Wielkie Ognisko WSR na koniec wakacji
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
kajsa pisze:a byłby ktoś chętny na lekką rozgrzewkę w postaci siatkówki przed wielką fetą ?
planowane jest, wystarczy przyjść wcześniej;)
będziemy próbowali sił w różnych grach - coś się wymyśli
a mecz - chyba lepsza siatkówka, choć może ktoś będzie chciał ganiać za piłką:) bo ja raczej to preferuję;)
-
- Zadomowił(a) się
Re: Żegnać wakacje... na smutno?
i jest już lepiejwojtkowski pisze:No, trochę się zapisy ruszyły. Po dzisiejszym e-mailingu, jak sądzę. Ale to i tak dopiero ćwierć setki... Może ludzie chcą żegnać wakacje na smutno?

-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Re: Żegnać wakacje... na smutno?
Niektórzy to mają "wakacje" do emerytury, więc niczego nie muszą żegnaćwojtkowski pisze:Może ludzie chcą żegnać wakacje na smutno?

ale kiełbaskę z ognicha zawsze chętnie zjedzą

[wiem wiem, praca to nie wakacje, ale w obecnej prawie się tak czuję;)]
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Refleks w zapisach na WOWSRNPW
Numerki 36 i 37.rsamsel pisze:Jezu! nie doczytałam:P. czyli miejsce Jagodziak dostanie, prawda?a w zasadzie dwa proszę^^
Numerek 38.Samson pisze:hej ja też chce kiełbase.. zakupić wiecej:)
No i tym sposobem zostały już tylko dwa ostatnie miejsca przy ognisku. Prosze się zapisywać szybciutko.
-
- Nowy(a)
Impra!!!!!
A do kiedy można się wpisywać? I czy telewizory się zgłosili?
-
- Zaczyna działać
szczęść dobry,
to ja poproszę 39
choć 666 bym nie pogardził
czy później ewentualnie mógłbym dopisać pyrożercę bardzo przyjaciółkę WSR? czekam, az odpowie, ale skoro tylko 2 miejsca pozostały, to trza szybko działać
ahaaa, i o której kiełbaski będzie bufetowa wydawała?
i o której się kończy planowo część oficjalna?
serdeczne Bóg zapłać
to ja poproszę 39

czy później ewentualnie mógłbym dopisać pyrożercę bardzo przyjaciółkę WSR? czekam, az odpowie, ale skoro tylko 2 miejsca pozostały, to trza szybko działać

ahaaa, i o której kiełbaski będzie bufetowa wydawała?
i o której się kończy planowo część oficjalna?
serdeczne Bóg zapłać

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Telewizory, ŻE, 40
Są i telewizory.Gunner pisze:A do kiedy można się wpisywać? I czy telewizory się zgłosili?
Cały pic czy widz polega na tym, ze tego w ogole nie wiadomo. Wiadomo tylko, ŻE będzie wydawała i ŻE się skończypo_prostu_Adam pisze:ahaaa, i o której kiełbaski będzie bufetowa wydawała? i o której się kończy planowo część oficjalna?

Dopisałem pod numerkiem 40.po_prostu_Adam pisze:czy później ewentualnie mógłbym dopisać pyrożercę bardzo przyjaciółkę WSR? czekam, az odpowie, ale skoro tylko 2 miejsca pozostały, to trza szybko działać
Ostatnio zmieniony 27 sie (śr) 2008, 16:33:50 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaczyna działać
Re: Telewizory, ŻE, 40
kurdewojtkowski pisze:Cały pic czy widz polega na tym, ze tego w ogole nie wiadomo. Wiadomo tylko, ŻE będzie wydawała i ŻE się skończy.

za zapisanie baaaardzo dziekuje

ahaaa, i kto bedzie z kadry WSR ??