O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 26 lis (pt) 2004, 00:11:12
Prawo karne zna oddzielna kategorie pomocnictwa. Przyklad moze niektorzy uznaja za drastyczny i na wyrost ale pomyslmy. Czy w szajce zlodzieji samochodow przestepstwo popelnia tylko ten kto sie np. wlamuje lub jezdzi cudzym samochodem. Ci co stoja na czatach lub wystawiaja sa niewinni? Moze ktos mi powie ze tam odpowiada tylko uzytkownik koncowy samochodu a oni nie
Nie chodzi mi o stawianie znaku rownosci miedzy tymi dzialaniami ale trzeba pamietac ze dla sadu przestepstwo jest przestepstwem i argument ze np. przedmiot jest wirtualny bynajmniej nie trafia.
A teraz do rzeczy
1. Renault Thalia : Baby Bird - "You're Gorgeous" 3 pkt
2. Kenzo Air : Bob Dylan - "Blowin' In The Wind" 2 pkt
3. Swatch : Anggun - "Snow Of Sahara" 1 pkt - swietny kawalek wiec chociaz podobno to stara reklama to pozwolilem sobie zaglosowac
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 29 lis (pn) 2004, 21:14:34
Hehe wyniki 3 notowania wygladaja tak jak
sinar pisze:1. Renault Thalia : Baby Bird - "You're Gorgeous" 3 pkt
2. Kenzo Air : Bob Dylan - "Blowin' In The Wind" 2 pkt
3. Swatch : Anggun - "Snow Of Sahara" 1 pkt - swietny kawalek wiec chociaz podobno to stara reklama to pozwolilem sobie zaglosowac
Lewice zapewne to ucieszy fakt ze LPR na razie zwiesza dzialanosc ze wzgledu na male zainteresowanie spoleczne. Trzeba przemyslec pewne rzeczy. Cykl, forme glosowania itd. Troche szkoda myslalem nad jeszcze czyms powiedzmy mediaplanningowym. I jeszcze czyms. Smutno mi. Zaraz sie poplacze i popelnie se puku

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 29 lis (pn) 2004, 22:13:25
Post Mortem .....
1 - Frameless - "I try" (Škoda) [3]
2 - Emf - "Unbelievable" (Lech) [2]
3 - Amanda Lear - "Enigma" (Kinder Bueno) [1]
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 30 lis (wt) 2004, 04:57:33
Dzieki. Wypadlo troche dramatycznie. To tymczasem uroczyscie odwieszam. Obawiam sie teraz to bede co tydzien se pukac

Tylko ze to juz nie bedzie ta sila razenia. Coz co bedzie to bedzie. Narazie zaglosuje
Majne liste na ten tydzien
1. Era Omnix - Smolik z Mika - Om 3pkt
Zdecydowany nr.1 niezaleaznie od tego ze spot juz podobno leciwy. Kawalek chodzi za mna od dluzszego czasu a teraz dodatkowo dorobil sie animowanego klipu. Smolik jak zawsze rownie dobry na impreze jak do reklamy. T. time, Kremowa rewolucja, 50.881 a pewnie i duzo wiecej.
2. Axe - Reactor - Feeling the love 2pkt
A to dla odmiany nowosc
3. Skoda - Frameless - I try 1pkt
Wyroznia sie z tlumu
-
ufofek
- Nowy(a)
autor: ufofek » 29 kwie (pt) 2005, 19:09:22
<b>Plosiem zapodaj mi też tego linka albo prześlij mi na mejla (
ufofek@o2.pl) tą piosenkę z reklamy KitKata - jest coodowna!!! </b>