NOWA
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

No piękną reklamę aw mi zrobiłeś
dobrze chociaż, że jest ten fragment o kochaniu bo tak to by mnie każdy za zołzę postrzegał
oj... nie gadaj, że taka zła jestem... ja miluuusie stworzenie jeśli nikt mi nie podpada
hehehe Mysha miło poznać Twoje oblicze
Jak rozpoznam Cie w szkole to sama podejdę i się przedstawię, bo swojej fotki narazie nie umieszczę... bo i po co? By się ludzie zorientowali, ze ja to ta zołza... no nie aw? Wredoto jedna!!!
A co do żyrafki to ze względu na same włosy szara nie jest
Buziaki dla wszystkich!!!!!
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

-
Miluuutka
- Zaczyna działać

No dobra aw masz wybaczone... choć jakiś masaż stóp możesz zrobić buhahahaha... a co do wagarów to mylisz się mój drogi, to była bardzo ważna debata na temnaty szkolne i naukowe... tak jak Twoja z naszymi kolegami
i kto tu kogo pod skrzydełkami gdzieś prowadza... i do tego komu to mniej pasuje?
Mysha ja mam pamięć do twarzy, jeśli choć trochę przytpominasz osobę na tym zdjęciu to na pewno poznam
Mysha ja mam pamięć do twarzy, jeśli choć trochę przytpominasz osobę na tym zdjęciu to na pewno poznam
-
zyrafa
- Ekspert

Mika- dziekuje
, aczkolwiek sa mniej orginalne od tych poprzednich chyba. Twoje też zmieniły się troszke - takie troszke jakby jasniejsze- ale tez ładnie. Co do piorek to i tak najlepsza fryze ma Bartuś .... kojarzycie chyba ... hihi - czad normalnie
Nio dlugopiskiem pisałam, długopisem- gratuluje pamieci Senqu
.
Nio dlugopiskiem pisałam, długopisem- gratuluje pamieci Senqu
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

hahahahaha Mikusia, ale się dajesz
Postaw Mu się, postaw
hehehe ale ze mnie prowokator a sama jak chce podciąć końcówki to mojego muszę prosić hihihi coś Ci faceci mają jakieś zboczenia na tym punkcie
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!
P.S.No Bartuś ma zajefajna fryzurkę jakby Go strzygł pijany, ślepy fryzjer tępymi nożyczkami, po ciemku pomagając sobie garnkiem, ale luzik

P.S.No Bartuś ma zajefajna fryzurkę jakby Go strzygł pijany, ślepy fryzjer tępymi nożyczkami, po ciemku pomagając sobie garnkiem, ale luzik
-
sinar
- Loża WSR

To tak jak w Misiu. Jest Was kilka centymetrow mniej
To taki meski lęk nieuswiadomiony. Kiedys kobiety obcinaly wlosy zakladaly czepiec na znak ze przechodza do stanu mezatek. Teraz jest troche inaczej ale w wielu wypadkach mozna zauwazyc moment gdy dziewczyna staje sie kobieta odbija sie w drastyczny sposob na fryzurze. Nie musi sie to wiazac z inicjacja seksualna, wystarczy wewnetrzne odczucie. Oczywiscie kazde podciecie nie oznacza ze cos tam sie wydarzylo bo w takim wypadku to akurat kazdy maczo chcialby miec obok siebie taka Szinejdke. Kiedy macie dlugie wlosy jestescie dla facetow bardziej idealne, nieskalane, dziewczece. Krotkie, krotsze wlosy przypominaja ze slub coraz blizej 
Hehe no ciekawa teoria. Jedno jest pewne o ile w wieku nastu, dwudziestu lat krotkie wlosy dodaja lat, to tak od czterdziestki zwykle odjemuja. 7 fryzjerow mialem w rodzinie wiem co mowie
Hehe no ciekawa teoria. Jedno jest pewne o ile w wieku nastu, dwudziestu lat krotkie wlosy dodaja lat, to tak od czterdziestki zwykle odjemuja. 7 fryzjerow mialem w rodzinie wiem co mowie