o takie opinie mi chodzilo

ciezko z ludzi cos wyciagnac

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
i tu sie mylisz! Poswiecilem juz mase czasu na czytanie tego forum.Annka pisze:Bo ocenianie na jakie zajęcia warto już gdzieś tu na forum jest... tylko że czytać i poszukać się pewnie nie chce
Tylko pamiętaj że to są opinie tylko 2 osób bo tak naprawdę jednym bardziej odpowiada taka a drugiemu inna metoda nauczania..maland pisze:widzicie, mozna? Mozna!![]()
o takie opinie mi chodzilo![]()
ciezko z ludzi cos wyciagnac
Umówmy się - w WSR nikt nad nikim nie stoi jak katSamson pisze:niektórzy wolą jak nauczyciel stoi jak kat nad dobrą duszą a niektórzy jak daje bardziej wolną rękę
ale ten... ja jestem w WSR i miałem zajęcia z C Szulcem wiec wiem:)Agfu pisze:Umówmy się - w WSR nikt nad nikim nie stoi jak katSamson pisze:niektórzy wolą jak nauczyciel stoi jak kat nad dobrą duszą a niektórzy jak daje bardziej wolną rękę
Poza tym jeśli ktoś chce pracować w reklamie, to niech zapomni o wolnej ręce.
Tego też się nauczysz u Szulca - że termin jest święty, że klient czekać nie będzie i że konkurencja jest ogromna, więc Twoje projekty muszą grać w każdym aspekcie.
Poza tym ciężko nazwać dawaniem wolnej ręki traktowanie wszystkich jak debili i dawanie im najprostszych rzeczy, żeby brońcie Boże się dzieci nie przemęczyły. Także jeśli zależy Ci na poziomie zajęć, to wiesz, gdzie iść;)
I nie bój się - Cezary Cię nie zje;) To spoko gość i jak będziesz miał problem, to usiądzie i będzie Ci tłumaczył, aż zrozumiesz;)
Choć w tym aspekcie polecam też Buśkiewicza - bo jest cierpliwy i nie olewa jak się go prosi o pomoc.
Co do rysunku też polecam Budzyńskiego, ale z nim zajęcia są obowiązkowe.
Podobnie Sławek i Pan Syrowatko - świetni i masz ich w "podstawowym" pakiecie;)
Wiesz, nie zawsze chodzi o to, że ktoś zwróci uwagę [choć często też tak jest- ale w takim razie, co taka osoba w ogóle robi w szkole?]. Chodzi o SPOSÓB, w jaki wykładowca to robi.Ale jak ktoś jest taki delikatny, że nie można mu nic powiedzieć [...]