rozwiesiły... by w końcu uwagę zwrócili...po_prostu_Adam pisze: a co do mobilizacji... to koleżanki odpowiedzialne za promocję w terenie plakat(y?) rozwiesiły![]()
info było przekazywane - (2 tyg, temu dla I.roku - bo byli najmniej poinformowali)poza tym faktycznie też nie zauważyłem, by jakoś szczególnie agitowały.
ale to trochę przykre - by na siłę namawiać... bo tak sytuacja wygląda

(dotacji na specjalne zaproszenia nie otrzymaliśmy)
może...może nie miały siły
- tak, po prostu...tak po prostu
również rozmawiałam... a to co słyszałam, wprawiło mnie konsternację - czy aby ja jestem w WSR ?natomiast ludziska z którymi rozmawiałem w przerwach
nie oszukując - trochę ręce mi opadły.
oczywiście - ślędzą... - przepraszam, ale braw bić z tego powodu nie będęponoć śledzą wątek imprezowy![]()

bo chodzi o chęci i zdecydowanie, a nie zamiary...
a inni śledzą ilość osób na liście - jak poprawy nie będzie to - sami wiemy - co...

sądzę, że to już nic nie pomoże,może jakiś pop-up by się udało zdziałać by wchodzący na stronę zauważyli?
ludzie wchodzą tu tylko po to teraz jak coś potrzebują (czyli rzadko, "w okolicach" sesji)
tak, jest wkurzające, ale brak chęci ludzi do imprezowania - a później będą narzekać, że kwadrat jest zbyt kwadratowy, że koło się kręci...trochę to wkurzające, wiem, ale zawsze jednak na oczy trafia

...nie pasował ludziom termin (nd), miejsce (park) - udało się to zmienić,
ale ludziom chęci odeszły chyba, formy jakiejkolwiek integracji zbrzydły?
- nie wiem co jest powodem tak małego zainteresowania (bo brak informacji nie jest tu uzasadnieniem żadnym)