O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
ewula126
- Nowy(a)
autor: ewula126 » 17 cze (śr) 2009, 11:34:54
Mam może dziwne... ale zawsze jakieś pytanie...
Co ciekawego planujecie na wakacje

-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 08 lip (śr) 2009, 13:20:56
Właśnie wróciłem z Heineken Open'er Fest, czyli z Gdyni. Było jak zwykle ciekawie, a nawet momentami magicznie, choć akurat line-up tegorocznej edycji był z mojego punktu widzenia słabszy niż rok temu. Ale kilka rzeczy ciekawych widziałem: Faith No More, Placebo, Kings Of Leon, White Lies i Ting Tings (z czego te dwie ostatnie, młode, falowe formacje zrobiły na mnie największe wrażenie).
Ostatnio zmieniony 09 lip (czw) 2009, 12:06:17 przez
s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
daryaa
- Nowy(a)
autor: daryaa » 08 lip (śr) 2009, 19:39:44
No ja mając baaardzo skromne fundusze w tym roku musiałam wybierać pomiędzy wspomnianym wyżej openerem a kilkoma dniami w górach. Wybrałam to drugie i właśnie wróciłam

Oczywiście wyjazd oceniam za bardzo udany

W programie przewidziałam zejście Gorców, Pienin oraz zawitanie na OSPA 2009 na Rycerzowej w Beskidzie Żywieckim. Z tego wszystkiego najgorzej wyszło mi z Gorcami, ale odbiłam to sobie zahaczając jeszcze o Kraków.
Reasumując było wspaniale i mam znów mnóstwo fantastycznych wspomnień.
Pozdrawiam
Darya
-
JwSwietocho_1
- Początkujący(a)

autor: JwSwietocho_1 » 08 lip (śr) 2009, 22:20:56
Ja jadę w piękne polskie Tatry. Samotne wędrówki. Czekam tylko na urlop. Miejsce zaklepane w schronisku w Dolinie Roztoki:)
Mam nadzieję, że przez ponad tydzień "załoję", co się da uwzględniając moją kondycję:)
-
Artur0
- Ekspert

autor: Artur0 » 08 lip (śr) 2009, 22:44:04
wojtkowski pisze:Właśnie wróciłem z Heineken Open'er Fest, czyli z Gdyni. Było jak zwykle ciekawie, a nawet momentami magicznie, choć akurat line-up tegorocznej edycji był z mojego punktu widzenia słabszy niż rok temu. Ale kilka rzeczy ciekawych widziałem: Faith No More, Placebo, Kings Of Leon, White Lies i Ting Tings (z czego te dwie ostatnie, młode, falowe formacje zrobiły na mnie największe wrażenie).
No właśnie widzę, że pozytywnie było
http://www.youtube.com/watch?v=rAiSLNXEAZo 4 rano po koncercie Prodigy. ;P
-
anna_maria
- Czasami coś napisze

autor: anna_maria » 08 lip (śr) 2009, 23:54:05
świetny filmik

-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 09 lip (czw) 2009, 11:46:31
Miałem ochotę na Prodigy, ale nie siły, żeby czekać do 2 w nocy (taką godzinę wyznaczono na początek ich koncertu). Filmik wyszedł komuś ładnie, bo po koncercie (ok. 4 nad ranem) już świtało i materiał został zgrabnie doświetlony...
A widzę, że sporo osób było w górach lub ma je w planie. Przyznaję, że trochę zazdroszczę. I Gorców i Tatr. W Gorcach byłem 3 i 4 lata temu i to wystarczyło na przejście wszystkimi ważnymi szlakami. W Tatry jeżdżę co rok - jak nie latem, to zimą, nie licząc jesiennych wypadów na plenery WSR do Zakopanego. W zeszłe wakacje sporo chodzilismy (z całą rodziną) po schroniskach Tatr Wysokich.
W schronisku w Dolinie Roztoki spałem 2 razy. Jest klimatyczne i absolutnie magiczne późnym popołudniem i wieczorami. Jasne, że jest też dobrą bazą wypadową na samotne (i niesamotne) wyprawy. I Pięć Stawów, i Morskie Oko, i Polana Waksmundzka, i Gęsia Szyja, i Wiktorówki - są w najwyżej półdniowym zasięgu. Naprawdę, szczerze zazdroszczę!
-
ds
- Czasami coś napisze

Wow, zajebisty klimat. Ostatni raz widziałem coś podobnego bodajże w 2005 na Hip Hop Kemp...a na Open'er jeszcze mnie nie było. Pora to chyba zmienić, delikatnie się zakręcić i pobiegać trochę po polu z muzyką. Pozytywnie.
-
Manny Calavera
- Nowy(a)
autor: Manny Calavera » 10 lip (pt) 2009, 03:33:07
Na Openerek wybieram się co roku, jak sójka za morze
Strasznie zazdroszczę obecności na występie M. Pattona (gór nie zazdroszczę, bo mam do nich bliżej niż 'rzut beretem') - do tego stopnia, iż chyba wybiorę się na koncert Faith No More w Czechach (grają w sierpniu).
Ciekaw jestem, czy ktoś był na festiwal 'Animator' - jeśli tak, to również zazdroszczę (pochłonięcia wielkiej ilości filmów animowanych oraz spotkań z ich autorami).
W sierpniu są jeszcze 2 ciekawe (jak dla mnie), węgierskie festiwale - szkoda, że w tym samym terminie (wachlarz artystów, śmiem twierdzić lepszy niż na Heineken'owym); zobaczę 'w praniu', co z tego wyjdzie.
-
ewula126
- Nowy(a)
autor: ewula126 » 15 lip (śr) 2009, 16:52:59
A ja właśnie wróciłam z obozu w Turcji i na początku było super w spoko towarzystwo wbiłam, później się coś komuś odwidziało, a mi po przypałach na nich nie zależało i w środku obozu trochę gorzej, ale na koniec sobie obbiłam, a najepiej wspominam ostatnią noc i tęsknie za tymi ludźmi, których poznałam później
Pozdrawiam wszystkich

)