tu psikus.. dojechał na ostatniej, niepunktowanej pozycji.. L.Hamilton zrównał się w tej sytuacji z F.Massą w klasyfikacji generalnej..

komentowała dla Was, Marta B.
:D:D

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 07 lip (pn) 2008, 08:16:36

kurczę taki krótki ten komentarz ale dobry
mi tylko zabrakło w nim dodania że w tabeli strasznie ciasno się zrobiło a w sumie o 2 oczka chodzi i że do końca jeszcze 12 wyścigów.
to prawda szkoda, że Kubica nie dojechał ale moim zadaniem za bardzo chciał i w końcu się przeliczył.
zamiast jechać spokojnie i dojechać to walczył podczas gdy tor był mokry i w dodatku jego bolid słabo jechał.
ale może psychicznie nie wytrzymał biorąc pod uwagę że jego kolega z zespołu śmigał jak za dobrych czasów i mijał na torze po dwa bolidy gdzie w F1 rzadko się to zdarza - no cóż do zobaczenia za 2 tygodnie :P

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 07 lip (pn) 2008, 23:39:48

no, chyba za bardzo chciał, masz racje.. no i bęc.. wyleciał..
a co do tabeli.. no ciasno ciasno się zrobiło i nie fanie.. zobvaczymy jak to się wszystko rozegra :) już za 2 tygodnie 8)

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 08 lip (wt) 2008, 07:46:07

dziwna sprawa z tym Kubicą.
dziś trąbią, że przez mechaników mało co nie doszło do tragedii.
po woli wkurza mnie że robią z naszego kierowcy jakiegoś mistrza.
oczywiście zjebfajnie jeździ ale jeszcze przed nim kupa nauki.
wiem że to jest taka Kubicomania ale bez przesady. :P

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 09 lip (śr) 2008, 01:09:35

muszę Ci powiedzieć, że mnie to też drażni.. lubie go, wierzę w niego, ale też bez przesady! On ma dopiero 24 lata.. tak jak napisałeś, jeszcze kupa nauki przed nim.. a o Kubicomani, to masz rację:D

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 11 lip (pt) 2008, 07:39:00

tak czytam te wszystkie nowinki o tym naszym rodzynku w F1 i stwierdzam że nagonka się na niego zrobiła.
bo zmieni stajnię po tym sezonie , bo będzie miał lepszy bolid, bo on papiery na mistrza tylko nie może się rozwinąc w takim słabym zespole, bo tamto i sramto.
moim zadaniem Kubica już do końca sezony nie wygra wyścigu i ciężko nawet bedzie mu się zmieścić na pudle
będzie oscylował w granicach 4,5 miejsca.
a czemu tak sądzę ? - pozostali zawodnicy którzy liczą się w tej stawce zaczną w końcu normalnie jeździć nie wpadajac na siebie lub z toru a Robcio nasz z takim autkiem będzie mógł tylko wąchać ich opary z rury ich bolidów.

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 13 lip (ndz) 2008, 11:34:05

muszę Ci powiedzieć, że Robert ma silną wolę, ale też te wszystkie wywiady (jak napisałeś) ogólna nagonka tez jest męcząca i denerwująca i napewno siedzi to w nim.. (tak sądze przynajmniej).. może tego nie okazywać, ale tak jest zawsze..
a wszelkiego rodzaju plotki to mnie drażnia coraz bardziej.. ja tam narazie nic nie prorokuje.. zobaczymy co się okaże po sezonie.. nie powiem, tak jak każdy i ja bym chciała, żeby Kubuś jeździł czerwonym auciakiem.. ale to marzenia narazie i nie wiadomo czy się spełnią..

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 16 lip (śr) 2008, 11:07:24

ok My sobie tu gadu gadu a tak na prawdę się okaże w niedzielę jak sobie radzi nasz rodzynek w F1.
nie ma co się zalić nad rozlanym mlekiem :P
już za kilka dni okaże się na ile jest mocny Robert i jego bolid bo w tym sporcie nie wszystko zależy od człowiek ani jego talentu
jak wiadomo maszyna to maszyna zawsze może się popsuć w najmniej oczekiwanym momencie

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 18 lip (pt) 2008, 16:04:57

dokładnie, zgadzam się z Tobą.. maszyna zawsze może się popsuć.. no zobaczymy co tam Kubuś pokazę..ciekawa jestem.. kurdę.. jedzie o 14 w niedzielę.. muszę wrócić z zakupów na tą godzinę :D

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 19 lip (sob) 2008, 09:57:27

dziś czytałem dlaczego Kubicy będzie cięzko wygrać lub zając dobre miejsce na pudle w niedzielnym wyścigu i :
- 300 tyś kibiców bedzie za kolegą Kubicy
- pierwszy raz tam stratuje Kubica
- bolidy inne są szybsze
- Kubica po raz pierwszy wystartuje w zawodach po wyleceniu z trasy

pierdu pierdu sobie pomyślałem jak ma pojechac dobrze to pojedzie i tyle
ale o tym dowiemy się jutro około 16.oo jak będzie juz po wszystkim :P

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 19 lip (sob) 2008, 11:12:01

jak ja uwielbiam takie gdybania... aż się niedobrze robi.. skąd Oni mogą wiedzieć jak On pojedzie, co jakiegoś przewidywacza przyszłości mają.. ech.. przyznam, że nie liczę na 1 miejsce, ale 3-4.. było by ok.

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 19 lip (sob) 2008, 13:30:57

oj trening Robusiowi słabiutko poszedł ostatni w stawce
o 14 bedzie lepiej mam nadzieję :P
ale znowu napisali że to pewnie wima skrzyni biegów a może półośka poszła
a może ... wiało za mocno i go na wirażu wyrzuciło
plociuchy :P

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 20 lip (ndz) 2008, 00:54:53

hmm.. no nie wiem co dziś napisać.. Kubuś dobrze pojechał, ale po tych ostatnioch wypadeczkach coś musi byc nie tak z bolidem.. ten tor jest w zasadzie prosty (oprócz tych ciasnawych zakrętów).. licze na 4-5 miejsce!

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 20 lip (ndz) 2008, 15:53:56

prosto po wyścigu:

szczerze mówiąc niespodziewałam się, że Kubica tak nisko będzie po dzisiejszym wyścigu.. 7 miejsce nie jest najlepsze.. choć pierwsze kółko było wręcz rewelacyjne! przeskoczyć trzech przeciwników! początek był wspaniały, ale nie było ciekawie po wypadku biednego T.Glocka.. wyglądało to dość poważnie i martwi mnie fakt, że kierowca trzymał się za plecy po wyjściu z bolidu.. oby mu się nic nie stało!
zadzwiwiła mnie też wielka postawa i strategia stajni Renault. N.Piquet na 2 miejscu na podium :) brawo dla niego!
martwi mnie ostatnio coraz bardziej drużyna BMW.. ciągle mają kłopoty z bolidem i Kubuś nie może pokazać czego umie..

komentowała dla Państwa: Marta B.
:D

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 28 lip (pn) 2008, 17:28:20

Martusia B pisze: martwi mnie ostatnio coraz bardziej drużyna BMW.. ciągle mają kłopoty z bolidem i Kubuś nie może pokazać czego umie..
oni po prostu już przygotowują bolid na następny sezon i dlategotak to olewają
pewnie myślą że i tak Kubicy nie utrzymają więc nia ma co się wysilać i coś mu poprawaić w bolidzie w tym sezonie
ech szkoda gadać :evil:

ODPOWIEDZ