"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
nie rozumiem - powinniśmy.....JwSwietocho_1 pisze:Jeśli chodzi o prawo reklamy (zaoczne), to wyniki z poprawek nie były podawane po egzaminie. Zastępstwo nie było w stanie sprawdzić pytań otwartych, gdyż miał to ocenić pan Niedziółka.
W każdym razie, jeśli wyniki z innych egzaminów są podawane na forum - powinniśmy być konsekwentni.
jak nie ma wyników to nie ma ich na forum
chyba proste..
-
- Początkujący(a)
Nie musimy wszystkiego rozumieć:). Oczywiście bardzo fajnie jest wiedzieć przed weekendem, jaki stopień otrzymało się z egzaminu, ponieważ w niedzielę są wpisy i ewentualne poprawki...zielonyszerszen pisze:nie rozumiem - powinniśmy.....JwSwietocho_1 pisze:Jeśli chodzi o prawo reklamy (zaoczne), to wyniki z poprawek nie były podawane po egzaminie. Zastępstwo nie było w stanie sprawdzić pytań otwartych, gdyż miał to ocenić pan Niedziółka.
W każdym razie, jeśli wyniki z innych egzaminów są podawane na forum - powinniśmy być konsekwentni.
jak nie ma wyników to nie ma ich na forum
chyba proste..
Jesteśmy na forum internetowym, ale prosiłbym jednak o zachowanie dozy odpowiedzialności i posługiwanie się kulturalnym językiem, a nie prawie że kolokwializmami pana w spodniach z liściem: "chyba proste, nie...". Bo co to jest, przepraszam bardzo? Kwadrat?! Jeśli pytam się grzecznie o wyniki, chcę uzyskać odpowiedź: "Pan Niedziółka nie sprawdził testów, wyniki zostaną prawdopodobnie ogłoszone w sobotę". Chyba że nikomu tutaj nie zależy na fajnej atmosferze...
Sorry, ale tak to odebrałem. I już nawet się zniechęciłem. Wolę przejechać te 80 km w niedzielę i się na miejscu dowiedzieć.
-
- Loża WSR
straszenie delikatny jesteś chociaż wcześniej piszesz - powinniśmy....
każdy odbiera jak odbiera to co jest napisane
ale żeby być kulturalnym i dbać o fajną atmosferę odpiszę Ci tak
Pani, która przeprowadziła egzamin za Pana Niedziółkę podała tylko punktację z testu
tak jak pisałeś nie podała punktów z pytań otwartych...
ocen do tej pory nie dostarczył nam Pan Niedziółka więc na tą chwile nie mamy co zamieścić na forum
przykro mi z tego powodu i mam nadzieję że Twoje 80 km, które musisz pokonać okaże się udanym wypadem
więc na tą chwile do zobaczenia w niedzielę o 14.00
niech moc będzie z Tobą
ps. jak będą wcześniej wyniki na pewno przeczytasz je na forum
każdy odbiera jak odbiera to co jest napisane
ale żeby być kulturalnym i dbać o fajną atmosferę odpiszę Ci tak

Pani, która przeprowadziła egzamin za Pana Niedziółkę podała tylko punktację z testu
tak jak pisałeś nie podała punktów z pytań otwartych...
ocen do tej pory nie dostarczył nam Pan Niedziółka więc na tą chwile nie mamy co zamieścić na forum
przykro mi z tego powodu i mam nadzieję że Twoje 80 km, które musisz pokonać okaże się udanym wypadem
więc na tą chwile do zobaczenia w niedzielę o 14.00
niech moc będzie z Tobą
ps. jak będą wcześniej wyniki na pewno przeczytasz je na forum

-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
A dokładnie gdzie mam zajrzeć? Bo jeśli chodzi w 'ważne info dla grup...' to tam widzę tylko podział dla grupy dla zajęć z technik sprzedaży..zielonyszerszen pisze:jesteście podzieleni na dwie grupytrocu pisze:Czy dobrze zrozumiałem, że mamy sobie wybrać którego dnia idziemy do której sali? Przykładowo: w sobotę 5, więc w niedzielę 6?
zajrzyj na ogłoszenia dla zaocznych tam masz wszystko rozpisane
-
- Loża WSR
nie wiem czy znalazłeś więc taka mała podpowiedźtrocu pisze:Aż sam się zakręciłem

http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-5254-45.html