Integracja w Zakopanem
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
tak jak napisał Sinar- ostatni tydzien pazdziernika, a dokładnie ostatni poniedzialek chyba ok 25 ....powrot planowany jest na piatek ... czesc pewnie i tak zostanie te 2 dni dluzej w Zakopcu. Oczywiscie ze grupy pazdzernikowe + drugi rok tez jadą. Może nawet sie zdazyc, że ktos z zaocznych pojedzie- w poprezdnim roku wlasnie dwuch takich kupli z nami pojechalo. Nie martw sie ... napewno dowiesz sie wiecej w odpowiednim czasie , zreszta jak cala reszta 

-
- Ekspert
ojej - nie pamietam. Wiem, ze za sam nocleg to byly grosze- tym bardziej ze zrezygnowalam z posiłków i żywiłam sie na własny rachunek. Nie wiem ... pamietam , ze jak wrocilam to koledze musialam 50 zl oddac, bo mi zabrakło. Jak sobie przupomne doladnij co i jak to jeszcze napisze. Chyba gdizes na forum juz Mika( a moze Senqu? ) wspominala zeby wlasnie tak zrobic- od piatku do niedzieli i na 9 dni ... zastanawiaja mnie tylko koszta ... jesli bede miala kasy wiecej to tak moze zrobie :]
-
- Zadomowił(a) się
-
- Bywalec
No co jak co ale powiem Ci Mika, ze jak pojdziesz w zaparte to moze Ci zostac wiecej niz jeden rok
. Od zarania dziejow wiadomo ze sila nikt nas z stej szkoly nie wyrzuci
Trzeba by pomyslec, w koncu okreslenie "wieczny student" nie wzielo sie od tak, a poza tym Gwiazdko ja przez najblizszy rok bede Ci o szkole nagminnie i gleboko przypominal, a potem juz tylko zostanie mi podzielic sie z Toba ta depresja
Dlatego puki mozna trzeba kozystac ...