O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
crypter
- Zadomowił(a) się

autor: crypter » 16 paź (sob) 2004, 22:29:02
Witam wszystkich program w tv byl o jakies 1 lub 2 w nocy w piatek chyba tydzien temu ogladalem go bo byl jedynym ktory mowil prawde o subkulturze HH fragmet pochodzi z jakies imprezy chyba we wroclawiu pytali ludzi po imprezie o rozne rzeczy ich odpowiedzi i wogole sama rozmowa z nimi naprawde daja duzo do myslenia
http://schabo.fm.interia.pl/forum/ziomy.mp3
bez komentarza

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 16 paź (sob) 2004, 22:55:05
-
crypter
- Zadomowił(a) się

autor: crypter » 16 paź (sob) 2004, 23:57:56
ta wiem ale w innym kontekscie padlo

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 17 paź (ndz) 2004, 00:18:10
Faktyczne tam 'obecny wyglad hiphopu' i jego odbior przez forumowiczow przeplatal sie z nurtami kubanskimi

-
mesje
- Czasami coś napisze

autor: mesje » 17 paź (ndz) 2004, 01:34:40
zgadzam sie z panem saize dyskusje rozpocząłem ja jedząc ciasteczka bedące wypieikiem mojej babci, z kawą w ręku, podrzucając kap[cia wpadł do głowy pomysł odnośnie tego jaki napisać topik, sądze że zachowanie Ciebie krypterze było niekoleżeńskie............
-
mesje
- Czasami coś napisze

autor: mesje » 17 paź (ndz) 2004, 01:35:26
wiadomo że chodzi o seize drobne przejęzyczenie:P
-
Yoom
- Początkujący(a)

autor: Yoom » 17 paź (ndz) 2004, 11:45:11
Hip Hop Polaki nie ma sobie równych, i to żadna moda !!!!!!!!!! ale oczywiście Borixon i Fu i Tede to beznadzieja, nie lubie ich. Jeden ma głos jakby ostro przez tygdzień chlał, a drugi wygląda jak ....................
-
crypter
- Zadomowił(a) się

autor: crypter » 17 paź (ndz) 2004, 19:26:52
tu przyznam racje ale mowiac szczeze to zadko kogos innego slychac innego jak nie tych typow co wymieniles

wiec taki przecietny zjadacz chleba ta zdanie o polskim hh przez pryzmat tych dumnie mowiac postaci tej sceny

-
crypter
- Zadomowił(a) się

autor: crypter » 17 paź (ndz) 2004, 19:31:17
mesje pisze:zgadzam sie z panem saize dyskusje rozpocząłem ja jedząc ciasteczka bedące wypieikiem mojej babci, z kawą w ręku, podrzucając kap[cia wpadł do głowy pomysł odnośnie tego jaki napisać topik, sądze że zachowanie Ciebie krypterze było niekoleżeńskie............
tiaaa jasne

to w takim razie zycze seize zeby mial w zyciu tylko takie przejawy nie kolerzenstwa czy ja to tam sobie wymysliles
pozatym ja nie ma nic przeciwko tej "muzyce" tylko chcialem zwrocic uwage na to jak ludzie czyli jej odbiorcy ja odbieraja

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 18 paź (pn) 2004, 00:09:13
Zaraz czy ktos tu cos do mnie pije? Jakie niekolezenstwo - czyzby ktos mi je zazucil a ja tego nie zauwazylem ?

-
mesje
- Czasami coś napisze

autor: mesje » 18 paź (pn) 2004, 00:21:24
ej ej ej co ty bredzisz człowieku crypterze to co widac ,zobacz w jakim świetle sie stawiasz mówiąc, że nic innego nie widzisz czy zdarza też Ci sie oceniać daj my za przykład płatki śniadaniowe wszystkie. jeśli zjesz tylko corn flakesy chyba trzeba mieć większe pojęcie żeby przyczepiać nalepki z oceną całości......... czas się zastanowić nad tym co sie mówi , bo te twoje argumenty są chyba minimalnej wartosci ....... temat Twojego topiku jest hip -hop ?? okej rozumiem nic nie wiesz chcesz sie dowiedzieć ,wystarczy powiedzieć a nie zaraz oceniać ......... gdzie leży sens zastanów się ........ "lepiej zrobić małe coś,niż wielkie nic " he
-
mesje
- Czasami coś napisze

autor: mesje » 18 paź (pn) 2004, 00:24:48
crypter pisze:Witam wszystkich program w tv byl o jakies 1 lub 2 w nocy w piatek chyba tydzien temu ogladalem go bo byl jedynym ktory mowil prawde o subkulturze HH fragmet pochodzi z jakies imprezy chyba we wroclawiu pytali ludzi po imprezie o rozne rzeczy ich odpowiedzi i wogole sama rozmowa z nimi naprawde daja duzo do myslenia
bez komentarza

prawde ?? nawiązując do tego co mówiłem wcześniej to jest Twój argument, a bodajże reklama popa , czy nawet jakiegoś z soczków była podobno rapowanką , rany ale ten hip hop jest prosty co ?? pewnie też to jest jednym z argumentów ....he

.... krytykowac każdy potrafi
-
crypter
- Zadomowił(a) się

autor: crypter » 18 paź (pn) 2004, 00:26:40
po pierwsze nikogo i niczego nie oceniam
po drugie nie jetm platkow

po trzecie co ty omnie wiesz mowiac ze "...nic niewiem..."
nie ma zamiaru sie tu z toba klucic zreszta widze ze tylko na forum piszesz ty i sezie wiec jakies to bynajmniej dziwne jak ja chopdzilem do tej szkoly to forum zylo a teraz to wogole jaks martwica widze

-
crypter
- Zadomowił(a) się

autor: crypter » 18 paź (pn) 2004, 00:32:22
mesje pisze:crypter pisze:Witam wszystkich program w tv byl o jakies 1 lub 2 w nocy w piatek chyba tydzien temu ogladalem go bo byl jedynym ktory mowil prawde o subkulturze HH fragmet pochodzi z jakies imprezy chyba we wroclawiu pytali ludzi po imprezie o rozne rzeczy ich odpowiedzi i wogole sama rozmowa z nimi naprawde daja duzo do myslenia
bez komentarza

prawde ?? nawiązując do tego co mówiłem wcześniej to jest Twój argument, a bodajże reklama popa , czy nawet jakiegoś z soczków była podobno rapowanką , rany ale ten hip hop jest prosty co ?? pewnie też to jest jednym z argumentów ....he

.... krytykowac każdy potrafi
jestes zabawny
pozatym jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje a takim jest gust muzyczny wiec koniec
teraz pewnie napiszesz ty albo ktos tam inny po co ten post byl ale niewazne bo i tak bys nie zrozumial
-
mesje
- Czasami coś napisze

autor: mesje » 18 paź (pn) 2004, 00:35:29
może i tak kiedyś to były czasy prowadze dyskusje nic o Tobie nie wiem masz racje...........ale troche bezpodstawne wydają mi się Twoje krytyki słuchasz eldo okej on wydaje Ci sie jak gdyby jednym z niewielu ludzi w hip hopie których muzyka przemawia do Ciebie....... nie słuchałem najnowszej płyty moze mi powiesz co takiego Cie w tej muzyce tak urzeka czego oczekujeszw tekstach w bicie?? i tyle nie szukam wrogów wręcz przeciwnie uwielbiam takie rozmowy bo można z nich wiele wynieść