Z niecierpliwością czekam na wykładowców rodem z WSTH.

Jak Wasze wrażenia?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
No przecież na korytarzu mówiłem, że chcę oddać, to mówiłaś, że nie, bo pieczątka, bo "coś tam", na co w bólu się skrzywiłem. ;P Nevermind - jak do 10 to luz.OSHka pisze:Umowę oddaj najlepiej w sobotę 10.10Artur0 pisze:Dwa pytania do sekretariatu:
1. Do kiedy najpóźniej oddać te umowy? Dziś ją dopiero dostałem i:
a) nie zdążyłem się zapoznać z jej treścią;
b) nie chciałaś OSHka ode mnie wziąć z powodu braku jakiejś pieczątki
2. Kiedy dzienni dostaną plan poniedziałkowy? Przez to nie bardzo wiem jak ustawić sobie dalszy plan.Zatem masz czas na zapoznanie się z jej treścią
Jak to nie chciałam wziąć?? Od każdego dostawałam, a mówiłam tylko, ze potrzebuję obu egzemplarzy, by przekazać je do WSTH, zeby oni ją podbili pieczątką i bym mogła Wam oddać podpisaną przez nich umowę. Przecież podpisać się muszą obie strony
Dzienni mogą sobie wybrać zajęcia spośród puli zajęć dziennych WSR, plan jest na forum:
--> Plan zajęć dziennych WSR
Dzienni, pamiętajcie, że dodatkowo będziecie mieli jeszcze zajęcia (najprawdopodobniej) w poniedziałki, od 12.10.
Wolisz jechać innego dnia na same wykłady obowiązkowe?Martusia B pisze:ej.. rozpoczęcie roku i od razu wykłady.. bleee....
Zdecydowanie nastąpił zgrzyt w przekazie informacji i się nie zrozumieliśmyArtur0 pisze: No przecież na korytarzu mówiłem, że chcę oddać, to mówiłaś, że nie, bo pieczątka, bo "coś tam", na co w bólu się skrzywiłem. ;P Nevermind - jak do 10 to luz.
Dzięki za plan.
Jak wrażenia z pierwszego dnia?Kinfolk pisze:Po pierwszym zjeździe wykładowym mogę powiedzieć, że kadra "dostarczona" przez WSR jest ok.(jak zwykle)
Z niecierpliwością czekam na wykładowców rodem z WSTH.![]()
Jak Wasze wrażenia?
Tak. Przybywajcie w sobotę na angielski i technologie informatyczne. W niedzielę uroczyste rozpoczęcie roku akademickiego w Podkowie Leśnej (siedziba WSTH) - dojazd własnymi środkami transportu lub WKD (wówczas zbiórka o 08:30 na stacji końcowej WKD przy Dworcu Warszawa Centralna). Zakończenie spotkania w Podkowie jest przewidywane na 17:00 (oprócz części oficjalnych i uroczystych będą miały tam miejsce regularne wykłady dr Krzysztofa Woźniaka).Wiciu pisze:to czyli że w tą najbliższą sobotę normalnie są zajęcia w szkole?? a później niedziela ta podkowa??