Jak dodać/opracować hasło do Encyklopedii?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
Jak dodać/opracować hasło do Encyklopedii?
Jak wszyscy pierwszacy wiedzą, mamy opracować 4 hasła do Encyklopedii, ale niewiemy jak? Wszelkie porady mile widziane.
Zdesperowany zespół "Z"

-
- Loża WSR
O Dzizas. To tak co roku? Czy tylko Wasz rocznik tak zostal wyrozniony? Spytajcie sie drugoklasistow
Wyglada ze o Was szczegolnie dbaja. No i widac te ojcowska dlon 
A jaka to Encyklopedia? Chyba nie Powszechna. Czy ktoras z juz obecnych na stronie. Jest ich 4. No ale to bylaby wtorna robota bo niektore to w ogle nie sa do uzupelniania. Moze E. Marketingu czy moze nowa Reklamy. To trzeba przejrzec hasla. Co jest czego nie ma. Na wykladzie inauguracyjnym Rafal Maciag strzelal roznymi terminami. Naliczylem tego z 5, ale chyba nic na litere A albo Z. Osobiscie uwazam ze litera a ma troche latwiej bo moze te wszystkie adversitingi (np. advertising clutter) wrzucic. A sa przeciez rozne agencje itd. Same hasla to az nie taki problem troche na definicjami trzeba sie pomeczyc
Polecam strony takie jak www.slowawsieci.com ***SPAM***.pl Tam sa ciekawe slowniki. Mozecie sie tworczo zainspirowac. Tylko zywcem nie przepisujcie
Jest tez taka ksiazeczka Angielsko-polski slownik reklamy tv. Czasem cos mozna ciekawego w Kleppnerze znalezc albo w Kallu.

A jaka to Encyklopedia? Chyba nie Powszechna. Czy ktoras z juz obecnych na stronie. Jest ich 4. No ale to bylaby wtorna robota bo niektore to w ogle nie sa do uzupelniania. Moze E. Marketingu czy moze nowa Reklamy. To trzeba przejrzec hasla. Co jest czego nie ma. Na wykladzie inauguracyjnym Rafal Maciag strzelal roznymi terminami. Naliczylem tego z 5, ale chyba nic na litere A albo Z. Osobiscie uwazam ze litera a ma troche latwiej bo moze te wszystkie adversitingi (np. advertising clutter) wrzucic. A sa przeciez rozne agencje itd. Same hasla to az nie taki problem troche na definicjami trzeba sie pomeczyc
Polecam strony takie jak www.slowawsieci.com ***SPAM***.pl Tam sa ciekawe slowniki. Mozecie sie tworczo zainspirowac. Tylko zywcem nie przepisujcie
Jest tez taka ksiazeczka Angielsko-polski slownik reklamy tv. Czasem cos mozna ciekawego w Kleppnerze znalezc albo w Kallu.
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
1. polecam rozejrzec sie po rynku agencji np. reklamowych, studiów filmowych, nagraniowych, agencji badawczych itp. w internecie, przejrzeć ofertę, wyczaić hasełko niezrozumiałe dla siebie, następnie wpisać owo słowo do wyszukiwarki i w wynikach odnależć twórczą inspirację, opracować i zgłosic na konsultacje do mr. am a on juz reszta sie zajmie
-
- Ekspert
w razie gdyby co informuję, że am to ja, andy
mile widziane wszelkie pomysly, prosze nie ograniczać wyobraźni. Jakkolwiek istotnie - proszę najpierw przeczytać co już jest i wówczas pozwolić pracować wyobraźni (a także wyszukiwarkom itd.). Można także zglaszać uwagi do już istniejących haseł - może niektóre mogą być uzupełnione, zaś inne mają zgoła inne definicje? I najlepiej drogą elektroniczną, jeżeli mógłbym prosic: manka@szkolareklamy.pl
pozdrawiam serdecznie
am

pozdrawiam serdecznie
am
-
- Nowy(a)
siemanko!!!
Nie wiem jak inni, ale ja przeczytawszy te powyżej posty w dalszym ciągu nie dowiedziałam się od "pomocnego" drugiego roku jak dodać terminy do tzw. encyklopedii np. marketingu zamieszczonej na stronie WSR.
Mamy to zrobić na zaliczenie więc pomóżcie mam proszę!!!
co mamy zrobić krok po kroku, aby dodać tremin do tej tzw. encyklopedii!!!
Dzięki
Nie wiem jak inni, ale ja przeczytawszy te powyżej posty w dalszym ciągu nie dowiedziałam się od "pomocnego" drugiego roku jak dodać terminy do tzw. encyklopedii np. marketingu zamieszczonej na stronie WSR.

Mamy to zrobić na zaliczenie więc pomóżcie mam proszę!!!
co mamy zrobić krok po kroku, aby dodać tremin do tej tzw. encyklopedii!!!
Dzięki
-
- Czasami coś napisze