Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego tym samym przede wszystkim chciałbym się z wszystkimi przywitać.
Chciałbym zaczerpnąć waszej pomocy. Szukam filmów dokumentalnych ewentualnie jakiś zagranicznych reality show na temat reklamy. Czyli jak wygląda praca w tej branży, różne wizje reklam, jak się robi reklamy od strony zarządzania itd. Czy w ogóle istnieją takie produkcje ? Wiem, że był kiedyś taki program na TVP 1, w którym pomagali młodym ludziom znaleźć się w branży w której chcą pracować. Jednym z takich tematów programu była właśnie branża reklamowa.
Jeśli ktoś zna takowe kreację to proszę napisać.
Pozdrawiam,
kamel.
Produkcje dokumentalne/filmowe na temat reklamy.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
Tak na mnie wszyscy mówią, co może być stosunkowo w jakimś stopniu wyróżnikiemKarolka_ pisze:Wybaczcie ale mój post tym razem nie będzie na temat![]()
Bardzo zainspirował mnie Twój nick "kamel"... Skąd wziąłeś na niego pomysł? On mi się kojarzy tylko z jednym, z osobą, która pracuje w TVP - Tomkiem Kammelemczy ty niewątlpiwie masz coś z nim wspólnego?

-
- Nowy(a)
dawaj do szkoly, tu wszystkiego sie dowiesz
+ pewnie bedziesz miala okazje zeby zalapac sie na plan produkcji jakiejs reklamy to zobaczysz to na zywo.
o dokumentach opowiadajacych o tym nie wiem, aczkolwiek moze ktos na tym forum bedzie wiedzial, to i ja sie chetnie zalapie na obejrzenie czegos takiego

+ pewnie bedziesz miala okazje zeby zalapac sie na plan produkcji jakiejs reklamy to zobaczysz to na zywo.
o dokumentach opowiadajacych o tym nie wiem, aczkolwiek moze ktos na tym forum bedzie wiedzial, to i ja sie chetnie zalapie na obejrzenie czegos takiego