Zamierzam uczyć się w WSR, tymczasem mam ogromną prośbę!!!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
Zamierzam uczyć się w WSR, tymczasem mam ogromną prośbę!!!!!
Na początek mam na imię Anka. A teraz już krótko, zwięźle i na temet - w przyszłym roku zdaję maturę, ale tylko do końca stycznia mogę zaproponować temet na prezentację. Chciałam przedstawić coś z reklamy, ale dopiero się zaczynam w nią zgłębiać. Proszę o wymyślenie mi jakiegoś ciekawego temetu, który mogłabym zaproponować i na który będę mogła znaleźć wiele informacji w książkach i prasie. Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam!
-
- Loża WSR
Ania po pierwsze masz jeszcze troche czasu. Czasu na wybor. Wybierz dobrze. Pozniej jak rozumiem bedziesz miala kilka miesiecy na przygotowanie tego.
Poza tym to ma byc Twoja prezentacja nie kogos innego. Jesli interesujesz sie reklama na pewno znajdziesz jakiegos swojego konika. Cos co Cie interesuje. Nie chodzi o to zebys wybrala taki temat do ktorego jest wiele zrodel. Trudno to przekopac. Czasem lepszy jest temat mniej chwytliwy dla innych a taki ktory Tobie pasuje i go lubisz. Nie dosc ze bedziesz szukala z wieksza pasja to jeszcze nagroda bedzie tez to ze dowiesz sie i nauczysz nowych rzeczy. A nawet w pewnym zakresie bedziesz w jakies dziedzinie ekspertem.
Przejrzyj nasze forum moze znajdziesz jakas inspiracje. Moze znajdziesz tu na forum posty Sil. Sylwia w przyszlym roku tez sie szykuje do takiej prezentacji z reklamy. Nie powiem z czego (chociaz wiem
). Sprobuj sama znalezc na forum przez opcje szukaj. Takie pierwsze zadanie reasercherskie 
Pozdrawiam
Poza tym to ma byc Twoja prezentacja nie kogos innego. Jesli interesujesz sie reklama na pewno znajdziesz jakiegos swojego konika. Cos co Cie interesuje. Nie chodzi o to zebys wybrala taki temat do ktorego jest wiele zrodel. Trudno to przekopac. Czasem lepszy jest temat mniej chwytliwy dla innych a taki ktory Tobie pasuje i go lubisz. Nie dosc ze bedziesz szukala z wieksza pasja to jeszcze nagroda bedzie tez to ze dowiesz sie i nauczysz nowych rzeczy. A nawet w pewnym zakresie bedziesz w jakies dziedzinie ekspertem.
Przejrzyj nasze forum moze znajdziesz jakas inspiracje. Moze znajdziesz tu na forum posty Sil. Sylwia w przyszlym roku tez sie szykuje do takiej prezentacji z reklamy. Nie powiem z czego (chociaz wiem

Pozdrawiam
-
- akademiareklamy.edu.pl
behemot nie możesz sobie założyć osobnego topicu musisz sie w nieaktualnych zreszta kwestiach dopisywać innym do tematów - wstydź się i przeproś
PS
proponuję jakiś łatwy i przyjemny temat np.:
różnice między funkcjami oraz formą reklamy telewizyjnej i reklamy prasowej
lub
rekalma a PR - róznice i podobieństwa
PS
proponuję jakiś łatwy i przyjemny temat np.:
różnice między funkcjami oraz formą reklamy telewizyjnej i reklamy prasowej
lub
rekalma a PR - róznice i podobieństwa