Junior Image Designer
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
Junior Image Designer
Groupon poszukuje zmotywowanych kandydatów na stanowisko:
Junior Image Designer
Miejsce pracy: Warszawa
Jeżeli:
- Perfekcyjnie znasz Photoshopa - praca na maskach nie jest Ci obca, świetnie orientujesz się w tajnikach korekty kolorystycznej, a skróty klawiaturowe masz w małym palcu,
- jesteś kreatywny i przy tym mocno stąpasz po ziemi,
- stale doskonalisz swoje umiejętności,
- posiadasz zmysł kompozycyjny,
- jesteś komunikatywny,
- potrafisz pracować pod presją czasu,
- charakteryzuje Cię samodzielność w działaniu, sumienność, zaangażowanie, dokładność i precyzja,
- znasz język angielski przynajmniej w stopniu średnim,
- interesujesz się e-commercem i online marketingiem.
Twoje obowiązki:
- projektowanie grafik sprzedażowych zamieszczanych na stronie groupon.pl,
- szparowanie, fotoedycja, korekta kolorystyczna fotografii,
- współpraca z partnerami Groupon oraz koordynowanie procesu launchu oferty na portalu Groupon.pl,
- uczestnictwo w działaniach PR.
Oferujemy:
- znaczny zakres odpowiedzialności w dynamicznie rozwijającej się firmie e-commerce,
- szybkie podejmowanie decyzji dzięki płaskiej hierarchii,
- dynamiczne, przyjazne środowisko pracy w młodym sympatycznym zespole,
- możliwość szybkiego rozwoju.
miejsce aplikacji: http://www.pracuj.pl/praca/junior-image ... ta,2232890
Junior Image Designer
Miejsce pracy: Warszawa
Jeżeli:
- Perfekcyjnie znasz Photoshopa - praca na maskach nie jest Ci obca, świetnie orientujesz się w tajnikach korekty kolorystycznej, a skróty klawiaturowe masz w małym palcu,
- jesteś kreatywny i przy tym mocno stąpasz po ziemi,
- stale doskonalisz swoje umiejętności,
- posiadasz zmysł kompozycyjny,
- jesteś komunikatywny,
- potrafisz pracować pod presją czasu,
- charakteryzuje Cię samodzielność w działaniu, sumienność, zaangażowanie, dokładność i precyzja,
- znasz język angielski przynajmniej w stopniu średnim,
- interesujesz się e-commercem i online marketingiem.
Twoje obowiązki:
- projektowanie grafik sprzedażowych zamieszczanych na stronie groupon.pl,
- szparowanie, fotoedycja, korekta kolorystyczna fotografii,
- współpraca z partnerami Groupon oraz koordynowanie procesu launchu oferty na portalu Groupon.pl,
- uczestnictwo w działaniach PR.
Oferujemy:
- znaczny zakres odpowiedzialności w dynamicznie rozwijającej się firmie e-commerce,
- szybkie podejmowanie decyzji dzięki płaskiej hierarchii,
- dynamiczne, przyjazne środowisko pracy w młodym sympatycznym zespole,
- możliwość szybkiego rozwoju.
miejsce aplikacji: http://www.pracuj.pl/praca/junior-image ... ta,2232890
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
W ofertach pracy nie podaje się wynagrodzenia. Jeśłi padaja takie informacje to mają one charakter ogólnikowy lub wskazują na prawdopodobny sposób rozliczania np. wynagrodzenie zalezne od wyników, podstawa + prowizja, atrakcyjne wynagrodzenie itp. Konkretne jednak wynagrodzenie jest kwestią, która ustala się/negocjuje podczas rozmowy kwalifikacyjnej (i ma ono dośćindywidualny charakter) i jeśli pracodawca przewiduje kilka etapów rekrutacji, to najczęściej nie ustala się wynagrodzenia na pierwszym spotkaniu, ale na kolejnych.
-
- Czasami coś napisze
I tego akurat nie rozumiem. Byłem ze dwa, czy trzy razy na tego typu wieloetapowej rozmowie i od razu wylatywałem prawie na kopach, bo dawałem wyraz swoim poglądom :] No bo dlaczego mam tracić czas (i w sumie przyszły pracodawca również) jeśli potem okaże się, że pensja mnie nie zadowala. Uważam, że ten temat należy poruszyć na początku rozmowy. Potem, jeśli obie strony są zadowolone, można rozmawiać dalej.Paulina_Perka pisze:jeśli pracodawca przewiduje kilka etapów rekrutacji, to najczęściej nie ustala się wynagrodzenia na pierwszym spotkaniu, ale na kolejnych.
-
- Zawsze coś napisze
napisalem moj post troche zaczepnie, bo pisali co oferuja a zapomnieli o napisaniu ze oferuja wynagrodzenie. Zazwyczaj jak ktos w ogloszeniu pokusi sie o taka czesc "oferujemy" to wspomina cos o wynagrodzeniu.Paulina_Perka pisze:W ofertach pracy nie podaje się wynagrodzenia...
To ze sie nie podaje stawki w ogloszeniach to oczywiste (w Polsce oczywiscie) bo w bardziej cywilizowanych krajach stawki sa bardziej jawne.
To kiedy sie je negocjuje mam swiadomosc, bo pracowalem w kilku firmach i znam proces rekrutacji. Ale rozumiem, ze to informacja dla wszystkich a nie post skierowany do mnie.
Ogloszenie ciekawe, niestety nie skorzystam..