Impreza integracyjna ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zaczyna działać
Anita 
nie mam pojęcia, czemu impreza oceniana jako średnia
przedostatnia też nie wypadła najlepiej w ocenach, hehe 
powód? nieznany
co do kształtu kolejnej, to w rozmowach ze słuchaczami najlepiej wypadła pierwsza impreza obecnego II roku, w tym ze skrzydełkami lokalu, co to lata '80 były motywem przewodnim. i tenże lokal najchętniej byśmy ponownie odwiedzili.
padały różne propozycje oprawy. między innymi coś na kształt balu maskowego, przebieranki za postaci z bajek, z filmów, celebrities. co do muzyki, to wspominano między innymi o kicz party albo disco polo. oczywiście disco polo nie cały czas
a kicz party to już w zalezności od repertuaru. z kolei lata '90 typu Sabrina, Samantha Fox, Dr Alban, CC Katch, Sandra, Modern Talking, oraz Backstreet Boys i takie tam to chyba nawet by przeszły
Starsi by powspominali, młodsi by się zapoznali i pośmiali 
w razie co służymy oczywiście pomocą

nie mam pojęcia, czemu impreza oceniana jako średnia

powód? nieznany

co do kształtu kolejnej, to w rozmowach ze słuchaczami najlepiej wypadła pierwsza impreza obecnego II roku, w tym ze skrzydełkami lokalu, co to lata '80 były motywem przewodnim. i tenże lokal najchętniej byśmy ponownie odwiedzili.
padały różne propozycje oprawy. między innymi coś na kształt balu maskowego, przebieranki za postaci z bajek, z filmów, celebrities. co do muzyki, to wspominano między innymi o kicz party albo disco polo. oczywiście disco polo nie cały czas

w razie co służymy oczywiście pomocą

-
- Bywalec
na ostatniej imprezie (w parku) mnie nie było, ale słyszałam, że nie była udana dlatego, że nie była "zamknięta" - dla naszych. W sumie celem takiej imprezy jest integracja, a jak się zintegrować, skoro nie wiadomo, kto jest kto, kto jest z WSR, a kto z zewnątrz...
jeśli natomiast chodzi o imprezę w klubie Alibi (maj, zeszły rok) to nie da sie ukryć, że klub nie był najlepszy. Wyglądał jak klitka, było stanowczo za mało miejsca, no i muzyka nie była rewelacyjna.
jeśli natomiast chodzi o imprezę w klubie Alibi (maj, zeszły rok) to nie da sie ukryć, że klub nie był najlepszy. Wyglądał jak klitka, było stanowczo za mało miejsca, no i muzyka nie była rewelacyjna.
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Zadomowił(a) się
teoretycznie to taki "pośrednik" między uczniami a gronem pedagogicznym, to tak jak w podstawówce czy liceum - tzw. trójka klasowa (~jak zwał~).
Reprezentują społeczność uczniowską, studencką, objawiają nasze pomysły, zachcianki
na zaocznych - bezpośrednio się "uderza", pełna swoboda, a nie ganiać za komitetem
Reprezentują społeczność uczniowską, studencką, objawiają nasze pomysły, zachcianki

na zaocznych - bezpośrednio się "uderza", pełna swoboda, a nie ganiać za komitetem

-
- Bywalec
bardziej chodziło o to, żeby jakieś osoby podjęły się załatwiania miejsca, dobrej ceny, zniżek itp, no i ten "komitet" z tego co wiem, był powołany tylko na potrzebę konkretnej imprezy a nie na stałe, chociaż mogę się mylić... a w zaocznych nie ma czegoś takiego, bo sporo osób jest przyjezdnych i z założenia nie mają czasu biegać i takich rzeczy załatwiać...