dzisiaj dostałam e-maila z adresem tej szkoły, zainteresowało mnie to bardzo gdyz juz od 2 lat ciekwi mnie taki rodzaj szkoly.W tym roku chciałabym w koncu zaczac nauke i wybiore chyba wasza szkołe.Tylko jest pewnien problem nie wiem czy jeszcze sa wolne miejsca i czy mam szanse sie jeszcze załapac.nie mofłam sie tez doczytac czy sa jakies egzaminy wstepne.Bardzo prosiłabym o jakies informacje
 dzisiaj dostałam e-maila z adresem tej szkoły, zainteresowało mnie to bardzo gdyz juz od 2 lat ciekwi mnie taki rodzaj szkoly.W tym roku chciałabym w koncu zaczac nauke i wybiore chyba wasza szkołe.Tylko jest pewnien problem nie wiem czy jeszcze sa wolne miejsca i czy mam szanse sie jeszcze załapac.nie mofłam sie tez doczytac czy sa jakies egzaminy wstepne.Bardzo prosiłabym o jakies informacjeChce sie tu uczyc więc...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- 
				Nadja
- Nowy(a)
Chce sie tu uczyc więc...
 a wiec...  dzisiaj dostałam e-maila z adresem tej szkoły, zainteresowało mnie to bardzo gdyz juz od 2 lat ciekwi mnie taki rodzaj szkoly.W tym roku chciałabym w koncu zaczac nauke i wybiore chyba wasza szkołe.Tylko jest pewnien problem nie wiem czy jeszcze sa wolne miejsca i czy mam szanse sie jeszcze załapac.nie mofłam sie tez doczytac czy sa jakies egzaminy wstepne.Bardzo prosiłabym o jakies informacje
 dzisiaj dostałam e-maila z adresem tej szkoły, zainteresowało mnie to bardzo gdyz juz od 2 lat ciekwi mnie taki rodzaj szkoly.W tym roku chciałabym w koncu zaczac nauke i wybiore chyba wasza szkołe.Tylko jest pewnien problem nie wiem czy jeszcze sa wolne miejsca i czy mam szanse sie jeszcze załapac.nie mofłam sie tez doczytac czy sa jakies egzaminy wstepne.Bardzo prosiłabym o jakies informacje

dzisiaj dostałam e-maila z adresem tej szkoły, zainteresowało mnie to bardzo gdyz juz od 2 lat ciekwi mnie taki rodzaj szkoly.W tym roku chciałabym w koncu zaczac nauke i wybiore chyba wasza szkołe.Tylko jest pewnien problem nie wiem czy jeszcze sa wolne miejsca i czy mam szanse sie jeszcze załapac.nie mofłam sie tez doczytac czy sa jakies egzaminy wstepne.Bardzo prosiłabym o jakies informacje- 
				nell8
- Nowy(a)
Napewno nie pożałujesz!
Są jeszcze wolne miejsca. Zapraszam serdecznie!

- 
				WIZJONER
- Czasami coś napisze 
nie podrywam
No, jak podrywam? Przecież nawet jej nie dotknąłem!

- 
				WIZJONER
- Czasami coś napisze 
ukrywa się
Dziękuję, na pewno się przyda... tym bardziej, że Ona póki co ukrywa się przede mną...
I co ja mam zrobić???

I co ja mam zrobić???