malarstwo, ryunek
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
malarstwo, ryunek
zawszem mnie to pociągało
nawet kiedyś przez dłuższy czas się tym zajmowałam
ale było to w zamieszkłych czasach
hi:)
teraz zamierzam do tego powrócić
bo chyba brakuje mi takiego wyciszenia
takiej frajdy jaką jest malarstwo
ale ...
potrzebuje rady
i mam kilka pytań
do osób które sie tym zajmują, które to lubią itp
1. na jakim papierze najczęsciej malujecie?
2. jakimi farbami??
3. jakim pędzelkiem?
z gory dziękuje za odpowiedź
nawet kiedyś przez dłuższy czas się tym zajmowałam
ale było to w zamieszkłych czasach
hi:)
teraz zamierzam do tego powrócić
bo chyba brakuje mi takiego wyciszenia
takiej frajdy jaką jest malarstwo
ale ...
potrzebuje rady
i mam kilka pytań
do osób które sie tym zajmują, które to lubią itp
1. na jakim papierze najczęsciej malujecie?
2. jakimi farbami??
3. jakim pędzelkiem?
z gory dziękuje za odpowiedź
-
- Loża WSR
No i jest 2. malarz a w zasadzie malarKA. Mysle ze nie brakuje u nas ludzi uzdolnionych tylko nie chca sie ujawniac. Poza tym nie liczy sie ilosc ale jakosc. A dziewczyny z tego co widzialem naprawde fajne rzeczy potrafia wyczarowac. Obrazy, grafiki... Podziwiam je (i co najmniej pare innych osob w szkole) bo sam mam niestety 2 lewe rece do grafiki, foto, filmu zreszta tez.
Zyrafy to najbardziej jedna karykatura gazetkowa zapadla mi w pamiec a Mieze ma fajny blog. Polecam Ostatnie Noce Paryskie
Wrzucilbym na forum ale nie wiem czy dziewczyny chca tu na forum obnazac swoje artystyczne dusze 
Zyrafy to najbardziej jedna karykatura gazetkowa zapadla mi w pamiec a Mieze ma fajny blog. Polecam Ostatnie Noce Paryskie

-
- Zaczyna działać
ja to sie nie znam ale moj chrześniak jest calkiem niezly w te klocki..
UZYWA...<I TU UWAZAJ:BO TO NIEZŁY MŁODY ARTYSTA>:)
FARB PLAKATOWYCH... Z DOMIESZKA KREDKI DO OCZU SWOJEJ MAMY,
wg niego najlepszym MATERIAŁEM NA MALUNEK NIE JEST BRYSTOL, LECZ BIAŁA ŚCIANA SWEGO POKOJU..ewentualnie rodziców..
natomist jeśli chodzi o PĘDZLE TO GŁÓWNIE TAKI DO RÓŻU OD POLIKÓW również mamusi.. czasem BLADA STOPA CZY TEŻ RĄCZKA.. ..<chociaz chyba ostatnio zmienił upodobania, bo pedzel nie jest już pędzlem..został pozbawiony owłocienia
> chyba zalezy od humorku
NAJLEPIEJ JAK SAMA Z NIM POGADASZ:)
jak chcesz namiary to zapraszam na GG
pzdr
UZYWA...<I TU UWAZAJ:BO TO NIEZŁY MŁODY ARTYSTA>:)
FARB PLAKATOWYCH... Z DOMIESZKA KREDKI DO OCZU SWOJEJ MAMY,
wg niego najlepszym MATERIAŁEM NA MALUNEK NIE JEST BRYSTOL, LECZ BIAŁA ŚCIANA SWEGO POKOJU..ewentualnie rodziców..
natomist jeśli chodzi o PĘDZLE TO GŁÓWNIE TAKI DO RÓŻU OD POLIKÓW również mamusi.. czasem BLADA STOPA CZY TEŻ RĄCZKA.. ..<chociaz chyba ostatnio zmienił upodobania, bo pedzel nie jest już pędzlem..został pozbawiony owłocienia

NAJLEPIEJ JAK SAMA Z NIM POGADASZ:)
jak chcesz namiary to zapraszam na GG
pzdr

-
- Loża WSR
Hiehie a mowia ze reklama w gadu nie dziala tylko irytuje. No ale jednak dociera. Wiekszosc linkow to albo aukcje albo humor. To byla odmiana. Podobno obraz wart jest tysiac slow. I Twoj blog to potwierdza. Na poczatku bylem troche zaskoczony ale pozniej mi sie bardzo spodobal. Fajna kreska tak to sie chyba mowi. Jedyne co mi sie nie podobalo to to co rysowalas jak mialas dola. Brrrr. Jako czlowieka obdarzonego duza empatia musialem sie bardzo wysilic. Az mnie ciarki przechodzilymieze pisze:skąd wiesz o blogu?![]()

Najlepiej ustaw sobie w profilu link do strony to wiecej osob zobaczy co robisz. A ta paryska rzecz super. Klimatyczne az czuje sie Francje. Tymczasem wrzucam Wasze prace. Niech sie wszyscy nimi naciesza. A jakby co dajcie znac to sie stad usunie
PS. Tak w ogole to powinny znalezc sie w naszej Galerii

Ostatnie Noce Paryskie - Ania "Mieze" Production

Karykatura Vahosa - Aga "Zyrafa" Production