CO WYPIĆ - czyli zwierzenia Aktualnych Alkoholików (AA)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
12 lat - byl to przyklad z jakim zetknalem sie przed napisaniem swego postu i pojawieniem sie u mnie checi zajrzenia do tematu ktory byl przeze mnie 'omijany'; obrazujacy poniekad jak ow 'moda', 'styl zycia' czy tez 'styl rozrywki' zapuszcza swoje korzenie.
A czy nie ma wsrod nas? A ktoz to wie przeciez forum nie jest zamkniete.
A czy nie ma wsrod nas? A ktoz to wie przeciez forum nie jest zamkniete.
-
- Zawsze coś napisze
Landers69 - twoje wypowiedzi naprawde zalatuja mi alkoholizmem ... alkohol - pasja, alkohol - zalooye ze tak pozno...Landers69 pisze:Ale nie każdy 12nastolatek musi patrolować chodnik od lewej do prawej.
Mój brat ma 12 lat i nie wie nawet co to piwo. Ja poznałem alkohol jak miałem 17 lat. ....i żałuje, że takpóźno
Czlowieqoo co ty robiles przed 17 rokiem zycia ?
moze warto sie zastanowic i powroocic do tych zajec ?
-
- Czasami coś napisze
ej no po prostu nie mialem wczesniej stycznosci z alkoholem...nic nie poradze..a żde człowek wypije sobie piwo dziennnie to nie znaczy ,że jest od razu jakimś bejem co stara się patrolować krawężnik w pionie.
Lubie piwo, zresztą pokażcie mi kogoś kto nie lubi... a temat tego topicu jest naprawde dla mnie problemem, nie takim od razu, że miałby się świat zawalić, ale postanowiłem go poruszyć, gdyż chyba każdy kto szedł na jakąś domówke, to spotkał się z takim problemem i może się wypwiedzieć w tym temacie. Nie stworzyłem tego topicu, aby przez kolejnych 10 postów czytać o alkoholizmie.
Topic stworzyłem dla tych, którzy lubią dobrą zabawe...a jeżeli szanowny Robak uważa, że to przedszkole, to naprawde mi przykro...że młodym jest sie raz w życiu....
Lubie piwo, zresztą pokażcie mi kogoś kto nie lubi... a temat tego topicu jest naprawde dla mnie problemem, nie takim od razu, że miałby się świat zawalić, ale postanowiłem go poruszyć, gdyż chyba każdy kto szedł na jakąś domówke, to spotkał się z takim problemem i może się wypwiedzieć w tym temacie. Nie stworzyłem tego topicu, aby przez kolejnych 10 postów czytać o alkoholizmie.
Topic stworzyłem dla tych, którzy lubią dobrą zabawe...a jeżeli szanowny Robak uważa, że to przedszkole, to naprawde mi przykro...że młodym jest sie raz w życiu....
-
- Loża WSR
no to zes mnie teraz rozbawil ... bejem nie jest jezeli posiada kulture picia i kulture osobista, ale bej to ekstemum. A ze czlowiek sobie wypije jedno dziennie... tia ... a czy narkomanem tez nie jest osoba ktora strzeli sobie tylko ot jedna dzialke dziennie .. sooryy ....Landers69 pisze:..a żde człowek wypije sobie piwo dziennnie to nie znaczy ,że jest od razu jakimś bejem co stara się patrolować krawężnik w pionie.
-
- Początkujący(a)
Landers, co nie napiszesz to dół...
nie wiem, czy robisz sobie jaja, czy rzeczywiście taki jesteś...
chyba naprawdę chcesz, żeby ludzie myśleli, że masz 12 lat
a jeśli uważasz, że młodośc może się wyszaleć tylko dojąc procenty, to mało wiesz o zyciu
więcej ani słowa nie napiszę wtym dziale, bo aż mi głupio...
nie wiem, czy robisz sobie jaja, czy rzeczywiście taki jesteś...
chyba naprawdę chcesz, żeby ludzie myśleli, że masz 12 lat
a jeśli uważasz, że młodośc może się wyszaleć tylko dojąc procenty, to mało wiesz o zyciu
więcej ani słowa nie napiszę wtym dziale, bo aż mi głupio...
-
- Zawsze coś napisze
Robak, Landers - mysle ze obaj przeginacie, kazdy w inna strone.
Wiecie mialem kiedys na studiach takiego doktora, kollo kolo 90 a biegal z nami po goorach ze sprzetem geodezyjnym (wydzial GiK PW) i jak ktos sie zapytal go o recepte na tak dobra forme - to on mu odpowiedzial ze zawsze rano pierwsze co robi to strzela sobie loofke woodeczki
p0zdr0 for all
Wiecie mialem kiedys na studiach takiego doktora, kollo kolo 90 a biegal z nami po goorach ze sprzetem geodezyjnym (wydzial GiK PW) i jak ktos sie zapytal go o recepte na tak dobra forme - to on mu odpowiedzial ze zawsze rano pierwsze co robi to strzela sobie loofke woodeczki

p0zdr0 for all
-
- Zawsze coś napisze