To co w życiu ważne.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Coz ja tam do okladki nic nie mam. Kiczowate ...? A pomyslales ze moze okladka zawiera pewnego rodzaju kontrast adekwatny do tytulu? 'To co w zyciu wazne..." - i na okladce widac czlowieka jak mowisz z bransoleta itd. prezentujacego te rozne dobra za ktorymi ludzie gonia bo niby sa one wazne. Zdjecie to wtopione jest w okladke prosta bez 'wodotryskow' i innych zbednych rzeczy czyli tym co jest naprawde wazne.
Bo ... nie szata zdobi czlowieka a wazne jest to co jest w srodku - czyli dobra okladka z tandetne plyta z muzyka w srodku nie wyczaruje na niej cudownych dzwiekow
Bo ... nie szata zdobi czlowieka a wazne jest to co jest w srodku - czyli dobra okladka z tandetne plyta z muzyka w srodku nie wyczaruje na niej cudownych dzwiekow

-
- Zadomowił(a) się
Musiałem to napisać
Otóż jakoś nie mogłem się uwolnić od tego Krawczyka, słuchałem coraz więcej i więcej, a finał tego, że właśnie zakupiłem jego oryginalny krążek "To, co w życiu ważne." Ja jak i moja mama jesteśmy w totalnym szoku, nigdy byśmy nie pomyśleli, że z własnej woli nabędę Krzyśka
Ludzie się zmieniają....

Otóż jakoś nie mogłem się uwolnić od tego Krawczyka, słuchałem coraz więcej i więcej, a finał tego, że właśnie zakupiłem jego oryginalny krążek "To, co w życiu ważne." Ja jak i moja mama jesteśmy w totalnym szoku, nigdy byśmy nie pomyśleli, że z własnej woli nabędę Krzyśka

Ludzie się zmieniają....

-
- Zawsze coś napisze
a mi pod wzgledem technicznym pierwsza okladka sie podoba, jedynie to biale tlo na dole i na gorze nie podoba mi sie. cygan jak najbardziej pasuje do krawczyka (zawsze mi sie tak kojarzyl). a jego muza to jak fasolki czy bialy mis (ktorego zreszta ostatnio nowa wersja z okazji wesela jest) bedzie wieczna.