Wielkie Ognisko WSR na koniec wakacji
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
tam gdzie są paleniska - to nie ma - tylko sama polanakajsa pisze:ale jak mnie pamięć nie myli tam nie ma boiska do siatki ....
ale po drugiej stronie drogi, jest cały ośrodek rekreacyjno-sportowy i tam można pograć, mając rezerwację - tym bardziej problemu nie będzie (za niewielką opłatą http://www.parkpowsin.pl/Wypozyczalnia)
-
- Bywalec
-
- Bywalec
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Czterdzieści i cztery
Wiem o kogo Ci chodzi... Ale spoko - będę.po_prostu_Adam pisze:ahaaa, i kto bedzie z kadry WSR ??bo to tez wielka zacheta !!
43 i... 44.marli pisze:no i ja ide+ Ev
to bedzie razem 2
I tym sposobem mamy już komplet uczestników ogniska. Wymyśliliśmy bowiem, że powinna być jakaś mistyczna liczba osób przy ognisku. Przypomnieliśmy sobie w tym kontekście słowa Wieszcza "a imię jego czterdzieści i cztery"... I spójrzcie: zapisane są 44 osoby i tyle dokładnie jest miejsc przy ognisku. A ognisko już pojutrze!
-
- Nowy(a)
-
- Zadomowił(a) się
Re: Czterdzieści i cztery
To właśnie uwielbiam i za tym już mi się tęskniwojtkowski pisze:Wiem o kogo Ci chodzi... Ale spoko - będę.po_prostu_Adam pisze:ahaaa, i kto bedzie z kadry WSR ??bo to tez wielka zacheta !!

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Jeszcze z mężem...
Oooo! To widzę nowożeńcy też nie gardzą ludycznymi rozrywkami. Bo Ty chyba Aniu tym razem jeszcze z mężem...kminkowa pani pisze:Ja też będę... mam nadzieje że nie zbyt późno się odzywam:)
ABS +
pozdrawiam

O tempora, o mores! Kiedyś to ludzie niemalże wszystkimi środkami próbowali zachęcać wykładowców do zaliczania im zajęć...a_anka pisze:To właśnie uwielbiam i za tym już mi się tęskniNie mogłeś mnie Sławku zostawić z kilku przedmiotów??????????
![]()
-
- Zaczyna działać
Re: Czterdzieści i cztery
Sławku, nie obraź się, ale chodziło mi raczej o miłe Panie z Sekretariatuwojtkowski pisze:Wiem o kogo Ci chodzi... Ale spoko - będę.po_prostu_Adam pisze:ahaaa, i kto bedzie z kadry WSR ??bo to tez wielka zacheta !!

z tego co pamiętam, to Wieszcz również powiadał, iż "nazywa się milijon"wojtkowski pisze: I tym sposobem mamy już komplet uczestników ogniska. Wymyśliliśmy bowiem, że powinna być jakaś mistyczna liczba osób przy ognisku. Przypomnieliśmy sobie w tym kontekście słowa Wieszcza "a imię jego czterdzieści i cztery"... I spójrzcie: zapisane są 44 osoby i tyle dokładnie jest miejsc przy ognisku. A ognisko już pojutrze!

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
47 & 48
Loginu zapomniała... rozumiem. Ale opis powinien wyglądąć tak:megejra pisze:chciałam dopisać dwie osoby (tym razem z objaśnieniem;)
dorothqbi 1+ [tzn Dorota G. + os. towarzysząca]
(bo koleżanka hasła do loginu zapomniała i nie ma jak się tu wpisać
dorothqbi 1
czyli osoba o nazwie własnej dorothqbi, która jest Słuchaczką lub Słuchaczem obecnego pierwszego roku, czyli tzw. świeżaczkiem (stąd: 1)
dorothqbi+ 1+
czyli osoba o nieznanej nazwie własnej, ale identyfikowalna przez to, że towarzyszyć będzie (stąd: +) osobie o nazwie własnej dorothqbi; która to osoba (czyli dorothqbi) jest Słuchaczką lub Słuchaczem obecnego pierwszego roku (stąd: 1+)
O!
(Numerki 47 i 48.)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Mapka do jazdu & dojścia na ognisko WSR
A wiecie jak tam dojść & dojechać?krzys pisze:witam, pewnie firma deadbunny( ja, arek, daniel) tez bedzie.
No to patrzcie!