Hurra, już koniec... Technik sprzedaży
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Hurra, już koniec... Technik sprzedaży
Chciałem się z Wami podzielić moją radością z nieuchronnego końca Technik Sprzedaży:)
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
Techniki Sprzedaży miałam 2 lata temu. Również daleko mi od chęci bycia handlowcem, ale polecam spojrzenie na nie w kontekście prezentowania swojej oferty np. podczas rozmów kwalifikacyjnych. Wciąż pamiętam i korzystam m.in. z tego, by w miarę możliwości siadać obok a nie na przeciwko osoby rekrutującej - po tej samej stronie mocy 

-
- Bywalec
pracowałam w może nie czysto handlowej, ale bardzo do niej podobnej branży przez 2 lata i szczerze mówiąc chciałabym wiedzieć to wszystko co było omawiane na technikach zanim zaczęłam tą pracę zamiast dochodzić do wszystkiego metodą prób i błędów... ale i tak nic nie przebije filmików, które były puszczane w trakcie 

-
- Nowy(a)
No wiesz... sprowokowaleś mnieFaren pisze:Podobał czy nie, zastanawiam się czy to przez moje "olewanie" czy przez luźną atmosfere tak schrzaniłem prezentacje...

Prezentacja była rzetelna, dobrze i wyjątkowo spokojnie poprowadzona i "silna" merytorycznie. O ile dobrze pamiętam, za "autoprezentację" i "dopasowanie informacji do firmy" dostałeś po punkcie.
Jednak poza tymi ogólnymi rzeczami liczone były też wzbogacanie i - co niestety wiele osób pominęło - dopasowanie do typu Klienta oraz zastosowanie CKMA. I tu było gorzej, niestety - o Kliencie sie zapomniało, CKMA pojawiło sie szczątkowo... Nie pamietam szczegółów, ale zawsze można dorwac mnie lub Sławka i zapytać (zestawienia są w jego rękach).
Gdybyś wystepił przez pracodawcą tak, jak wystąpiłeś przed nami, byłoby bardzo dobrze!!! My po prostu ocenialiśmy zastosowanie pewnych konkretnych narzędzi i za to były bonusy!
Uf... wykrzyczałam się

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Prawdziwy cud!
Cud! kicikici przemówiła!!!
Spójrzcie na to ->
Ale czad.
Spójrzcie na to ->
Ale czad.
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
Re: Prawdziwy cud!
Ty mi tu, Guru, nie wypominajwojtkowski pisze:Cud! kicikici przemówiła!!!
Spójrzcie na to ->
Ale czad.

Ale spokojnie... juz znikam na kolejne n lat i bedę znowu cichiciemna

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Szczerze? Nie wierzę. Bakcyl aktywności forumowej już Cię dopadł. Przepadłaś z kretesem. Umarłaś dla świata. Tylko być może jeszcze o tym nie wiesz...kicikici pisze:Ale spokojnie... juz znikam na kolejne n lat i bedę znowu cichiciemna

Ale o czym to ten topik? A, Techniki sprzedaży... No właśnie - dziś test pisały grupy dzienne. I chyba strasznie to ich przygniotło, bo nic tu nie komentują... Może niepotrzebnie daliśmy tę najtrudniejsza wersję?
-
- Nowy(a)

A co do tematu... Wszystkim, ktorzy wzieli udzial w ankiecie osobiste dzięki wielkie, bo każda opinia uczy