Jeśli i tobie podobały się dzisiejsze zajęcia, lub masz jakiś własny typ na najciekawszego aktora w naszej szkole NAPISZ!!!
Warszawska Szkoła... Aktorstwa?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Warszawska Szkoła... Aktorstwa?
Graficy, fotografowie, stratedzy, operatorzy... hymm wygląda na to ze również aktorzy uczą się w naszej szkółce. Mówię tu oczywiście o dzisiejszych zajęciach i o scenkach, jakie przedstawialiśmy. Żałuje ze nie widziałam wszystkich, ponieważ podzielono nas na 2 grupy. W każdym razie niektórzy z nas wykazali się całkiem ciekawym aktorstwem, mi osobiście najbardziej podobało się "małżeństwo" w agencji ubezpieczeniowej. Wszyscy się ubawiliśmy dzięki wam chłopaki
Jeśli i tobie podobały się dzisiejsze zajęcia, lub masz jakiś własny typ na najciekawszego aktora w naszej szkole NAPISZ!!!
-
zyrafa
- Ekspert

a mi sie podobaly scenki z zeszlorocznych zajec z technik sprzedaży. Ja z tamtych zajec najlepiej wspominam WSzyflada i Bartka( baj ze straregi drugi rok), obaj jako ksieza przyszli kupic zegargi dla dzieci idacychy do komunii ... ale sie obsmiałam ... wogole Cio dwaj koledzy to mnie zabijaja swoim poczucie humoru :]
-
Neema
- Zadomowił(a) się

-
zyrafa
- Ekspert

Neeme- ja Cie zapewniam, ze niektórzy z wsrowców są juz ...hym ... aktorami, dlaczego? Otóz specjalizacja- realizacja TV, musi kręcić filmy i oczywiscie sa do tego potrzebni ludzie co w nich zagraja. Oczywiście nie ma lepszego wyjscia jak poprosic kolezanke, czy kolege ze szkoły, żeby pomógł/a w realizacji pobawil s9ie w aktora/ke. Pryznam się, że w jednym filmie gram
, chociarz jak naraie pewne problemy występowały to zapowiada sie jednak, że film ze mną w roli gównej (
) powstanie niebawem :]. Buziaki reyestr :*
-
siersciuch
- Początkujący(a)

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

scene mamy juz - w kinoteatrze bajka - mozemy jakas sztuke wygenerowac - jesli beda chetni i spektakl lub spektakle studenckie wystawic - tylko zeby sie na gadaniu nie skonczylo
Ostatnio zmieniony 16 wrz (czw) 2004, 22:43:52 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
percival
- Nowy(a)
powiem wam że ta żona jest wspaniała, ten chłopak jest tak utalentowany że chyba musze go zatrudnić do jakiejś superprodukcji...
myśle że wszyscy powinniśmy postawić mu piwo albo i dwa....
ale tylko żonie bo ona grała tam pierwsze skrzypce.
a jak pięknie później sprzedawał dvd. on jest wspaniały!!! chyba ma na imię daniel???
myśle że wszyscy powinniśmy postawić mu piwo albo i dwa....
ale tylko żonie bo ona grała tam pierwsze skrzypce.
a jak pięknie później sprzedawał dvd. on jest wspaniały!!! chyba ma na imię daniel???
-
percival
- Nowy(a)
-
zyrafa
- Ekspert