Bydgoszcz

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
andy
Ekspert
Ekspert

Bydgoszcz

Post autor: andy » 08 paź (pt) 2004, 18:01:38

Przepraszam za opóźnienia w dodawaniu newsów i odpowiedziach na maile, ale wczoraj byłem z gościnnym wykładem w Bydgoszczy, zaś calą środę przygotowywałem prezentację i tzw. dramaturgię wystąpienia.

Dlaczego w środę, i to całą? Bowiem dwóch moich przyjaciół , aw i sw (za to m. in. ich wielbię :-D we wtorek wieczorem oznajmiło mi: wiesz co, nie możemy jechac do Bydgoszczy, no to ty pojedziesz. Wiesz to proste, walniesz prezentację w powerpoincie, powiesz parę słów o biznes planie i do domu.
Nie jestem że tak to ujmę autorytetem w materii biznes plan; no, ale jak trzeba to trzeba :mrgreen:

O dziwo prelekcja bardzo się udała, ale z uwagi na ubytek energii nie będzie mnie w WSR do wtorku.

I wtedy zaległości ciupasem nadrobię. W poczekalni jest teraz 21 newsów, część z nich powinna jednak do poniedziałku pojawiać się etapami.

am

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 08 paź (pt) 2004, 18:54:20

Ale cię przerobili :roll: Postaw się, nie daj się :wink: - tak na pzryszłość. No ale zawsze ktoś na ustępstwa musi iść - wypało na ciebie 8)

Marino
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Marino » 08 paź (pt) 2004, 18:57:37

Choć z drugiej strony jeśli się podobało to dostaniesz podwyżkę lub coś w tym stylu...bilety do kina ,lub poprostu szczere podziękowania od strony kolegów a to też nagroda.

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 08 paź (pt) 2004, 19:28:45

No też fakt :roll:
Tzreba było nei przyznawac się że się podobało :twisted:

ODPOWIEDZ