Wiosna. Lato. Jesień. Zima. I znowu wiosna...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
od wczoraj coraz odważniej zima zagląda w wawie
dziś tak na żoliborzu pruszy śnieg że aż miło
pewnie za raz zniknie ale tak duże płatki to muszą przynieść za sobą dalsze opady
i dobrze bo za chwilę przerwa zimowa
pozdrawiam wszystkich co lubią śnieg tak jak ja i tych co lubią w taką porę roku siedzieć w domku i pić ciepłą herbatę z sokiem malinowym

dziś tak na żoliborzu pruszy śnieg że aż miło
pewnie za raz zniknie ale tak duże płatki to muszą przynieść za sobą dalsze opady
i dobrze bo za chwilę przerwa zimowa
pozdrawiam wszystkich co lubią śnieg tak jak ja i tych co lubią w taką porę roku siedzieć w domku i pić ciepłą herbatę z sokiem malinowym

-
- Ekspert
w Białymstoku jest przepięknie
nie ma błota żadnego, mrozik pięknie przystroił drzewka i mamy cudną atmosferę
no i śniegu dużo
stok działa, więc można pośmigać na nartach
ekstra
:):)
Nie lubię Warszawy za to, że zimą topi śnieg na brązowe błoto, a latem nagrzewa wszystko do tego stopnia, że żyć się odechciewa. Wiwat miasteczka i wioski !!! Tu przynajmniej żyć się chce i poznaje się jego prawdziwy smak

Nie lubię Warszawy za to, że zimą topi śnieg na brązowe błoto, a latem nagrzewa wszystko do tego stopnia, że żyć się odechciewa. Wiwat miasteczka i wioski !!! Tu przynajmniej żyć się chce i poznaje się jego prawdziwy smak

-
- Czasami coś napisze
Jakieś kłamstwa, na Okęciu [tak, to Warszawa. A co!] mam piękny śnieg za kostki, sikory/wróble/sójki/bażanta [akurat ten pod]/i inne fruwające które napastują karmnik, aż miło na podwórko wyjrzeć i coś tam im rzucićNatalunia pisze: Nie lubię Warszawy za to, że zimą topi śnieg na brązowe błoto [...]
Wiwat miasteczka i wioski !!! Tu przynajmniej żyć się chce i poznaje się jego prawdziwy smak

-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert