Mikołajki w Warszawskiej Szkole Reklamy

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Jak podobala Ci sie impreza mikolajowa?

Super zajefajna!!!
6
30%
Ok. Bawila(e)m sie dobrze
10
50%
Nie narzekam ale i nie byla to dla mnie zadna rewelacja
3
15%
Nie podobalo mi sie
0
Brak głosów
Beznadziejna. Nigdy wiecej imprez w szkole!
1
5%

Liczba głosów: 20

dupa_jest_blada
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: dupa_jest_blada » 10 gru (pt) 2004, 04:16:25

Wiciu pisze:
Luke pisze:Piwko nie może być brane jako " Twardy Alkohol".
Np Reeds, cooler-to chyba wogule nie jest alkohol.
No bo przecierz nie mówię o Imperatorze posiadającym aż 12% mocy!!
:mrgreen:
to nic w porównaniu z "Baz Super Brew" warzonym przez Barrie Parish w browarze w
miejscowości Somerby (Wielka Brytania). Piwko to zawiera 23% alkoholu. Jest to najmocniejszy browar na świecie.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
a jak wypijesz dwa takie to masz 46% alkoholu czyli tyle samo ile wypiajac 10 browarów ?

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 10 gru (pt) 2004, 11:55:07

Piwko nie może być brane jako " Twardy Alkohol".
tylko ze pewnie o to organizatorom chodzilo aby sie nie -uzywajac slangu mlodziezowego- najebac. czyli pewnie jesli wezmiesz 12 browcow to tak jakbys wzial twardy alkohol. czyz nie mam racji drodzy organizatorzy?
a jak juz temat zostal poruszony, jesli wezme sofie to bedzie twardy alkohol?

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 10 gru (pt) 2004, 12:10:17

Mysle ze gloownie to chodzi o to zeby bylo czym drzwi otwierac na zakonczenie imprezy...

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Praca semestralna z reklamy prasowej

Post autor: s_wojtkowski » 10 gru (pt) 2004, 16:52:31

Myślę, że dyskusja o nadużywaniu alkoholu na szkolnej imprezie mikołajkowej jest poniekąd jałowa. Przynajmniej dla Słuchaczy z grup dziennych pierwszego roku.
Otóż w po-imprezowy poniedziałek (SR, SG) lub wtorek (TV, FOTO) trzeba przedstawić gotową pracę semestralną z reklamy prasowej. Wiadomo więc z góry, że nikt, mając w perspektywie kolejnej doby (lub dwóch) pisanie (dopracowywanie) tej pracy, nie będzie się upijał, bo mogłoby się odbić to negatywnie na jej jakości (lub - co gorsza - skończyć się nie dotrzymaniem terminu wykonania pracy). A na to nasi Słuchacze nigdy by sobie nie pozwolili!
Zasada jest więc taka: wypić ciut więcej mogą tylko Ci, którzy pracę mają juz gotową. Są tacy? :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 10 gru (pt) 2004, 16:57:39

No sa np.: tacy ktorzy takowa prace oddali juz kilka lat temu :wink:
Choc nie uwazam aby brak zobowiazan 'wymagal' naduzycia :)

kinia
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: Praca semestralna z reklamy prasowej

Post autor: kinia » 10 gru (pt) 2004, 21:11:09

wojtkowski pisze:Otóż w po-imprezowy poniedziałek (SR, SG) lub wtorek (TV, FOTO) trzeba przedstawić gotową pracę semestralną z reklamy prasowej. Wiadomo więc z góry, że nikt, mając w perspektywie kolejnej doby (lub dwóch) pisanie (dopracowywanie) tej pracy, nie będzie się upijał, bo mogłoby się odbić to negatywnie na jej jakości (lub - co gorsza - skończyć się nie dotrzymaniem terminu wykonania pracy). A na to nasi Słuchacze nigdy by sobie nie pozwolili!
taa..Sławku a czy ekipa sprzatajaca, ktora tak wytrwale i porzadnie bedzie charowac ze szczata od 5 rano, nie moglaby przyniesc tych pieknych pracek np na nastepny poniedzialek i wtorek? :? :P
nie odpowiadaj .. znam odpowiedz :roll:
kucze blade no! bo to kiszka bedzie z tymi terminami :wink:

kinia
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: Praca semestralna z reklamy prasowej

Post autor: kinia » 10 gru (pt) 2004, 21:16:00

wojtkowski pisze: Zasada jest więc taka: wypić ciut więcej mogą tylko Ci, którzy pracę mają juz gotową. Są tacy? :wink:
dzizys krajs..jak bedzie wiecej takich zasad to ja sie przeciez nigdy nie napije..co dopiero mowiac o ciut wiecej ? :roll: :wink:

Drievous
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Drievous » 10 gru (pt) 2004, 22:59:23

Mam nadzieje ze liczba slotow na ludzia przewiduje tez tych, ktorzy beda wiedziec o swej obecnosci dopiero jutro (czyt. bez wczesniejszej rejestracji w sekretariacie). Chodzi o zaocznych, rzadko nawiedzajacych...

A do dziennych braci: wyluzujcie z tymi pracami, najwyzej zarwiecie potem nocke... prac bedzie wiele, a mikolajkowy-underground max raz w roku.

peace and love

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 10 gru (pt) 2004, 23:11:50

Dzis na spotkaniu org. zostalem mianowany glovnym zadymiarzem imprezowym... wiec jak ktos bedzie szukal dymu - to niech zglasza sie do mnie :twisted:

kinia
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: kinia » 10 gru (pt) 2004, 23:27:20

heh :lol:
tak wiec za wszelkie dymy na jutrzejszej imprezie wiemy juz kogo oskarzac :) miejmy nadzieje ze beda to tylko dymy dymiarkowe :) , ale YARLAN trzymaj sie na bacznosci :!: :wink:

Rpx
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Rpx » 10 gru (pt) 2004, 23:32:14

Hmmm... nie wiedziałem że ma być zadyma.... :evil: tak to bym za wszelką cene przyszedł :D
Szkoda że nie dam rady siezjawic :cry: życze wszystkim miłej zabawy :D:D:D!!!!!!!!

Peyot
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Peyot » 10 gru (pt) 2004, 23:46:18

wlasnie dopiero przeczytalem tego posta a w szkole mnie nie bylo bo w rozjadach bylem i w zwiazku z tym mam pytanie czy jest szansa bym wszedl na ta impre skoro mnie nie ma na liscie etc.

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 11 gru (sob) 2004, 00:14:22

Peyot - wystarczy ze zwroocisz sie z ... browarem do ktooregos z organizatoroof :D - to moze sie cos wymysli.
Proponuje do mnie :D

kinia
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: kinia » 11 gru (sob) 2004, 00:50:41

ejjj no!! nie badz egoistą ! podzielisz sie z kiniakiem prawda??
no chyba ze pejocie chcesz wejsc na bank to wtedy od razu zwroc sie do mnie :)
ale tak serio, to sadze iz sluchacze wsr nie beda mieli problemow z wejsciem, oczywiście jeśli postanowia dotrzec o przyzwoitej porze, gdyz od pewnej godzinki ludziska nie beda wpuszczani, NO!
< chyba ze slawek bedzie mial kiepski humor, bo stoi na bramce od 22 :) >
zapoznaj sie z regulaminem imprezy, umieszczonym na poczatku tego posta.

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 11 gru (sob) 2004, 02:04:26

Wiesz kinia - tylko z mysla o tobie - ja alko nie pije ;)

ODPOWIEDZ