zadzwon do sekretariatu bo tu nikt Ci nie na pisze jaka jest odpowiedź na podaniumaland pisze:czy moglbym sie dowiedziec czy moje podanie zostalo rozpatrzone?
btw. czy to nie przypadkiem dzisiaj bedzie plan dla SG/FOTO?
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
majaga
- Zadomowił(a) się

Heloł!
W lutym wracam po urlopie do WSR na zaoczniakowe zajęcia FOTO, to mój ostatni semestr w szkole.
Pamiętam, że kiedyś już miałam obowiązkowe Prawo Reklamy w zajęciach czy teraz też musze to zaliczać? Czy to jest po prostu kontynuacja tego, czego uczyłam się wtedy czy to te same zajęcia tyle, że w tym roku odbywają się w drugim a nie w pierwszym semestrze?
Jeśli ktos zrozumie o co mi chodzi - będę Dźwięczna za odp.

W lutym wracam po urlopie do WSR na zaoczniakowe zajęcia FOTO, to mój ostatni semestr w szkole.
Pamiętam, że kiedyś już miałam obowiązkowe Prawo Reklamy w zajęciach czy teraz też musze to zaliczać? Czy to jest po prostu kontynuacja tego, czego uczyłam się wtedy czy to te same zajęcia tyle, że w tym roku odbywają się w drugim a nie w pierwszym semestrze?
-
descentes
- Zaczyna działać

-
pesca
- Ekspert

Moja Droga, Twój plan będziemy ustalać INDYWIDUALNIE [na najbliższym zjeździe 20/21 luty] chyba, że wcześniej uda mi się to wszystko posprawdzać to wtedy postaramy się ustalić to mailowomajaga pisze:Heloł!
-
pesca
- Ekspert

Tak wiadomoEspy pisze:Odnośnie 3 - a wiadomo kiedy będzie coś o tym wiadomo?
-
pesca
- Ekspert

Tego tak naprawdę nie wiemy, ale jeżeli jest jakaś grupa osób, która chciałaby mieć zajęcia z finalcuta w innym terminie (dogodnym dla grupy) postarajcie się jak najszybciej (czytaj w pierwszym tygodniu po feriach) złożyć podanie w sekretariacie z prośbą o utworzenie takich zajęć w terminie.... z podpisami osób, które są zainteresowane tym przedmiotem. Jest duża szansa (jeżeli będzie Was sensowna ilość) że takie zajęcia mogłyby ruszyć już od drugiego tygodnia po feriach!Qcharz pisze:zmiana godzin finalcut'a raczej nie wchodzi w gre, jednak zastanawiam się czy zawsze będzie on w tym samym zestawieniu środowym co niektórym uniemożliwia zapisanie sie na te zajęcia, bo, ponieważ, dlatego ,że w tym samym czasie sa zajęcia językowe, które są kontynuacja z zeszłego semestru i nie widzę za bardzo sensu zmieniania grupy oraz nauczyciela. (wiem, że jest to rozpatrywanie sprawy pod względem 1 czy tam może 3 osób jednak intryguje mnie to bardzo)
-
pesca
- Ekspert

szansa jest duża - wszystko zależy od:descentes pisze:Jakie jest prawdopodobieństwo że w przyszłym semestrze będą po raz kolejny zajęcia z Html'a - bardzo by mi się to przydało a nachodzą na zajęcia obowiązkowe grupy foto ;/ Fajnie by było gdyby grafiką też nie nachodziły - bo właściwie to jestem z SG
1. wyników ankiet po semestrze letnim
2. zainteresowania nowoprzyjętych słuchaczy - czyli sposoby wypełnienia kwestionariusza osobowego
-
maland
- Zawsze coś napisze

spokojna glowa.descentes pisze:Jakie jest prawdopodobieństwo że w przyszłym semestrze będą po raz kolejny zajęcia z Html'a - bardzo by mi się to przydało a nachodzą na zajęcia obowiązkowe grupy foto ;/ Fajnie by było gdyby grafiką też nie nachodziły - bo właściwie to jestem z SG
w legendzie jest LUB wiec mozna sie zapisac na htmla i wybrac sobie ktorys z obowiazkowych, choc oba fajne