Jedna uwaga negatywna - formularz rejestracyjny woła o pomstę do nieba - trzy razy go uzupełniałem ze względu na format zapisu daty wniesienia opłaty... Strasznie irytujące, bo wyrzuca z formularza i nie zapamiętuje wpisanych informacji.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Informacja została przekazanaKinfolk pisze:Jedna uwaga negatywna - formularz rejestracyjny woła o pomstę do nieba - trzy razy go uzupełniałem ze względu na format zapisu daty wniesienia opłaty... Strasznie irytujące, bo wyrzuca z formularza i nie zapamiętuje wpisanych informacji.
wombad pisze:Najpierw mail z prosba o adres w celu wyslania zaproszenia na zjazd WSR a potem list z zaproszeniem oraz kwitkiem na oplaty. Kiepski chwyt marketingowy typu przesylki z informacja o wygranej w loterii. Nie ta grupa docelowa![]()
Mimo poczatkowej pozytywnej reakcji, rezygnuje. I nie chodzi o kwote tylko o zenujaca forme zaproszenia. Trzeba bylo od poczatku, bez owijania w bawelne, podac informacje o oplatach a nie sprytnie podchodzic absolwentow. Zenada!
Ale nieźle po mnie jedziecie...po_prostu_Adam pisze:mnie w całej informacji o zjeździe tylko nazwy "zestawów" zniesmaczyły...
No nie wiem jakie stroje. Nie zastanawiałem sie nad tym. Chyba wobec tego dowolne - niech każdy przyjdzie ubrany "jak czuje". W naszym środowisku chyba nikt nigdy nie patrzył z dezaprobatą czy wyrzutem na ubranych inaczej...mkurdej pisze:Sławku! Jakie stroje?
Ale tam nie ma takiej nazwy... Nie ma też plakietek czy identyfikatorów. Jedyna różnica w pakietach, to znaczek i alkohol. No i nazwapo_prostu_Adam pisze:hehe
no nazwa VIP trochę mi się źle kojarzy po prostu, bo "wartościuje" ludzi. a chyba nie o to w tym wszystkim chodziło
Mich, wiadomo, że w wielu przekazach najważniejszy jest odnośnik / objaśnienie / dopisek na samym dole, najmniejszą czcionką, ten z gwiazdką...Kinfolk pisze:Witam Sławku,
niestety, dziś dostałem maila, na podstawie którego poczułem pewne zaniepokojenie odnośnie mojego uczestnictwa w zjeździe...
Że się zapytam jak mieszkańcy Juraez: Que Pasa?