no, teraz to juz na powaznie sie zaciekawilem ta ksiazkaNicole_a pisze:...ponieważ przez niektóre, drastyczne opisy po prostu musiałam przerwać..
Książki na faktach
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
Bo ja ogólnie jestem pzreciw wojnie a tam w suemie wszystko co się dzieje to właśnie przez wojnę Arabsko - Afrykańską, a ja mam do tego słabe nerwy i tyle... 
Mam jeszcze książkę "spalona żywcem" o Arabce która została podpalona przez rodzinę, za to, że przespała się z facetem bez ślubu i zaszłą w ciążę. Przy opisach jej poparzeń tez nei było za fajnie... To w Arabii tzw. "zbrodnia honorowa"

Mam jeszcze książkę "spalona żywcem" o Arabce która została podpalona przez rodzinę, za to, że przespała się z facetem bez ślubu i zaszłą w ciążę. Przy opisach jej poparzeń tez nei było za fajnie... To w Arabii tzw. "zbrodnia honorowa"
-
- Czasami coś napisze
andy pisze:Z książek to najchętniej sięgam (odkąd pamiętam) po Książkę telefoniczną. Kiedyś, w maleńkości, czytała mi ją babcia. Babcia zmarła była, ale zbiegiem okoliczności właśnie czytać się wtedy sam nauczyłem.
słyszałem ze ma dojśc do ekranizacji, nie wiem też czy to prawda ale Ridley Scott ma być reżyserem .
-
- Czasami coś napisze
Michał Wiśniewski ma podobno zacząć karierę filmową, ale chyba reżyser obsadzi jakieś inne postacie, Kaja Paschalska odrzuciła ofertę więc smutek wdarł się do mego serca. Ale, ale nie wszystko stracone podobno Perezczako ze Złotopolskich wygrał casting, jedna jaka rola i co wszystko jest ukrywane,Nicole_a pisze:A wiesz może, kogo mają zamair obsadzić w głównych rolach?