O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 25 sie (pn) 2008, 11:23:23
żem wczoraj nic nie napisałam, więc dziś nadrabiam zaległości
no Kubuś się postarał.. pojechał świetnie, bronił miejsca, choć na starcie miał szanse na wyprzedzenie.. ale cieszmy się z 3 miejsca, bo jest b.dobre
a co do Kimiego.. daj spokój.. przeraziłam się jak to zobaczyłam.. na jego miejscu bym poleciała od razu do tego punktu medycznego i wypytywała się co mu jest, bo napewno dostał informacje od inżynierów, że taka sytuacja miała miejsce.. może i widział, że wąż do nalewania paliwa nie został wyciągnięty, ale mógł nie widzieć poszkodowanego mechanika..
czekamy na następny wyścig, zobaczymy co będzie się działo

miłym zaskoczeniem i wkońcu nie rutyną jest dobra 'kondycja' innych zespołów

-
Artur0
- Ekspert

autor: Artur0 » 08 wrz (pn) 2008, 21:48:19
-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 10 wrz (śr) 2008, 09:40:13
no witam.. ostatnio nic nie napisałam, bo od paru dni w ogóle nie siedziałam przy kompie..
co do ostatniego wyscigu.. no Kubuś nie pojechał najlepiej, ale sądze, że to nie jego wina, ciagle slysze, że BMW ma problemy z bolidem, Kubus narzeka na mechaników, że mu tylko przeszkadzają.. zdementował informacje, że zostaje w BMW.. nie wiem juz w zasadzie, którym informacja wierzyc, a którym nie.. najlepiej poczekać do zakończenia sezonu i zobaczyc jak to wszystko się potoczy..
a co do wspaniałej walki Hamiltona i Raikonena.. końcówka była świetna.. jak obaj tańczyli na mokrym torze.. ale szkoda jednak, że Raikonen sie walnał w ściane..
zdziowiona jestem też decyzja sędziów co do kary nałozonej dla Hamiltona.. przeciez On przejechał ta szykanę, bo nie chciał walnać w inny bolid.. ratował się.. zreszta inny zawodnik tez szykane przejechał iczy dostał karę? chyba nie bardzo..
-
Artur0
- Ekspert

autor: Artur0 » 11 wrz (czw) 2008, 09:50:09
28 września 2008 r. o godzinie 20:00 lokalnego czasu czeka nas niesamowite przeżycie - pierwszy wyścig F1 po ulicach Singapuru rozgrywany po zapadnięciu zmroku! Feria świateł, ciasne zakręty i zawrotna szybkość! Mark Webber przedstawia przedsmak tego niecodziennego widowiska!
http://www.redbullracing.com/4th-Sector ... Singapore/
-
Artur0
- Ekspert

autor: Artur0 » 16 wrz (wt) 2008, 23:11:12
-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 17 wrz (śr) 2008, 09:28:57
hehehe

się chłopaki przepychali

ale teraz sa cydki w BMW.. nie wiedzą kto zostanie.. ale ja się Kubicy nie dziwie, że nie chce tam zostać, jeżeli jego bolid nie jest całkowicie sprawny..
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 19 wrz (pt) 2008, 07:35:44
oj dawno tu nie zaglądałem
jestem ciekawy jak bedzie wyglądał wieczorny wyścig w niedzielę
szkoda że nasz rodzynek w F1 nie za bardzo zna to bo nie ma jak go poznać no chyba że jak ja czytałem przed wyścigiem wsiądzie na rolki i sobie po nim pojeździ
coraz bliżej końca rywalizacji i jakby się sprężył jeszcze bardziej to brąz murowany a do wyższego miejsca na pudle w sumie nie jest tak daleko

-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 19 wrz (pt) 2008, 11:32:58
no właśnie, dawno Cię nie było
a co do Kubusia.. ech.. ja już sama nie wiem co myśleć.. te wszystkie pogłoski, że zostaje, że nie zostaje.. denerwować mnie coraz bardziej zaczynają.. chyba przestane to wszystko czytać i poczekam do rozwiązania sprawy..bo takie gdybanie to do d.... za przeproszenie jest!
trzeba czekać na koeljny wyścig i do końca sezonu!
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 25 wrz (czw) 2008, 08:38:55
Martusia B pisze:
trzeba czekać na koeljny wyścig i do końca sezonu!
z tym końcem sezonu to już za chwilę zostały już tylko 4 wyścigi i jak Kubica przyciśnie to na pewno obroni 3 pozycję a może nawet podepcze po piętach wyżej notowanemu rywalowi
oj jestem bardzo ciekawy tego nocnego wyścigu
wszędzie trąbią i reklamują
mogły by już chociaż być kwalifikacje to by człowiek coś więcej wiedział
ale poczekajmy jeszcze momencik

-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 25 wrz (czw) 2008, 19:13:00
weź.. w ogóle ja jakoś ostatnio mało czytam w necie wiadomości o Kubusiu i F1 i mnie chłopak dopiero uświadomił, że to ma być wyścig nocny.. zapowiada się całkiem ciekawie.. byle by tylko deszcz nie spadł, bo to chyba by była jakaś mega masakra.. dobrze, że wyścig będzie o tej samej porze, choć jakby był nawet w nocy, nad ranem i tak bym oglądała

-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 28 wrz (ndz) 2008, 10:45:14
oglądałam wczoraj kwalifikacje.. jeju.. ten tor jest super

świetnie przygotowany (od strony widza oczywiście).. ale podobno na kwalifikacjach nie było za dobrze, bo temperatura za wysoka, bryza morska.. coś tam mi się o uczy obiło, bo niestety całych kwalifikacji nie oglądałam.. ale ciesze się, że Kubica jedzie z drugiej lini.. zobaczymy co dziś pokaże

-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 28 wrz (ndz) 2008, 23:51:42
prawie prosto po wyścigu
no powiem tak.. na poczatku to myślałam, że się zanudzę.. no tor fajnie oświetlony itd. ale widziałam, że dla kierowców beznadziejny, bo wybojów na każdym zakręcie.. nagle Piquet bum w ścianę i stawka do góry nogami się przewróciła.. no i ten nieszczęsny pitlane Kubicy.. ech.. no cóż.. stało się.. niestety.. miał taką taktykę, a kto tu przewidzi, że nagle jakiś zawodnik runie w ścianę..
ale zadowolona jestem z Fernando Alonso

lubie gościa i gratuluje my zwycięstwa, bo był twardy i nieugięty do ostatniego metra na torze

brawa wielkie

a o wyczynach ferrari to aż szkoda gadać.. ale prawdą jest, że z maszynami do wlewu paliwa nie jest najlepiej, bo to nietylo u ferrari się zdarza.. coś jest nie tak.. ale nie pomija to faktu, że kierowcy ferrari powinni być bardziej przytomni, bo zarówno jak i Massa i Raikonen stratowali swoich mechaników..
nie wiem czym kierowali się sędziowie tą karą dla Massy.. według mnie była trochę za łagodna.. no ale cóż.. oni ją podjeli..
ulala.. się rozpisałam.. to na tyle na dziś
komentowała: MartusiaB
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 29 wrz (pn) 2008, 07:33:26
powiem tak tor dla mnie bajka
zawody bajka
Kubica ciamajada
koleś nie pierwszy raz jedzie i on nie wie że mu się benzyna kończy i tłumaczy się że za późno zjechał do boksów
nie wiem czemu piszą że miął pecha
pierdoła jest i tyle
koleś przed nim miał to samo i zjechał wcześniej i zajął 2 miejsce a ten dalej na maksa na oparach
paranoja
dobrze ze znowu inni zawiedli i nadal ma to 3 miejsce
zauważyłem że od dłuższego czasu jak czołówce nie idzie to i Kubica słabo punktuje i dlatego jest jeszcze tak wysoko a z drugiej strony w tym sezonie nie ma jednego faworyta jak do tej pory bywalo
ok jeszcze 3 wyścigi i można będzie robić podsumownie
i nie ma co krakać najlepszy sezon naszego rodzynka w F1
-
Martusia B
- Ekspert

autor: Martusia B » 12 paź (ndz) 2008, 10:24:40
kurde w mordę! nie oglądałąm Kubicy! ;( proszę o relacje!