Wielkie Ognisko WSR na koniec wakacji
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
yaceusz pisze:Ale że łot? Ke? WAS?
Czy ja gdzieś przegapiłem info o limicie osób?
Chciałem sobie jeszcze bonusa dopisać do siebie, a tu takie niusy.
chyba "Ktuś"w razie czego może ktoś się wepchnąć na moje miejsce, bo ja mogę nie czuć się na siłach na wieczorne żegnanie lata... Crying or Very sad Crying or Very sad

albo przerwa wakacyjna źle Wam zrobiła na odbiór informacji, ale spooko - niedługo wróci Wam wszystko do normy

a teraz trzy wdechy i wydechy...
- Everything's Gonna Be Alrigh

-
- Czasami coś napisze
Tak też cosik podejrzewałem, że ktoś tu sobie jądra robi, ale widać za dobrze znam Sławka, żeby być pewnym czy żartuje, czy jest mniej lub bardziej śmiertelnie poważny 
Dziękuję ślicznie za oświecenie mego ociemniałego umysłu
Co do balu przebierańców, to może się przebrać za Jacosława z drugiego roku SG
Maju, masz być, bo będę dla Cię niemiły jak przyjdę do szkoły.

Dziękuję ślicznie za oświecenie mego ociemniałego umysłu

Co do balu przebierańców, to może się przebrać za Jacosława z drugiego roku SG

Maju, masz być, bo będę dla Cię niemiły jak przyjdę do szkoły.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
4, 31, kto zacz?
Teraz dobrze. Tylko musicie zapamietać prawie nie powiązane ze sobą numerki:yaceusz pisze:Zatem dla jasności:
Padam na kolana, biję pokłony i błagam Wspaniałego Sławomira Wu o dopisanie jeszcze jednej duszy pod moim imieniem (standardowy mięsożerca)
4 i 31.
A! Rzeczywiście. Ale nie wiem jak mam go wpisać. Jako osobę Tobie towarzyszącą? Raczej nie, bo nie będzie miał komu towarzyszyć. Jako PRZ też nie bardzo mogę,megejra pisze:a tu mój wpis został niezauważonymegejra pisze:
PS ja na razie wpiszę na listę kolegę - teraz liczy się jako - przyjaciel WSR (bo nie chce z Nami drugi rok się uczyćtylko bawić
)
bo nie wiem kto zacz...
-
- Nowy(a)
Re: 4, 31, kto zacz?
to żem bigosu narobił był (a miała być kiełbasa przecie).. bo to zdaje się o mnie mowa. upraszam zatem najuniżeniej (aua, plecy!) o możność uczestnictwa w onym przedsięwzięciu opisywanym na powyższych, jakże czcigodnych, stronicach. jeśli Waszmość Sławoj jako kompana imć Megejry na listę wpisać mnie raczy, Wielkim to dla mnie Zaszczytem będzie tudzież.wojtkoswki pisze: A! Rzeczywiście. Ale nie wiem jak mam go wpisać. Jako osobę Tobie towarzyszącą? Raczej nie, bo nie będzie miał komu towarzyszyć. Jako PRZ też nie bardzo mogę,
bo nie wiem kto zacz...
-
- Nowy(a)
WITAM
A może znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce na ognichu?
Trochę się stęskniłam za Wami, WSR-em...
Więc Sławku, jeśli chcecie mnie to wpiszcie mnie na listę + 1-a osoba
Postaram się wpaść, chociasz na jedno...tzn jedna kiełbaskę oczywiście 
Pozdrawiam serdecznie,
Iza IZU Olszewska

Pozdrawiam serdecznie,
Iza IZU Olszewska

-
- Nowy(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
32-35
32!trurl pisze:to żem bigosu narobił był (a miała być kiełbasa przecie).. bo to zdaje się o mnie mowa. upraszam zatem najuniżeniej (aua, plecy!) o możność uczestnictwa w onym przedsięwzięciu opisywanym na powyższych, jakże czcigodnych, stronicach. jeśli Waszmość Sławoj jako kompana imć Megejry na listę wpisać mnie raczy, Wielkim to dla mnie Zaszczytem będzie tudzież.
33, 34!IZU pisze:A może znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce na ognichu?Trochę się stęskniłam za Wami, WSR-em...
Więc Sławku, jeśli chcecie mnie to wpiszcie mnie na listę + 1-a osoba
Postaram się wpaść, chociasz na jedno...tzn jedna kiełbaskę oczywiście
Pozdrawiam serdecznie,
Iza IZU Olszewska
35!Emil Sowiński pisze:to ja też się na to pisze, słuchacz II roku, najwyżej przyjdę z własną kiełbasą