pewnie będzie ale kiedy trzeba szukać info na stronie szkoły .....rosenrot pisze:No to fajnie ze juz był:) A jesli ktos nie był to co ma zrobic? czekac kolekny raz czy jak?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

Re: warsztaty internetowe
-
dzejdzej
- Czasami coś napisze

zielonyszerszen pisze:na stronie szkoły w ogłoszeniach dla słuchaczy WSR jest podany dokładny harmonogram roku szkolnegodzejdzej pisze:I właśnie o tym mówiłam...absurdalne jest informowanie o takich sprawach na tydzień lub nawet dzień przed zwłaszcza w wakacje...
A ja mam pytanie czy będą wrześniowe warsztaty z negocjacji i prezentacji w internecie, bo nie ma nigdzie info o tym..
co więcej data zamieszczenia tego harmonogramu to 23 lipca
może trzeba zaglądać częściej na stronę szkoły
No tak akurat zaglądam na forum dość często ale w wakacje raczej nie będę zaglądać na forum codziennie. Ale ok nie zauważyłam że są tam info o warsztatach
A odnośnie tej pierwszej spray..to nie było NIGDZIE informacji wcześniej o tym kiedy będą terminy poprawkowe, a w czerwcu wykładowcy mówili, że jakoś we wrzesniu chyba są nastęne terminy...
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
aemaja
- Początkujący(a)

grupa czarna/biała
Co oznacza w harmonogramie grupa czarna i grupa biała?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Re: grupa czarna/biała
Musimy podzielić Was na dwie grupy (a właściwie sami sie podzielicie) ze wzgledu na sporą liczbe osób i warsztatowość zajęć; a nazwy grup są umowne (choć, co ważne, krótkie i łatwe do zapamiętania - jak w reklamie).aemaja pisze:Co oznacza w harmonogramie grupa czarna i grupa biała?
-
pfurmankiewicz
- Nowy(a)
Z tego co słyszałem na dzisiejszym rozpoczęciu, będzie można się zapisać dopiero 5 września, ale tez nie wiem w jakim to będzie dokładnie wątku, ale domyślam się że w "Oogłoszeniach dla słuchaczy WSR"m_raj pisze:a jak się zapisujemy do tych grup? bo podejrzewam, że gdzieś na forum, ale nie wiem w którym temacie
-
pfurmankiewicz
- Nowy(a)
-
pfurmankiewicz
- Nowy(a)