Zjazd Absolwentów i Słuchaczy WSR [pytania & odpowiedzi]

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Kinfolk
Ekspert
Ekspert

Re: Obecność...

Post autor: Kinfolk » 05 wrz (sob) 2009, 16:31:19

wojtkowski pisze:
Kinfolk pisze:Witam Sławku,
niestety, dziś dostałem maila, na podstawie którego poczułem pewne zaniepokojenie odnośnie mojego uczestnictwa w zjeździe...
Że się zapytam jak mieszkańcy Juraez: Que Pasa? :wink:
Mich, wiadomo, że w wielu przekazach najważniejszy jest odnośnik / objaśnienie / dopisek na samym dole, najmniejszą czcionką, ten z gwiazdką...
Odnośnik przeczytałem ;)
Jednakże myślałem, że dotyczył wpłat dokonanych w ciągu ostatniego np. tygodnia. Brać na Zjazd potwierdzenie przelewu?

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: Obecność...

Post autor: s_wojtkowski » 07 wrz (pn) 2009, 08:51:38

Kinfolk pisze:Brać na Zjazd potwierdzenie przelewu?
Nieee.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Spóźnione dołączanie

Post autor: s_wojtkowski » 09 wrz (śr) 2009, 10:44:32

Jeśli ktoś spóźniony chciałby jeszcze dołączyć do zjazdowiczów (zjeżdżaczy, zjazdowców) to zapraszamy. Najpierw jednak proszę o kontakt telefoniczny ze mną via sekretariat WSR.

Marino
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Marino » 17 wrz (czw) 2009, 21:13:38

Hej hej hej ! Jestem! POZDRWIAM CAŁE WSR!! :)

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 21 wrz (pn) 2009, 15:58:59

http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-7161.html

dwie imprezy za jednym zamachem - tylko ceny "zróżnicowane"...

chyba coś jest nie tak... ?

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 21 wrz (pn) 2009, 16:52:07

no... szkoda tylko że w tym wszystkim zapomniano o nas, tegorocznych absolwentach. Obiecywali nam imprezę końcową, obiecywali... i kicha :(

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Odpowiedzi na wątpliwości

Post autor: s_wojtkowski » 22 wrz (wt) 2009, 14:49:41

megejra pisze:http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-7161.html
dwie imprezy za jednym zamachem - tylko ceny "zróżnicowane"...
chyba coś jest nie tak... ?
Owszem, wszystko jest przemyślane. Zjazd Absolwentów ma swoją oprawę, gadżety, specjalny (exclusive ;-) poczęstunek. Zaczyna się o 18:00. Impreza integracyjna na dobry początek roku zawiera tylko (choć też miły dla żołądka) poczęstunek. Zaczyna się o 21:00. Zapraszamy!
Annka pisze:no... szkoda tylko że w tym wszystkim zapomniano o nas, tegorocznych absolwentach. Obiecywali nam imprezę końcową, obiecywali... i kicha :(
Nikt nie zapomniał o tegorocznych Absolwentach - jesteście naszym oczkiem w głowie! Zjazd Absolwentów WSR jest też jak najbardziej, a nawet przede wszystkim, dla tegorocznych Absolwentów - ważną jego częścią będzie uroczyste rozdanie dyplomów. Dotrzymaliśmy słowa - impreza będzie nawet huczniejsza niż zwykle!
Ostatnio zmieniony 22 wrz (wt) 2009, 16:58:11 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 22 wrz (wt) 2009, 16:45:35

ależ oczywiście....
Problem w tym Sławku, że przez cały rok nie było imprezy, wyjazdów itp. Pocieszano nas, że będziemy mieć swoją imprezę końcową. Wiesz doskonale o co mi chodzi.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 22 wrz (wt) 2009, 20:54:27

Wiem że odkopywanie starych topicków i userów jest bee ale musiałem się odkopać :D Od razu mówię że żałuję że nie będę na imprezie ale to kwestia techniczna a dokładnie kombinacja czasu (jego braku), odległości (no sporoooo) i pobytu za granicą na kontrakcie :roll: [tu przestaje uzywac polskich znakow + wprowadzam swoje slawetn NEI] Jako w zwyczaju że ze wszystkim nei moge sie zgadzac ze Slawkiem i reszta forumostwa dorzuce swoje 5 Euro Centow :P Impreza w bowloramie jest ok pomyslem ale juz cena jest z kosmosu :P Ja rozumiem pare skrzydelek z kurczaka w sosie w KFC kosztuje kilka zeta ale zeby 60 :P? Tia tia wiem gadzety, okupacja obiektu przez WSR etc ale w koncu zjazd to zjazd. Licza sie ludzie a nie confetti ;( Ludzie maja racje za drogo hahaha nei kazdego stac na oplacenie wbicia sie na zjazd, zamowienia paru drinkow za WTF?! cene no i potem taxi z taryfa nocna ;] Seize by powiedzial: "nie marudz havoc! zjazd 60 zl ale wrazenia z zobaczenia happy wywijajacej na parkiecie plus Slawka (men in black) bezcenne!". Toc i prawda bym odpowiedzial no ale nie zobacze na tym zjezdzie moze wbije sie bez zaproszenia na jakas "regularna" impreze zeby troche pogaworzyc z kadra w innym terminie;] Chociaz z drugiej strony kolezanka z postu wyzej napisala ze nie macie juz WSRowych bibek to i pewnie nie ma slynnego Zakopca ;(( Jesli to prawda to szkola rzeczywiscie schodzi na OFFczarki podhalanskie :P

Dobra koniec eseju i tak ciagle na tym forum pisalem przydlugie wywody na tematy meta-fizyczne ze slawkiem i seize ;x jako ze hasla do forum szukalem z 20 minut postaram sie jeszcze was jeszcze ponawiedzac z zaswiatow (zza scian WSRowych) :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 22 wrz (wt) 2009, 22:03:30

Witaj Havocu po latach. Niestety z wyżej wymienionych atrakcji już jedna opcja odpadła, no i to fakt wejściówka powinna być od razu tańsza.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 22 wrz (wt) 2009, 22:27:16

przykre ;( ale z drogiej strony gratuluje bycia mamusią :D!! Nareszcie pieluszki a nie flirciki na Polach Mokotowskich :P Buziaczki dla mamusi i maleństwa :*

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 22 wrz (wt) 2009, 22:48:57

Dziękuję Havoczku. Dla Ciebie też.
Oj przykre, przykre ale nie do końca to co myślisz. Ech nic tam, trzymaj się. Generalnie na zabawę znalazłabym czas, ale... Karieruj się za tymi zagranycami. Trzymam kciuki!

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 04 paź (ndz) 2009, 01:28:32

No proszę, a któż to się wyłonił z czeluści darkside'u :D :D
Havoc pisze: [tu przestaje uzywac polskich znakow + wprowadzam swoje slawetn NEI] Jako w zwyczaju że ze wszystkim nei moge sie zgadzac ze Slawkiem i reszta forumostwa dorzuce swoje 5 Euro Centow :P
Hehe widzę, że pamiętne NEI nie znika, i good :)
Havoc pisze:Seize by powiedzial: "nie marudz havoc! zjazd 60 zl ale wrazenia z zobaczenia happy wywijajacej na parkiecie plus Slawka (men in black) bezcenne!". Toc i prawda bym odpowiedzial no ale nie zobacze na tym zjezdzie moze wbije sie bez zaproszenia na jakas "regularna" impreze zeby troche pogaworzyc z kadra w innym terminie;]
Oj jak znam życie to parę lat temu tak bym właśnie powiedział, ale od tamtego czasu trochę minęło i trochę się pozmieniało; Zakopce i takie tam. Happy już zresztą o jednym z takich elementów wspomniała.
Osobiście po otrzymaniu informacji z blankietami na wpłatę, tak samo jak wiele innych osób - wstępnie zainteresowanych - po prostu sobie "odpuściłem".
Havoc pisze:Dobra koniec eseju i tak ciagle na tym forum pisalem przydlugie wywody na tematy meta-fizyczne ze slawkiem i seize ;x
No to już tylko chyba przepastne archiwa tego forum pamiętają i userzy biorący w nich udział ówcześnie :twisted: długo walczyłem o utrzymanie tej tradycji w jakiejś tam postaci przez dłuższy czas; ale czując się nieco jak taki ostatni bohater, już nieco niewyraźnie mówiącego, ze zdartym głosem, którego zakłóca uliczny szum a przechodnie mijają czas uciekający na skróty :)

Pozdrowienia z tej lokacji geograficznej :)

myimmortal
Bywalec
Bywalec

Post autor: myimmortal » 05 paź (pn) 2009, 12:06:37

Obrazek

:-D

mtede
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mtede » 05 paź (pn) 2009, 19:15:56

oczywiście Sławek zasłonił mnie ... :|

Ale fota zajebioza