Mikołajki:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
Re: MIKOŁAJKI
Nie wypali - bo nie ma osoby ktoora by sie zajela koordynacja wszystkiego ...euforia20 pisze::mam nadzieję że wypali ta imprezka.
-
- Zaczyna działać
dobra dobra! to dzialamy:) dawno mnie tu nie bylo ze wzgledow technicznych.
chetnych do pomocy zawsze jest wielu, ale zeby to w ruch wprowadzic to obietnice nie wystarcza. mam nadzieje ze z impreza mikolajkowa bedzie inaczej niz z integracyjna
jutro mam zajecia od 8.30-17 tak wiec cos sie wymysli
chcialabym wiedziec cos o zeszlorocznym organizowaniu, tak wiec 2 rok HELP!!
zapraszam wszystkich do wspolpracy..czasu coraz mniej!
pzdr
chetnych do pomocy zawsze jest wielu, ale zeby to w ruch wprowadzic to obietnice nie wystarcza. mam nadzieje ze z impreza mikolajkowa bedzie inaczej niz z integracyjna

jutro mam zajecia od 8.30-17 tak wiec cos sie wymysli
chcialabym wiedziec cos o zeszlorocznym organizowaniu, tak wiec 2 rok HELP!!
zapraszam wszystkich do wspolpracy..czasu coraz mniej!
pzdr
-
- Zawsze coś napisze
Wazna sprawa jest ustalenie terminu imprezy:
4-5 - Jest to zjazd zaocznych - zajecia sa do jakiejs 20.00, nawet robiac po 20.00 imprezke ja nie przyjde bo zazyczaj jestem juz nieqoomaty po takiej dawce wiedzy.
6 ty wypada w Poniedzialek - ale sie zastanawiam czy poniedzialek jest dobrym dniem na imprezowanie...
11-12... hmm.. to rownie dobrze mozna zrobic wigilje jak i mikolajki
Jakies propozycje ?
4-5 - Jest to zjazd zaocznych - zajecia sa do jakiejs 20.00, nawet robiac po 20.00 imprezke ja nie przyjde bo zazyczaj jestem juz nieqoomaty po takiej dawce wiedzy.
6 ty wypada w Poniedzialek - ale sie zastanawiam czy poniedzialek jest dobrym dniem na imprezowanie...
11-12... hmm.. to rownie dobrze mozna zrobic wigilje jak i mikolajki

Jakies propozycje ?
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
imprezy szkolne w dni zjazdowe sa ciezkie (ja tez cos w koncu o tym wiem
na 8 na zajecia do szkoly i o 17 nastepnego dnia z powrotem <moze polgodzinny sen na stole>), co lepsze salka na drugi dzien do zajec byla gotowa na pucus, tylko ze na zajeciach bylem cos niekumaty ale jakos przezylem.
ja proponuje 11-12, coprawda dzien po nocy reklamozercow, no ale w koncu ten dzien bedzie na spanie,
mysle ze najwazniejsze to zalatwic na ten dzien szkole i jakis sprzet lepszy od komputerowych glosniczkow, jedzenie i picie to jesli sie nie uda tonawet we wlasnym zakresie kazdy moze zalatwic (chociaz z tym najmniejszy problem powinien byc), dekoracje -- hmm, mozna omowic to na jakims spotkaniu ale nie takie jak w zeszlym roku gdzie gwiazdki na szybie do wiosny byly naklejone. no i 19 mozna zrobic maly oplateczek po zjazdzie zaocznych

ja proponuje 11-12, coprawda dzien po nocy reklamozercow, no ale w koncu ten dzien bedzie na spanie,
mysle ze najwazniejsze to zalatwic na ten dzien szkole i jakis sprzet lepszy od komputerowych glosniczkow, jedzenie i picie to jesli sie nie uda tonawet we wlasnym zakresie kazdy moze zalatwic (chociaz z tym najmniejszy problem powinien byc), dekoracje -- hmm, mozna omowic to na jakims spotkaniu ale nie takie jak w zeszlym roku gdzie gwiazdki na szybie do wiosny byly naklejone. no i 19 mozna zrobic maly oplateczek po zjazdzie zaocznych