Nie tylko nie zgadzam się z ta wypowiedzią, ale uważam ja za nieuczciwą. Trudno bowiem polemizować ze stwierdzeniem "z tego, co ostatnio czytam i słyszę, jak również z innych rzeczy (tu osoby które mają wiedzieć, będą wiedziały) kolega Kali prezentuje coraz niższy poziom intelektualny i kreatywny, ale również moralny i z zakresu kultury osobistej. A to nie wróży dobrze jego przyszłości" i tak dalej o życzeniu w związku z tym zmian na lepsze etc. etc.Kali pisze:PS
Z tego co ostatnio czytam i słyszę, jak również z innych rzeczy (tu osoby które mają wiedzieć, będą wiedziały) szkoła prezentuje coraz gorszy poziom i jeśli chodzi o nauczanie, zarządzanie i o atmosferę. A to nie wróży świetlanej przyszłości.
Pozdrawiam i życzę zmian ale nie tych co się dokonały, bo one są zmianami na gorsze.
Pracuję w WSR od kilkunastu lat i potrafię zauważać i oceniać trendy. Były różne czasy, ale wymiernie pod najważniejszymi wzgledami jest w szkole lepiej. Szczególnie jesli chodzi o jej istotę, czyli jakość nauczania. Wiem kogo ta szkoła zatrudnia i czego mozna sie tu nauczyć. I - jako współtwórca jej programu - jestem z tego dumny.
Mam tez nadzieję, że kolejny rocznik Słuchaczy (rekordowy, gdy idzie o ilość, co juz samo w sobie wskazuje na fałszywość cytowanej przeze mnie powyżej wypowiedzi) tez sie o tym przekona. I że jednoznacznie negatywne wypowiedzi z tego topiku zrównoważą wypowiedzi stonowane, RZECZOWE i pozytywne.