[OT] Plener ZAKOPANE 2008
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Rety, Paziu... - jak to wystarczająco przemądrzale powiedzieć, żebyś zrozumiał?! Może tak: skończ ten destruktywny sposób konwersacji, gdyż Twoja elokwencja nie jest adekwatna do Artura erudycji, a pauperyzacja Twojej merytorycznej mentalności zwalnia wszystkich od polemizowania z Tobą.
Przegadałeś każdego, na plener jedziesz sam, zwycięstwo - wszystkie owce Twoje! Ziew.
Przegadałeś każdego, na plener jedziesz sam, zwycięstwo - wszystkie owce Twoje! Ziew.
-
- Ekspert
-
- Ekspert
możliwe że pojadę, ale nic nie obiecuję
myślę że jeśli Warszawa wytrzymuje naszą wspólną obecność w jednym miejscu, to i Zakopane przetrwa, nie marw się Martuś.
Adder - czemu przemądrzale? przecież
<drapie sie po głowie i zastanawia, czemu i Adder się wtrąca
>
"danie w mordę" jest wyjątkowym przykładem erudycji
...
czuj się zwolniona z polemizowania ze mną.
na plener na szczęście jadą jeszcze pierwszaki
<oSHka, jeśli możesz, przenieś ostatnie posty do innego wątku, bo nikt z nas chyba nie oderwie się od możliwości skomentowania poprzednika
>

Adder - czemu przemądrzale? przecież
?anna_maria pisze:(Pazia) zaczepki są dość dziecinne
<drapie sie po głowie i zastanawia, czemu i Adder się wtrąca

"danie w mordę" jest wyjątkowym przykładem erudycji

czuj się zwolniona z polemizowania ze mną.
na plener na szczęście jadą jeszcze pierwszaki
<oSHka, jeśli możesz, przenieś ostatnie posty do innego wątku, bo nikt z nas chyba nie oderwie się od możliwości skomentowania poprzednika

-
- Początkujący(a)
Mam na ciemnym i mrocznym dnie poważania fakt, że ktoś Cię nazwał dziecinnym, tudzież zaoferował danie w mordę. Bierzcie i zjedzcie Pazia wszyscy. Naprawdę mi to rybcia. Tylko postaraj się proszę, szanowny Paziu, nie imputować mi wypowiedzenia słów, których ni pod palcami, ni to w ustach nie miałam. Dzięki.
<ziewnęła nad kubkiem herbaty>
<ziewnęła nad kubkiem herbaty>
-
- Ekspert
jak to dwuznacznie ? granat to granat ... lexus to lexus ... jeden pojazd po całej rodzinie ...
Adder: widzę że nie czujesz się zwolniona z polemizowania ze mną ...
<omg ... Paziu nie wierzy że ktoś jeszcze używa tekstowych emot>
imputowałem dopiero po Twojej wypowiedzi, więc wcześniej miałaś jednak motyw "mitoNIErybka" ...
(swoją drogą, jeśli chcesz to gadaj ze mną i nie lekceważ tak wypowiedzi Artura i Anny_marii bo to tylko zaostrzy konflikt
)
Adder: widzę że nie czujesz się zwolniona z polemizowania ze mną ...
<omg ... Paziu nie wierzy że ktoś jeszcze używa tekstowych emot>
imputowałem dopiero po Twojej wypowiedzi, więc wcześniej miałaś jednak motyw "mitoNIErybka" ...
(swoją drogą, jeśli chcesz to gadaj ze mną i nie lekceważ tak wypowiedzi Artura i Anny_marii bo to tylko zaostrzy konflikt

-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
Co jeden to lepszy.
<Adder westchnęła uśmiechając się do biednego, niechcianego tekstowego emota>
Ludzkość z niecierpliwością wyczekuje informacji, jak długo Paziu będzie się trzymał tekstu "zwalniam Cię od polemizowania" i czy sparafrazuje go jeszcze trzy razy, zanim sam wpadnie na coś błyskotliwego, oraz czy Artur0 będzie lał po mordzie każdego kto w jednym zdaniu wymieniu Jego nazwisko i markę samochodu?
Chłopaki, chłopaki... - stać Was na ciekawsze wystąpienia. Pogadajmy o religii, homoseksualistach, kastracji pedofilów, aborcji i innych takich lekkich tematach, bo temat "Paziu jest głupi, ArturO jeszcze głupszy, a Adder to w ogóle - niechże kij Jej w oko, jeno głęboko!" jest już mało ciekawy.
Kłaniam się Wam przeserdecznie i z niecierpliwością wyczekuję braku dalszego ciągu. Cheers!
<Adder westchnęła uśmiechając się do biednego, niechcianego tekstowego emota>
Ludzkość z niecierpliwością wyczekuje informacji, jak długo Paziu będzie się trzymał tekstu "zwalniam Cię od polemizowania" i czy sparafrazuje go jeszcze trzy razy, zanim sam wpadnie na coś błyskotliwego, oraz czy Artur0 będzie lał po mordzie każdego kto w jednym zdaniu wymieniu Jego nazwisko i markę samochodu?
Chłopaki, chłopaki... - stać Was na ciekawsze wystąpienia. Pogadajmy o religii, homoseksualistach, kastracji pedofilów, aborcji i innych takich lekkich tematach, bo temat "Paziu jest głupi, ArturO jeszcze głupszy, a Adder to w ogóle - niechże kij Jej w oko, jeno głęboko!" jest już mało ciekawy.
Kłaniam się Wam przeserdecznie i z niecierpliwością wyczekuję braku dalszego ciągu. Cheers!
-
- Ekspert
zajebiste (rymu wcześniej nie słyszałemAddergeddon pisze:niechże kij Jej w oko, jeno głęboko!

to że odnosisz się do mojego tekstu na temat polemizowania z Tobą jest również rodzajem polemiki, do którego nie czujesz się zobowiązana (HA!)
<paziu tylko Ci przypomina i przegania grzecznie na boczek