Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
W sekretariacie poinformowano mnie, że będą na forum jak cytuję "Sławek wrzuci". Kserówek nie mogliśmy dostać bo cytuję: "Jest tego za dużo i nie będziemy tyle kserować".megejra pisze:Czy ktoś z grupy A ma te kserówki i mógłby wrzucić na forum?balum pisze: Uprzejmie proszę o wstawienie na forum możliwie jak najszybciej materiałów z wykładów Idee Współczesne dr Andrzeja Stępnika. Były podobno wczoraj kserowane i jest ich sporo. Mamy przeczytać na następne zajęcia.
Bo nam pan Stępnik powiedział, że zostawił je w sekretariacie do skserowania - byliśmy, pytaliśmy - nic nie dostaliśmy...
Spróbuję odpowiedzieć spokojnie.Persja pisze:Kurde w szoku jestem...płatna poprawka z seminarium licencjackiego ??
Jeszcze mam się umawiać mailowo? Wysłałam mail do promotora wtedy kiedy był na to czas i do dziś nie dostałam odpowiedzi. Wkurza mnie to. Zamiast robić nam w zeszłym semestrze kretyńskie zajęcia z metodyki pisania ( na normalnych uczelniach dostaje sie rozpiske ze wszystkimi wytycznymi i kazdy sobie radzi) można było zrobić w tym czasie spotkania "live" z promotorami, ale po co robić coś co na logikę jest milion razy potrzebniejsze...
Szczegółowy na 10/10/2010Martha pisze:Czy jest gdzies na forum plan zajec na niedziele ? Bo sie dokopac nie moge
s_wojtkowski pisze:Szczegółowy na 10/10/2010Martha pisze:Czy jest gdzies na forum plan zajec na niedziele ? Bo sie dokopac nie moge
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#165478
Ramowy na cały semestr
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-8270.html
Sala K22 to sala w budynku na tyłach tesco, w którym wynajmujemy dodatkowe saleMartha pisze:
Dzieki![]()
A gdzie jest sala K22?
Dzieki, juz wiem gdzie to jestzielonyszerszen pisze:Sala K22 to sala w budynku na tyłach tesco, w którym wynajmujemy dodatkowe saleMartha pisze:
Dzieki![]()
A gdzie jest sala K22?
K22 to inaczej Kulczyńskiego 22
Dla wszystkich, którzy tam jeszcze nie byli, zorganizujemy w niedzielę specjalny przemarsz o 8:30 (i w razie potrzeby w godzinach późniejszych)
łał 8O więc mogli komuś z nas dać, sami byśmy sobie skserowali albo wrzucili skany na forum czy pocztę ;/balum pisze:W sekretariacie poinformowano mnie, że będą na forum jak cytuję "Sławek wrzuci". Kserówek nie mogliśmy dostać bo cytuję: "Jest tego za dużo i nie będziemy tyle kserować".megejra pisze:Czy ktoś z grupy A ma te kserówki i mógłby wrzucić na forum?balum pisze: Uprzejmie proszę o wstawienie na forum możliwie jak najszybciej materiałów z wykładów Idee Współczesne dr Andrzeja Stępnika. Były podobno wczoraj kserowane i jest ich sporo. Mamy przeczytać na następne zajęcia.
Bo nam pan Stępnik powiedział, że zostawił je w sekretariacie do skserowania - byliśmy, pytaliśmy - nic nie dostaliśmy...
nikt Wam tego nie dał z sekretariatu ponieważ SW dostał to od mnie do ręki i miał Wam zamieścić na stroniemegejra pisze:łał 8O więc mogli komuś z nas dać, sami byśmy sobie skserowali albo wrzucili skany na forum czy pocztę ;/balum pisze:W sekretariacie poinformowano mnie, że będą na forum jak cytuję "Sławek wrzuci". Kserówek nie mogliśmy dostać bo cytuję: "Jest tego za dużo i nie będziemy tyle kserować".megejra pisze:Czy ktoś z grupy A ma te kserówki i mógłby wrzucić na forum?balum pisze: Uprzejmie proszę o wstawienie na forum możliwie jak najszybciej materiałów z wykładów Idee Współczesne dr Andrzeja Stępnika. Były podobno wczoraj kserowane i jest ich sporo. Mamy przeczytać na następne zajęcia.
następnym razem trzeba będzie tak zrobić.
dzięki za odpowiedź!