Pożal się światu!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
w takich momentach polecam spotkanie z przyjaciółką / kumpelą / bratnią duszą i "odreagowanie" w dowolny, jak najprzyjemniejszy dla Ciebie sposób. Uważam, że masz rację, jesteś stroną w tym związku i Ty tez możesz czasem mieć ból palca, i to inna osoba powinna wtedy skakać.
A ja się chce pożalić, że znów się robi zimno i mnie jakieś choróbsko bierze!!! Ja nie chce!!! A kysz...
A ja się chce pożalić, że znów się robi zimno i mnie jakieś choróbsko bierze!!! Ja nie chce!!! A kysz...
-
- Loża WSR
A ja mam wrażenie że to nie jest wyłącznie męska przypadłośćNatalunia pisze:a ja się chcę pożalić na brak zrozumienia facetów... Dlaczego faceci nie są domyślni i trzeba im wszystko palcem wetknąć

Chyba najprościej można powiedzieć, że jednak mężczyźni i kobiety się różnią. To co kobieta łapie w lot, facet nie zauważa; ale tak samo to o czym facet mówi kobieta nie jest w stanie zarybić jeśli się jej tego nie rozrysuje, rozpisze na czynniki pierwsze i wytłumaczy co, czemu i dlaczego tak i co w ogóle mamy na myśli.
PS: nie wiem czy wtykanie czegokolwiek facetowi palcem to dobry pomysł

-
- Ekspert
Uwaga, chciałabym się pożalić na prywatne autobusy podmiejskie, w których ostatnio nie mogę jeździć, jakoś niedobrze znoszę te jazdy.. Albo wyziębią tak, że nos mi zamarza, albo wygrzeją tak, że się rozpływam, albo wsiądzie jakiś "pan", który nie wie co to prysznic :/
Prywatne chyba powinno być lepsze, ale chyba niekoniecznie :/
Prywatne chyba powinno być lepsze, ale chyba niekoniecznie :/
-
- Ekspert
Dlatego ubolewam nad brakiem opcji EDYTUJ.seize pisze: PS: nie wiem czy wtykanie czegokolwiek facetowi palcem to dobry pomysł![]()
![]()
Seize... Ostatnio na wypadzie na Mazury dostałam od męskiej części wypadu Oskara szyszkowego za Upragnioną Kobietę. Naprawdę jestem wyrozumiała i potrafię mieć anielską cierpliwość do mężczyzny (mimo, że do wszystkiego innego nie mam cierpliwości ani trochę). Trafiłam na typowego faceta, który uważa, że wszystko jest jasne i kobieta musi być twarda. Ba! musi jeszcze rozumieć potrzeby mężczyzn w 100%, gdzie on moje rozumie jedynie w marnych 40%... Bo nawet w połowie mnie nie rozumie....
-
- Loża WSR
Ech czuć że to jesień ..
Cóż najprościej chyba byłoby powiedzieć : ech widać więcej we mnie typowego faceta niż by się wydawało jak widać... ale rozumienie uważam jako coś co istnieje wtedykiedy nie ma antagonizmów, gdy swoim zrozumieniem zaraża się drugą osobę, że zrozumienie nie jest przechylone w którąś ze stron i jak rachunek sumienia wieszane komuś nad głową ..
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
-
- Początkujący(a)