jak nie glosowales w ankiecie, to trzeba zaznaczyc odpowiedni punkcik (oczywiscie tendencyjny, wybrany przez tworzyciela ankiety, czyli przez mnie

), a nastepnie zatwierdzic
impreza oczywiscie, ze w sobote najlepsza! nakrecac, jak nakrecac

ale przygotowywac

na jedna z imprez ludziska w sobote na warsztatach z charakteryzacji trzaskali se malowidla na twarzy na wieczor wlasnie

niektorzy przyszli odziani nie do odpoznania (znaczy ja, haha), a inni dokumentowali, wywijali, palili, pili, tancowali
a co do zabawiania sie, to lepiej nie wspominac, bo sie jeszcze objawi obyczajowka naslana przez zawistnikow i wszystkich pozamyka

a tego nie chcemy
i trzeba obmyslic jakas ladna oprawe muzyczna lub strojna. byla impreza lata 70-90, wraz ze strojami, byla impreza w rytmach latino, choc pan dj bardziej gral radio essskaa... miala byc impreza ladna z przedstawieniem w rytmach kabaretowych, a teraz chodzi nam po lbach, nam, pragnacym imprezy, cos w stylu
Arabian Nights, strojow z bajek, nawet padlo celebrities... sie pozastanawiajmy wspolnie moze
a co do mego slabego uroku lub jego braku... to opcje moga byc obie

choc Annka potwierdzi, ze uroku osobistego to ja mam tak duzo, ze mi sie nawet ulewa <hahaha>

no i w sumie dobrze, ze nań Sławek nie reaguje
to burza mozgow i dumac nad muza i strojami i wrzucac tu