Do pierwszaczków :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
a pozostałe wpadki spóźnieniowe?
chcielibysmy znać konkrety
zamiast prezesa, który całą noc siedział nad kampanią ITI była vice prezes i dyrektor szkoły, zamiast jednego informatyka drugi
o reszcie nic nie wiem
w czasie spotkania zaplanowanego dla informatyka było spotkanie z fotografem i facetem od tv, które i tak musiałyby się odbyć na kolejnym zjeździe (obie rzeczy są dla 1edynek obowiazkowe)
jeśli krytykujesz dla samego krytykowania, to chyba charakterkiem słabo sie tu wkomponujesz; na uniwerku wszystko było tak wspaniale? bo ja jakos mam inne doświadczenia niż Ty
PS
chyba lepiej, że ściągnęli drugiego informatyka, jak nie mogł dotrzec pierwszy, nizby mieli powiedzieć: sorry ale nie mógł... z tego co mi wiadomo wiekszość wykładowców pracuje równolegle w agencjach i takie rzeczy będą się nagminnie zdarzały, że ktoś kogoś będzie zastępował - jesli to Ci nie pasuje powinnaś już teraz odebrac pieniądze - nie sądzę by ktoś robił z tego problem w sekretariacie
I co to za tekst (przypuszczenie) że Twój post może zostać usunięty - chyba rzeczywiście nasiąkłaś dziwnymi manierami - to prowokacja? - jesli tak to niskich lotów
chcielibysmy znać konkrety
zamiast prezesa, który całą noc siedział nad kampanią ITI była vice prezes i dyrektor szkoły, zamiast jednego informatyka drugi
o reszcie nic nie wiem
w czasie spotkania zaplanowanego dla informatyka było spotkanie z fotografem i facetem od tv, które i tak musiałyby się odbyć na kolejnym zjeździe (obie rzeczy są dla 1edynek obowiazkowe)
jeśli krytykujesz dla samego krytykowania, to chyba charakterkiem słabo sie tu wkomponujesz; na uniwerku wszystko było tak wspaniale? bo ja jakos mam inne doświadczenia niż Ty
PS
chyba lepiej, że ściągnęli drugiego informatyka, jak nie mogł dotrzec pierwszy, nizby mieli powiedzieć: sorry ale nie mógł... z tego co mi wiadomo wiekszość wykładowców pracuje równolegle w agencjach i takie rzeczy będą się nagminnie zdarzały, że ktoś kogoś będzie zastępował - jesli to Ci nie pasuje powinnaś już teraz odebrac pieniądze - nie sądzę by ktoś robił z tego problem w sekretariacie
I co to za tekst (przypuszczenie) że Twój post może zostać usunięty - chyba rzeczywiście nasiąkłaś dziwnymi manierami - to prowokacja? - jesli tak to niskich lotów
-
- akademiareklamy.edu.pl
rusałka - bardzo fajny avatar - w konwencji hihi
co do wspomnianych wpadek, w braży reklamowej jest taka zasada, że nie ma znaczenia, który grafik zrobi projekt, jesli jest zrobiony dobrze; ale i tak za ewentualne utrudnienia wszystkich przepraszamy;
szkoda tylko, że nie precyzujesz tych "innych takich" troche to niemerytoryczna - emocjonalna wypowiedż;
ja np. wiem że M.R. się zachwiał 4 razy na nogach (po 2 godzina ch snu to nic nowego) ale to jeden z lepszych kreatywnych jakich znam - właśnie dziś wygrał kolejny konkurs w branży (szczegóły jak to będzie kogoś obchodzić) i jesli chodzi o zawartość jego wykładu nie słyszałem złego słowa;
podoba mi się Twoja szczerość i asertywnośc - jestem pewien, że dzięki Twojej pomocy będziemy robić to co robimy jeszcze lepiej; tak trzymac i czekam na sugestie
<skandalizujący dopisek>
zapomniałem dodać, że główny mistrz ceremonii bral ślub wówczas - i mam nadzieje, że nie będzie robił tego co roku
co do wspomnianych wpadek, w braży reklamowej jest taka zasada, że nie ma znaczenia, który grafik zrobi projekt, jesli jest zrobiony dobrze; ale i tak za ewentualne utrudnienia wszystkich przepraszamy;
szkoda tylko, że nie precyzujesz tych "innych takich" troche to niemerytoryczna - emocjonalna wypowiedż;
ja np. wiem że M.R. się zachwiał 4 razy na nogach (po 2 godzina ch snu to nic nowego) ale to jeden z lepszych kreatywnych jakich znam - właśnie dziś wygrał kolejny konkurs w branży (szczegóły jak to będzie kogoś obchodzić) i jesli chodzi o zawartość jego wykładu nie słyszałem złego słowa;
podoba mi się Twoja szczerość i asertywnośc - jestem pewien, że dzięki Twojej pomocy będziemy robić to co robimy jeszcze lepiej; tak trzymac i czekam na sugestie
<skandalizujący dopisek>
zapomniałem dodać, że główny mistrz ceremonii bral ślub wówczas - i mam nadzieje, że nie będzie robił tego co roku
-
- Nowy(a)
mari sie wbija:)
jeju 8O co drugi uzytkownik fomum to kot... wiec miau miau:) 

-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- akademiareklamy.edu.pl
alez prosimy nie tak skromnie, moze jakies prace swoje tu, albo adres stronki or cóś inszego -jakaś taka inna inszość - intymne jakieś wyznanie typu: chciałabym całować się z J. Troutem albo Pągowski dotykał moje włoski - "papierosy są do dupy" itp. - jednym słowem zapraszamy do reklamy 
mari koszmari?

mari koszmari?
-
- Ekspert
Re: mari sie wbija:)
Stary kolektyw obserwujeKoszmari pisze:jeju 8O co drugi uzytkownik fomum to kot... wiec miau miau:)

-
- Zaczyna działać
Jejku jejku... jak miło czytać to forum gdy wszyscy w komplecie
znów tętni życiem po wakacyjnych pustkach
Do Rusałki... cieszę się, że napisałas co Ci się nie podobało i rozumiem... faktycznie tak nie jest na porządku dziennym choć każdemu może zdarzyć się spóźnienie... trzeba to zapisać jako wstępne problemy... wiadomo rok szkolny dopiero się zaczął... myślę, że będziesz zadowolona. Zawieja... masz wiele racji ale nie napadaj tak na innych, każdy ma prawo napisać swoje zdanie i nie musi od razu być besztany... troszkę luzu
Senq dokładnie tak
obserwuje, kuma, zapisuje i nie kabluje
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i pamiętajcie więcej dystansu do innych i samych siebie... ja się tego aktualnie uczę i powiem szczerze, że milej się żyje
P.S.aw czy chodzi Ci o Rafała M.??????? Z tą nagrodą??? Jak tak no to suuuuuuuuuper to naprawdę świetny wykładowca i specjalista, zasługuje na to, uwielbiam zajęcia z Nim i nie jest to wcale wazelina!!!! 

-
- Nowy(a)
Wcale nie ma zamiaru wracać po swoje pieniądze do sekretariatu.To nie była dla mila sugestia.Nie napisałam,że szkoła mi sie nie podoba.Po prostu start był troche nie taki jakiego sie spodziewałam.Ale już czekam na kolejny zjazd - z utęsknieniem. Widać na początku za bardzo sie przejęłam - wstałam o poranku,nie mogłam zjeść śniadania z przejęcia,zostawiłam moje ukochane młode w ciepłym łóżeczku(slubnemu na kartce rozpisywałam co na pierwsze co na drugie śniadanie mają sobie zrobić) i pomknęlam 130/h Jerozolimskimi żeby tylko zdązyc na czas - nareszcie do SZKOŁY. Miał!
-
- akademiareklamy.edu.pl
nic sie nie martw - wszystko bedzie ok - tyle, ze rzeczywiscie z Twojego postu wynikało, że nie jedna rzecz była obsunieta ale wszystko było do niczego i nic Ci sie nie podoba; a przeciez to jasne, ze jak się na początku jeden termin przesunął to za nim poszła cała reszta; najzabawniejsze jest jeszcze w tym, że zamiana kolejności dwóch wystąpień była celowa i miała służyć Waszej wygodzie - szczegóły jak wypytam sekretariat na ta okoloczność (bo tez wiem to z posłuchania
) - ale spoko jak sie zaczna zajecia ...
ja wogole jestem zwolenniekiem od razu wykladów itp. - choć nie kazdy
mysli tak samo - <aluzja do grupki pań z baru alternatywnego>
jednak pewne ustaleniea były niezbedne - pamietam swoje rozpoczecie w Katowicach na zaocznych - pojechalem tam 6:00 rano pociagiem z W-wy i po 2h musialem wracac do domu i same jakies takie idiotyzmy wygadywali, ze bylem wsciekly okrótnie.

ja wogole jestem zwolenniekiem od razu wykladów itp. - choć nie kazdy

jednak pewne ustaleniea były niezbedne - pamietam swoje rozpoczecie w Katowicach na zaocznych - pojechalem tam 6:00 rano pociagiem z W-wy i po 2h musialem wracac do domu i same jakies takie idiotyzmy wygadywali, ze bylem wsciekly okrótnie.
-
- Zaczyna działać
Nie wiem dokładnie do kogo ta aluzja, ale nie wnikam... i nie będę komentować. Zadałam Ci pytanie aw czy to Rafał M. dostał nagrodę??? Jeśli tak to baaaaaaardzo się cieszę, bo to jeden z najlepszych fachowców jakich znam i do tego super człowiek!!!! P.S.Do Rusałki
milusi, ze dołączyłaś z awaterkiem, hihihihi to ja zapoczątkowałam kocią serie
Myślę, ze bedziesz zadowolona ze szkoły, a ślubny niech się uczy zostawać sam w domu
Pozdrawiam ciepło!!