p.s. wiadomo cos o cenach normalnych biletow?
Noc Reklamożerców 2009
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- 
				dzejdzej
 - Czasami coś napisze

nie ma to jak przeczytać stronę http://nocreklamozercow.pl/cennik-3.html ;p

- 
				dzejdzej
 - Czasami coś napisze

generlanie miejsc  jest coraz mniej
http://www.multikino.pl/ursynow/repertu ... ni,11.html

http://www.multikino.pl/ursynow/repertu ... ni,11.html
- 
				Paziu
 - Ekspert

no ja jak narazie widzę 4ry sale ... a przeznaczone jest całe kino ... (otworzą dodatkowe sale - taka sama panika była w zeszłym roku 
)
+ na cenniku na stronie reklamożerców nie ma nawet podanej zniżki grupowej, nie mówiąc już o jakichkolwiek kuponach itp., więc pytanie było całkiem słuszne ...
1. jutro złożę rezerwację, którą będę żonglował w miarę otwierania nowych sal (taka liczba jaką mam w tej chwili +powiedzmy 5 na zapas)
2. do środy maksymalnie dowiem się nie tylko o ewentualną zniżkę grupową, ale i możliwe inne ...

+ na cenniku na stronie reklamożerców nie ma nawet podanej zniżki grupowej, nie mówiąc już o jakichkolwiek kuponach itp., więc pytanie było całkiem słuszne ...
1. jutro złożę rezerwację, którą będę żonglował w miarę otwierania nowych sal (taka liczba jaką mam w tej chwili +powiedzmy 5 na zapas)
2. do środy maksymalnie dowiem się nie tylko o ewentualną zniżkę grupową, ale i możliwe inne ...
- 
				Paziu
 - Ekspert

oczywiście w międzyczasie zdażyli usunąć rezerwacje na NR ze strony ursynowskiego multikina -_- ... dunno why ...
kasę będę zbierał ... jak się dowiem czy/jakie są promocje / zarezerwuję miejsca (mój fail że jeszcze tego nie zrobiłem - ale zapewniam, że jesli wszystko jest dobrze, to wszystko jest dobrze
)
jak narazie zapisani na Ursynów są:
fotok +3
Megejra +8/9
Paziu +1
Mtede
Maland
Ka$ka
samson
CzarnUla
Monika 870
Smierc*
agni
Ekiana +1
dzejdzej
asiola +1
avallar +2
pixa
dominik_l +1
total: 34/35
+niewiadomi
Magnus McKnee
bLu
trysz

kasę będę zbierał ... jak się dowiem czy/jakie są promocje / zarezerwuję miejsca (mój fail że jeszcze tego nie zrobiłem - ale zapewniam, że jesli wszystko jest dobrze, to wszystko jest dobrze
jak narazie zapisani na Ursynów są:
fotok +3
Megejra +8/9
Paziu +1
Mtede
Maland
Ka$ka
samson
CzarnUla
Monika 870
Smierc*
agni
Ekiana +1
dzejdzej
asiola +1
avallar +2
pixa
dominik_l +1
total: 34/35
+niewiadomi
Magnus McKnee
bLu
trysz
- 
				Paziu
 - Ekspert

no ok ... 
nie ma rezerwacji na noc reklamożerców w tym roku w ogole, więc bilety kupię jak będę miał kasę.
podgląd sal wrócił na ich stronkę, widać że powoli bilety sie wyczerpuja, ale nowe sale beda jeszcze otwierane. - czeka mnie SALhunting -_-
po kilkukrotnym sprawdzeniu okazuje się, że nie ma innych promocji niz znizka grupowa, więc bilety będą kosztować 29zł ...
jutro jestem cały dzień zajęty, więc do WSRu zbierać kaskę od części z Was przyjadę najprawdopodobniej w niedzielę ...
spodziewajcie sie dostać ode mnie wiadomość z pytaniem z kim i kiedy gdzie sie ustawiam po kaskę
 (ew. sami zostawcie mi wiadomosc na gadu, jesli nie macie kontaktu wpisanego na forum WSR)
tymczasem.

nie ma rezerwacji na noc reklamożerców w tym roku w ogole, więc bilety kupię jak będę miał kasę.
podgląd sal wrócił na ich stronkę, widać że powoli bilety sie wyczerpuja, ale nowe sale beda jeszcze otwierane. - czeka mnie SALhunting -_-
po kilkukrotnym sprawdzeniu okazuje się, że nie ma innych promocji niz znizka grupowa, więc bilety będą kosztować 29zł ...
jutro jestem cały dzień zajęty, więc do WSRu zbierać kaskę od części z Was przyjadę najprawdopodobniej w niedzielę ...
spodziewajcie sie dostać ode mnie wiadomość z pytaniem z kim i kiedy gdzie sie ustawiam po kaskę
tymczasem.