Zjazd Absolwentów i Słuchaczy WSR [pytania & odpowiedzi]
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Zjazd Absolwentów i Słuchaczy WSR [pytania & odpowiedzi]
To jest dobre miejsce na dzielenie się uwagami i sugestiami dotyczącymi wszystkich kwestii związanych ze Zjazdem Absolwentów i Słuchaczy WSR. W tym obszarze tematycznym można tu mówić wszystko i o wszystko pytać. Jeśli będziemy potrafili - to odpowiemy
.

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Najpierw program, potem opłaty
Wysokość opłaty zjazdowej podam jutro. Bo najpierw wypada coś o programie zjazdu napisać.bartek_f pisze:albo już mi na oczy padło albo rzeczywiście nie ma podanej wysokości tejże opłaty. A jest dość kluczową informacjąwnieść opłatę zjazdową
-
- Ekspert
No to zdecydowanie więcej informacji, poza tą, że "ma być coś takiego"Ryska pisze:No właśnie, jak tam konkretnie z tym zjazdem absolwentów?? Jakieś szczegóły bo ja np. jedynie wiem, że ma być coś takiego i właściwie to nic więcej to nie wiem

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Info o opłatach zjazdowych
bartek_f pisze:albo już mi na oczy padło albo rzeczywiście nie ma podanej wysokości tejże opłaty. A jest dość kluczową informacją
Jest już informacja o opłacie zjazdowej. Znajdziecie ją tu:Annka pisze:no i co to za pakiety? bo chyba nie Polsatu...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#139480
-
- Loża WSR
właśnie dotarło do mnie zaproszenie listem..
wszystko byłoby okej i nawet mieliśmy zjawić się sporą grupą ale...no właśnie 'ale'..
opłata troszkę chyba przegięta. rozumiem 20, no 30pln ale żeby aż 65 i 100??!
moim skromnym zdaniem taka suma zabije imprezę. teraz sam się zastanawiam czy iść i pewnie tak samo zastanawiać będzie się większość..
a szkoda bo mogłoby być fajnie..
ps. nie każdy absolwent robi karierę w reklamie....niektórzy są biedni
wszystko byłoby okej i nawet mieliśmy zjawić się sporą grupą ale...no właśnie 'ale'..
opłata troszkę chyba przegięta. rozumiem 20, no 30pln ale żeby aż 65 i 100??!
moim skromnym zdaniem taka suma zabije imprezę. teraz sam się zastanawiam czy iść i pewnie tak samo zastanawiać będzie się większość..
a szkoda bo mogłoby być fajnie..
ps. nie każdy absolwent robi karierę w reklamie....niektórzy są biedni

-
- Loża WSR
ja uważam że lepiej zrobić imprezę tańszą (max. do 30zł) na którą prawdopodobnie przyszłoby znacznie więcej osób, niżeli 'wypasioną' za 65-100 zeta.
to ma być spotkanie znajomych po latach, spotkanie z wykładowcami, dowiedzenie się jacy ludzie chodzili do WSR a nie gra w kręgle czy turniej piłkarzyków....po co komu to? mistrzostwa piłkarzyków to chyba lepiej zrobić na 'wewnętrznych' imprezach obecnych słuchaczy WSR, niż na dużym 15-leciu szkoły.
na takich zjazdach priorytetem powinna być liczba absolwentów i obecnych słuchaczy a nie moc 'atrakcji' które suma sumarum przez swoje koszty, zniszczą zamierzany efekt
to moje zdanie...jednak myślę że nie tylko moje..
to ma być spotkanie znajomych po latach, spotkanie z wykładowcami, dowiedzenie się jacy ludzie chodzili do WSR a nie gra w kręgle czy turniej piłkarzyków....po co komu to? mistrzostwa piłkarzyków to chyba lepiej zrobić na 'wewnętrznych' imprezach obecnych słuchaczy WSR, niż na dużym 15-leciu szkoły.
na takich zjazdach priorytetem powinna być liczba absolwentów i obecnych słuchaczy a nie moc 'atrakcji' które suma sumarum przez swoje koszty, zniszczą zamierzany efekt
to moje zdanie...jednak myślę że nie tylko moje..
-
- Loża WSR
więc teraz trzeba się zastanowić czy lepiej żeby wpadło więcej absolwentów czy lepiej żeby były kręgle i inne 'duperele' kosztem ludzi??
nie chcę tu nikogo buntować i podjudzać to protestów ale serio sam chciałbym przyjść na imprezę i zobaczyć ludzi których nie widziałem przeszło 4 lata.....a z taką opłatą boję się że nie zobacze nikogo znajomego..
nie chcę tu nikogo buntować i podjudzać to protestów ale serio sam chciałbym przyjść na imprezę i zobaczyć ludzi których nie widziałem przeszło 4 lata.....a z taką opłatą boję się że nie zobacze nikogo znajomego..
-
- Bywalec
popieram... wg mnie cena jest za wysoka, zwłaszcza że wykupując pakiet i tak niewiele co masz. Rozumiem, gdyby w pakiecie było ileś - tam drinków i jedzonko, tak, aby te pieniądze, które wpłacasz były jedynymi, jakie wydasz na imprezie. A tu trzeba się jeszcze liczyć, że wydasz dodatkowe na alkohol. A szczerze Zjazdowa Gazeta czy też znaczek wsr mnie jakoś nie bawi....